Slang geboorte totem

De Slang is verbonden met de hoofdrichting van het noordwesten. Van de Indiaanse astrologische tekens is dit teken het meest waarschijnlijk een genezer of een sjamaan. De slang staat erom bekend kalm en koel in het hoofd te zijn. Wat er ook gebeurt, de Slang zal nooit zijn kalmte verliezen.

De Slangtotem is sluw en heeft een actieve geest. Hij is extravert met een goed gevoel voor humor. Het grootste probleem voor dit teken is het loslaten van hun verleden. Ze hebben de neiging om fouten uit het verleden steeds opnieuw te beleven. Als ze het verleden niet kunnen loslaten, zullen ze zich zorgen maken en zich afvragen ‘wat als’ of ze de juiste keuzes in het leven hebben gemaakt. 

Deze Indiaanse geboortetotem staat bekend om zijn liefde voor de mysteries van het leven en streeft ernaar de raadsels in de wereld om hem heen te begrijpen. De Slang is flexibel en kan zich snel aanpassen aan nieuwe situaties. Hij ondersteunt graag de mensen om hem heen en is behoorlijk inventief als dat nodig is. Vanwege zijn liefde voor mysteries is de Slang een uitstekende vertrouweling die gemakkelijk een geheim kan bewaren. Ook als u in een lastige situatie zit die om een ​​creatieve, ongebruikelijke oplossing vraagt, bent u bij hem aan het juiste adres.

De Slangtotem is van nature afgestemd op de spirituele en psychische werelden. Hun spirituele aard geeft hen kennis die verder gaat dan dit rijk en een eeuwenoude wijsheid. Slangenmensen kunnen soms geheimzinnig en zeer sensueel zijn. Hoewel ze vaak charismatisch zijn, kan hun pure macht ze intimiderend maken voor de mensen om hen heen.

Als de slang jouw totem is, vind je het waarschijnlijk leuk om raadsels en geheimen te ontrafelen. Ook geheimen respecteer je met de nodige zorgvuldigheid. Mensen kunnen u vertrouwen als een vertrouwelijke luisteraar.

Slangenmensen kunnen spreekwoordelijk hun huid afwerpen, niet alleen voor groei, maar ook voor flexibiliteit met hun omgeving. De slang ondersteunt ook graag andere mensen met zeer persoonlijke doelen.

Overzicht van de geboortetotem van de slang

In de Indiaanse astrologie worden slangen geboren tussen 23 oktober en 21 november op het noordelijk halfrond. Op het zuidelijk halfrond worden ze geboren tussen 20 april en 20 mei. Dit komt overeen met de Stier en Schorpioen van de westerse dierenriem. Net als de Schorpioen en Stier kan de Slangtotem zeer goed bestand zijn tegen verandering. Dit is wel overigens heel anders dan het teken van de slang die zijn huid afwerpt voor voortdurende transformatie.

De Slang volgt een spiritueel levenspad dat hen naar harmonie en evenwicht leidt. Ze hebben een sterke intuïtie die hen helpt zich te uiten tegenover de wereld om hen heen. Tegelijkertijd hebben de meeste Slangen moeite om hun emoties aan anderen te onthullen. Ze vertrouwen niet zo snel, dus het kost tijd voordat ze zich echt kunnen openstellen en al hun gevoelens kunnen delen.

Slang heeft sterke mannelijke boventonen.

De symboliek van de Slang komt in veel tradities voor, van het christelijke verhaal van verleiding tot de staf van Hermes (boodschapper van de goden) en de staf van Asclepius (de god van de geneeskunde en genezing). Het is dus niet verrassend dat Slang een dierenriemteken is, gevuld met enige tweedeling .

Dit teken heeft een ongebruikelijke dichotomie van duellerende verlangens. Hun lichaam vertelt hen dat ze moeten toegeven aan aardse verlangens, maar ze worden ook aangetrokken tot het vervullen van de innerlijke drang van hun hart. Afhankelijk van hoe ze hun medicijn toepassen, van hoe ze hun betere en slechtste eigenschappen in praktijk brengen, kan de Slang hartstochtelijk en gevoelig zijn, of arrogant en kleinerend. In beide gevallen zal de Slang over het algemeen een sterk inzicht en een levendige verbeeldingskracht hebben.

Net als het slangendier ondergaat de slangentotem veranderingen en figuurlijk huidverlies. De Slangtotem doorloopt levenscycli waarin de situaties, mensen en relaties om hen heen vaak zullen veranderen en transformeren. In sommige gevallen kan het zelfs lijken alsof het individu meerdere levens binnen één leven doormaakt.

Door deze transformaties te ondergaan, kan de Slangtotem het verleden loslaten en een niveau van zelfactualisatie bereiken. Het stelt hen in staat de wonderen van de wereld te ontdekken en er deel van uit te maken. Bij elke transformatie kunnen ze positieve lessen leren die ze kunnen meenemen naar hun nieuwe, verbeterde leven.

Gedurende dit proces moeten de negatieve kanten van Slang’s verleden worden gezuiverd, zodat ze de nieuwe wonderen die voor hen liggen kunnen omarmen. Terwijl ze het verleden loslaten, zal de slang dat ongrijpbare ‘aha’-moment van zelfactualisatie ontdekken en vervolgens in staat zijn de positieve geleerde lessen te integreren en toe te passen in hun ‘nieuwe’ leven.

