Raaf geboorte totem

De Raaf is uitstekend in het omzetten van zijn zakelijke en financiële doelen in actie. Dit Indiaanse sterrenbeeld is behoorlijk charismatisch. Vanwege zijn charisma en energie trekt hij andere mensen naar zijn zaak. Hij is een principieel persoon die weet hoe hij zijn dromen werkelijkheid kan maken.

Dit teken is behoorlijk opmerkzaam en ijverig. Hoewel hij misschien goed is in het vervullen van zijn doelen, is de Raaf nog steeds vrij gemakkelijk in de omgang. Hij zal kalm blijven tijdens elke storm en zich blijven concentreren op zijn einddoel. Hij kan soms echter behoorlijk veeleisend zijn, omdat hij gewoon niet begrijpt hoe andere mensen niet zo gefocust kunnen zijn als hij. Als je erop wijst hoe veeleisend hij is, zal hij meteen medelijden krijgen met zijn gedrag.

De Raaftotem houdt ervan om nieuwe ideeën te ontdekken en de wereld te verkennen. Dit is geen teken dat waarschijnlijk wortel zal schieten. Hij heeft de neiging dingen van buitenaf te bekijken, omdat hij er een hekel aan heeft om zich te vestigen. In plaats daarvan omringt hij zichzelf met mooie dingen en waardeert hij de fijnere, opwindendere kant van het leven. Als je met een Raaf uitgaat, verwacht dan een leven van constante opwinding; als hij niets heeft om zijn gedachten mee bezig te houden, zal hij rusteloos worden en verder gaan.

In tegenstelling tot sommige van de Indiaanse sterrenbeelden staat de Raaf-totem bekend als een diplomaat. Dit astrologische teken is van nature vol tact en is getalenteerd in het handhaven van harmonie in hun leven. Het lijkt erop dat de diplomatieke Raaf met vrijwel iedereen kan praten, en hun positieve houding is aantrekkelijk voor de mensen om hen heen.

Overzicht van de Raven Totem

Iemand valt onder deze totem als hij tussen 23 september en 22 oktober op het noordelijk halfrond geboren is. Op het zuidelijk halfrond zijn de overeenkomstige data 21 maart tot en met 19 april. Dit betekent dat de Raaf ongeveer overeenkomt met de Ram en Weegschaal in de westelijke dierenriem, afhankelijk van op welk halfrond je bent geboren.

Dit Indiaanse sterrenbeeld staat bekend als de Kraai-totem of de Raaf-totem en staat bekend als nieuwsgierig en diplomatiek. Tegelijkertijd heeft de Raaf moeite om op hun eigen besluitvormingsvaardigheden te vertrouwen. Ze hebben het talent om verstandige beslissingen te nemen, maar twijfelen vaak aan zichzelf.

Deze gevoelige ziel heeft een romantische kant en is behoorlijk idealistisch. In het leven besteden Raven veel tijd aan het vinden van de perfecte partner. Soms raken ze te gefocust op hun doel van romantisch geluk en missen ze andere gebeurtenissen, kansen en relaties in hun leven.

Voor andere mensen lijkt de Raaf misschien naïef. Dit is echter enigszins misleidend omdat de Raaf zich meer laat leiden door hun gevoel voor idealisme dan door naïviteit. Ze hebben de neiging om afgeleid en in vervoering te worden gebracht door dingen die er aan de buitenkant mooi uitzien, dus het is belangrijk voor de Raaf om ervoor te zorgen dat de dingen werkelijk zijn wat ze lijken te zijn.

In de Indiaanse astrologie heeft de Raaf-totem ook de neiging om problemen te negeren en er het beste van te hopen. Ze wachten vaak tot de situatie zo duidelijk een probleem is dat ze er gewoon niet meer omheen kunnen.

In tegenstelling tot sommige Indiaanse sterrenbeelden houdt de Raaf-totem er niet van om alleen te zijn. Ze geven er doorgaans de voorkeur aan om in de buurt van andere Raven te zijn, en ze hebben er een hekel aan om alleen op pad te gaan. De Raaf houdt ervan om mensen blij te maken. Soms kan dit ertoe leiden dat de Raaf zijn eigen behoeften vergeet. Ze raken zo gefocust op het geluk van anderen dat ze vergeten hun innerlijke zelf op te laden en datzelfde geluk in hun eigen leven te vinden.

Naarmate een Raaf volwassen wordt, leren ze hoe ze met deze problemen kunnen omgaan. Ze ontdekken hun unieke talenten en capaciteiten. Een volwassen Raaf straalt helder met zijn eigen innerlijke vermogens.

