Uil geboorte totem

De Uil-totem is een vuurteken. Hierdoor heeft hij veel energie en een rusteloze geest. Hij gaat graag op zoek naar kennis en schoonheid in de wereld om hem heen. Helaas heeft het Uil-teken ook de neiging om verder te stormen voordat hij er echt over nadenkt. Gelukkig zorgen zijn energie en optimisme er vaak voor dat alles goed komt in de nood.

Dit teken houdt ervan om alles te observeren en te beluisteren voordat het ergens een beslissing over neemt. Deze kenniszoeker luistert graag naar de mening van anderen. Hij is vol hoop en houdt ervan om vooruit te gaan terwijl hij probeert vervulling in zijn leven te bereiken.

Geregeerd door de richting van het noordwesten, is dit een teken dat bekend staat als tamelijk raadselachtig. Hun extraverte karakter en energie maken het gemakkelijk voor de Uil om te bereiken wat hij nodig heeft in deze wereld. Mensen die in de buurt van de Uil zijn, voelen zich tot deze persoon aangetrokken. De Uil is een uitstekende luisteraar die zelden onderbreekt. Als iemand om zijn mening vraagt, zal hij volkomen eerlijk zijn (hoewel soms een beetje te bot).

De Uil staat ook bekend als een van de Indiaanse astrologietekens die het beste een spiritueel leven met de rest van het leven kunnen combineren. Hij vindt het doel van zijn ziel en probeert vervolgens trouw te blijven aan die diepere betekenis. In de hectische wereld van vandaag kan dit best lastig zijn voor de arme Uil, maar hij doet nog steeds zijn best. Als rusteloze ziel wil de Uil alles zien en doen in dit leven. In zijn opwinding snelt hij door een gebeurtenis, bladert hij door een boek of spoelt hij vooruit door een film, en dit kan er af en toe toe leiden dat hij de diepere betekenis van het leven mist.

Uilen verschijnen in mythen over de hele wereld. In veel culturen wordt je beschouwd als een embleem van wijsheid en genezing. In Indiaanse culturen vertegenwoordigen uilen over het algemeen waakzaamheid en het vermogen om geruisloos tussen verschillende realiteiten te bewegen. Hierdoor wordt de Uil totem vaak verbonden met mystieke of magische kenmerken.

Overzicht van de Uil totem

De Uiltotem is voor iemand geboren tussen 22 november en 21 december op het noordelijk halfrond. Als je op het zuidelijk halfrond bent geboren, liggen de data tussen 21 mei en 20 juni. Dit komt overeen met Boogschutter op het noordelijk halfrond en Tweelingen op het zuidelijk halfrond.

Veel mensen die met de Uil-totem zijn geboren, staan ​​bekend om hun vermogen om ondanks eventuele problemen aan hun doelen vast te houden. Deze neiging om vasthoudend te zijn kan soms grenzen aan koppig zijn. De Uil staat erom bekend vastberaden te zijn in het vervullen van hun doel in het leven. Omdat ze ook getalenteerd zijn in het harde werk en de moeite die ze nodig hebben, bereiken ze vaak de wensen en doelen van hun hart in deze wereld.

Als een Uil-totem een ​​kind is, hebben ze de neiging extreem luidruchtig te zijn zonder het te beseffen. Ze vertonen vaak de neiging om te overdrijven. Als kind lijkt het voor de Uil onmogelijk om zijn rusteloze geest in bedwang te houden. De Uil wil gewoon zijn vleugels spreiden en zweven! Waarom leren lopen als je wilt vliegen?

Naarmate ze ouder worden, wordt de Uil op natuurlijke wijze volwassen. Ze leren luisteren naar hun innerlijke stem en gebruiken hun scherpe inzicht om tot de kern van elk probleem te komen. Hierdoor wordt de volwassen Uil vaak zeer gerespecteerd door hun vrienden vanwege hun betrouwbare, wijze raad. De Uil staat misschien bekend om zijn wijsheid, maar hij heeft ook een gevoel van onafhankelijkheid en humor. Gedurende het hele leven van de Uil streeft dit type persoon naar kennis en wijsheid die verder gaat dan wat direct beschikbaar is in de wereld.

Zoals elk Indiaans sterrenbeeld zijn er ook voor de Uil enkele potentiële valkuilen. Soms kan de Uil dogmatisch zijn in hun overtuigingen. Ze kunnen ook bezitterig zijn tegenover degenen van wie ze houden en hun doelen. Wanneer de Uil-totem deze neigingen kan vermijden en naar hun innerlijke wijsheid kan luisteren, kunnen ze succes in het leven behalen.