Voor de Slangtotem is een van de belangrijkste roepingen in het leven is het creëren van een betekenisvolle band met een andere persoon. Hoewel dit een romantische relatie kan zijn, hoeft dit niet altijd zo te zijn. Als de Slang een relatie heeft, hebben ze het nodig dat deze bevredigend en betekenisvol is om gelukkig te zijn. Lust en verlangen kunnen de Slang tot een one night stand brengen, maar ze zullen nooit lang blijven hangen als een diepere verbinding feitelijk niet mogelijk is.

Slangen glijden net zo snel weg als ze in het begin op magische wijze verschenen.

De persoonlijkheid van de slang

De Slang wordt beheerst door het element Water en de Westenwind. In de Native American dierenriem zijn ze ook verbonden met de westenwind. De connectie van Water en de Slang met de Kikkerclan betekent dat dit astrologische teken diepe emoties heeft die onder hun buitenoppervlak schuilgaan.

In veel gevallen zorgen deze diepere emoties ervoor dat de slang zich kan inleven in de mensen om hem heen. Tegelijkertijd kan de slang te veel van zijn emoties internaliseren. Na verloop van tijd kunnen deze emoties (opgebouwde energie) zich opstapelen totdat de Slang van binnenuit ontploft.

De verbindingen van de Slang met de wind en hun kardinale richting zorgen ervoor dat ze een charismatische persoonlijkheid hebben. Voor sommige mensen kan de slang te intens en aanmatigend overkomen, dus het is belangrijk dat ze hun zachte kant naar buiten laten komen. Laat de tedere kant het monster met de groene ogen van binnenin temmen.

In tegenstelling tot de meeste mensen is de Slang getalenteerd in het accepteren van veranderingen en omarmt hij deze momenten van transformatie daadwerkelijk. Sterker nog, ze genieten ervan. Veranderingen worden gezien als een manier om te leren, te groeien en een meer spirituele kant te ontwikkelen. Een volledig gerealiseerde Slang heeft een gevoel van esoterisch bewustzijn dat de geest van de persoon opent voor de spirituele wereld. De Slang doet het goed doet met bijv Chakra-meditatie en droomwerk, waardoor elk nieuw niveau in het lichaam (en daarboven) wordt geopend voor meer kennis. Door een droomdagboek bij te houden, kan de Slang leren van hun innerlijke visies en een nieuw pad voor hun toekomst ontwikkelen.

De heilige stenen voor de slang zijn koper en malachiet. Koper geeft de Slang vitaliteit, energie en kracht. Ondertussen geeft Malachiet de Slang de kracht om te veranderen. Qua seizoenen is de Slang verbonden met een cyclus van vorst en transformatie. Hoewel sommige mensen dit seizoen negatief in verband brengen met de dood, is het voor de Slang slechts een nieuwe draai aan het medicijnwiel. Na elke draai aan het wiel is de Slang weer klaar voor een spannende transformatie.

Slang en relaties

In de Indiaanse astrologische horoscoop werkt de Slang goed samen met de Sneeuwgans, Specht, Bruine Beer en Wolf. Als je besluit een slangentotem te daten, wees dan voorbereid op een leven vol complexiteit en intensiteit. Als het om de slaapkamer gaat, staat de Slang bekend om zijn verleiding. Met hun natuurlijke sex-appeal lijkt het alsof ze iedereen de slaapkamer in kunnen krijgen.

Daten met een slangentotem is uitstekend als je op zoek bent naar een partner die van een beetje intimiteit houdt. Met hun behoefte om op een dieper niveau verbinding te maken, heeft de Slang een partner nodig die een betekenisvolle band met hen zal opbouwen. Eén waarschuwing bij het daten met een slang: beschaam nooit hun vertrouwen.  Je zult de schade waarschijnlijk nooit, nooit, OOIT ongedaan kunnen maken. Dit Indiaanse sterrenbeeld kan jaloers worden, en als je eenmaal hun vertrouwen verliest, kun je het nooit meer terugkrijgen.

Slang Carrière

Voor een carrière zal de Slang het vaak goed doen in onderzoek en analyse. Hun scherpe geest en scherpe intellect zorgen ervoor dat ze vaak graag op de achtergrond werken om de innerlijke werking van de wereld te ontdekken. Deze positionering geeft hen een effectief middel om hun hogere zintuigen te gebruiken om verborgen zaken op te sporen, waaronder misplaatste motivaties onder collega’s. Ze werken meestal het beste alleen, hoewel hun charisma ervoor kan zorgen dat ze in specifieke gevallen goed in groepen kunnen werken.

De Slang is in de meeste gevallen een uitstekende werknemer omdat het extreem harde werkers zijn. In hun hart willen ze een gevoel van financiële stabiliteit ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat ze al hun inspanningen in hun werk steken, zodat ze hun financiële doelen kunnen bereiken.

Slang totem

 • Geboortedata, noordelijk halfrond:
  24 oktober – 21 november
 • Geboortedatum, zuidelijk halfrond:
  20 april – 20 mei
 • Overeenkomstige sterrenbeelden:
  Schorpioen (Noord), Stier (Zuid)
 • Geboortemaan: Bevroren maan
 • Seizoen: Maand van Transformatie
 • Steen/Mineraal: Koper & Malachiet
 • Plant: distel
 • Wind: west
 • Richting: West – Noordwest
 • Element: Water
 • Clan: Kikker
 • Kleur: verbrand oranje
 • Complimentary spirit animal: Bever
 • Compatibele spirit animals: Bruine beerbever , sneeuwgans , wolf , specht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!