De echte Uil is getalenteerd in het kijken en wachten tot hun prooi voorbij loopt. Ze zitten op een gunstige plek waar ze alles kunnen zien wat er onder hen gebeurt. Als hun prooi eindelijk arriveert, duiken ze stilletjes naar beneden om hun voedsel te verzamelen. In het leven gedragen Uil-mensen zich op een vergelijkbare manier. Ze worden zelden verrast door het onbekende, omdat ze wachten en kijken naar alles wat er om hen heen gebeurt. Als de tijd rijp is, ondernemen Uilenmensen actie en gaan voor hun doelen.

Een Uil-persoon heeft de neiging het goede in andere mensen te vinden. Ze zijn behoorlijk optimistisch en bekijken het graag van de zonnige kant. Zelfs wanneer hij met een onmogelijke situatie wordt geconfronteerd, zal een Uil-persoon altijd proberen de zilveren rand te vinden.

De Uiltotem heeft een natuurlijk enthousiasme voor alles. In combinatie met hun aangeboren wijsheid zorgt dit ervoor dat Uil-mensen natuurlijke leiders worden. Om hun leiderschapspotentieel echt te bereiken, moet de Uil weerstand bieden aan hun drang om op een nieuw avontuur te gaan. In plaats daarvan moeten ze hun huidige project afmaken en levenslessen uit het heden leren voordat ze naar een nieuw project of doel kunnen springen.

De persoonlijkheid van de uilentotem

De Uil-totem staat misschien bekend om zijn wijsheid, maar vertegenwoordigt ook een persoon die graag lacht en een goed gevoel voor humor heeft. De Uil is klaar om spontaan te zijn en hun dromen na te jagen. Tegelijkertijd zijn ze getalenteerd in het trouw blijven aan hun eigen overtuigingen en ideeën.

Wanneer hun sterke punten volledig worden gerealiseerd, kunnen Uilen tussen de spirituele en fysieke rijken lopen. Ze hebben een gevoel voor magie en mysterie dat wordt versterkt door hun scherpe intuïtie. Vanwege hun verbinding met andere rijken doorzien ze kunstmatige, nepmensen. Ze haten absoluut iedereen die onoprecht is en zich voordoet als iemand die ze niet zijn.

Vrienden zijn met een Uil is altijd een uitstekende keuze als je graag spannende avonturen beleeft. Een Uil zal ook een eerlijke, echte vriend zijn. Soms kunnen ze een beetje te bot zijn, dus verwacht niet dat ze altijd tactvol zijn. Met Vuur als hun element heeft de Uil een natuurlijk enthousiasme en levenslust.

De heilige steen voor deze totem is obsidiaan, wat de Uil de kans geeft om negatieve gebeurtenissen om te zetten in mystiek. Heilige maretak helpt transformatie en liefde teweeg te brengen. Als onderdeel van de Valk-clan is de Uil vol moed, zelfvertrouwen en uitbundigheid.

Uil en carrière

Voor een carrière moeten uil-mensen het alledaagse vermijden. Een Uil-totem moet gestimuleerd worden door nieuwe avonturen en kansen. Zoek naar een carrière die uitdagend is en multitasking omvat. Sla kantoorhokjes en sociale conventies over. Wanneer de Uil mag vliegen, kunnen ze hun ware potentieel bereiken. Een ideale carrière zou kunnen bestaan ​​uit reizen of freelancen voor de avontuurlijke Uil.

Uil totem en relaties

Als het gaat om de liefdescompatibiliteit van de Uil-totem, zoek dan naar een hert, raaf, valk, otter of zalm. Wat er ook gebeurt, de Uil moet jaloerse of controlerende partners vermijden. De Uil heeft vrijheid en ruimte nodig, zodat ze zullen stikken in een controlerende relatie. Als je de Uil ruimte geeft, pluk je daar de vruchten van.

Dit onafhankelijke, avontuurlijke Indiaanse astrologische teken heeft een partner nodig die net zo avontuurlijk is. De Uil-totem heeft een bot, eerlijk karakter dat ook een eerlijke partner vereist. Als je van plezier houdt, dan ben je misschien wel de juiste keuze voor deze totem.

De uil totem

 • Geboortedata, noordelijk halfrond: 22 november – 21 december
 • Geboortedatum, zuidelijk halfrond: 21 mei – 20 juni
 • Overeenkomstige sterrenbeelden: Boogschutter (Noord), Tweelingen (Zuid)
 • Geboortemaan: Lange Sneeuwmaan
 • Seizoen: Maand van de winterslaap
 • Steen/Mineraal: Obsidiaan
 • Plant: Maretak
 • Wind: Noord
 • Richting: Noord – Noordoost
 • Element: Vuur
 • Clan: Valk
 • Kleur: Goud
 • Gratis spiritdier: hert
 • Compatibele geestdieren: hert , valk , otter , raaf , zalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!