De persoonlijkheid van de Raaf totem

Dit Native American sterrenbeeld is verbonden met het Luchtelement, de Westenwind en de richting van het Westen. Ze zijn ook gekoppeld aan de Maand van de Dode Bladeren. Voor veel Indiaanse stammen wordt de Raaf of Kraai gezien als een metgezel die de Medicijnman helpt tijdens zijn of haar geestelijke wandelingen.

De Raaf heeft een talent om verder te kijken dan de aardse wereld en het heden. Ze kunnen communiceren met het magische rijk en de geesten. Deze neigingen zorgen ervoor dat de Raaf zich vaak kan aanpassen aan de wereld om hen heen en al vanaf jonge leeftijd een spiritueel pad zal zoeken. De Raaf kan ook degenen helpen die op zoek willen gaan naar hun eigen visie op het leven.

Omdat de Raaf van nature iedereen blij wil maken, zijn ze vaak een genot om in de buurt te hebben. Het enige probleem is dat hun verlangen naar harmonie betekent dat ze hun eigen overtuigingen negeren. Ze kunnen capituleren voor wat andere mensen willen, alleen maar omdat ze willen dat alle anderen zich gelukkig voelen.

Gelukkig helpt de natuurlijke empathie van de Raven hen te begrijpen wat anderen echt nodig hebben. Een volledig gerealiseerde Raaf is een bron van groot inzicht. Ze helpen evenwicht en gerechtigheid te laten klinken in de wereld om hen heen. Net als de andere leden van de Butterfly-clan houdt de Raven van inspirerende ideeën en heeft hij een scherpe geest.

Vanwege hun verbinding met het Luchtelement is de Raaf onderhevig aan snelle veranderingen in hun emoties en stemmingen. Ze zijn communicatief vaardig en hebben een hoog energieniveau.

De heilige steen voor de Raaftotem is Azuriet. Deze steen helpt de Raaf een gevoel van psychische helderheid te geven dat leugens en negativiteit doorbreekt. Het helpt hen te navigeren tussen de verschillende domeinen. Met de toevoeging van Ivy kan de Raaf geluk en welzijn nastreven.

Raaf en carrière

Voor een carrière moet de Raaf een baan zoeken die hen helpt gelijkheid en gerechtigheid in de wereld te ontwikkelen. Vanwege hun natuurlijke communicatieve vaardigheden kunnen de Raven met vrijwel iedereen samenwerken. Ze kunnen uitstekend in teamverband werken en staan ​​bekend om hun eerlijke communicatie. Tegelijkertijd moeten de Raven voorzichtig zijn als ze in groepen werken. Ze negeren misschien hun eigen goede ideeën omdat ze willen dat andere mensen ze leuk vinden.

Als boodschapper doet de Raaf het goed in elke taak waarbij communicatie betrokken is. De Raven werken misschien hard om van een comfortabel leven te genieten, maar ze delen hun geluk ook graag. Vaak zal de Raven-totem de vruchten van hun arbeid verdelen onder hun dierbaren en liefdadigheidsinstellingen.

Raaf en relaties

De Raven is een betrouwbare, liefdevolle partner. Zodra ze de persoon ter wereld vinden waar ze het meest om geven, zullen ze strikt monogaam zijn. Dit Indiaanse astrologieteken past goed bij de totems van herten, uilen, valken, otters en zalmen.

Als je met een Raaf uitgaat, kun je een relatie verwachten die eeuwig duurt. Het belangrijkste doel van de Raven is om een ​​levenspartner te vinden bij wie ze voor altijd kunnen blijven. Als je je Raaf blij wilt maken, zorg er dan voor dat hij of zij een gezellig, comfortabel leven thuis heeft. Zodra de Raven-totem degene van wie ze houden vindt, zijn ze een attente minnaar, verleidelijk in de slaapkamer en uiterst loyaal.

De Raventotem

 • Geboortedata, noordelijk halfrond: 23 september – 22 oktober
 • Geboortedatum, zuidelijk halfrond: 21 maart – 19 april
 • Overeenkomstige sterrenbeelden: Weegschaal (Noord), Ram (Zuid)
 • Geboortemaan: Eenden vliegen maan
 • Seizoen: Maand van dode bladeren
 • Steen/Mineraal: Azuriet
 • Plant: klimop
 • Wind: west
 • Richting: Westen
 • Element: lucht
 • Clan: Vlinder
 • Kleur: Blauw
 • Complimentary Spirit AnimalValk
 • Compatible Spirit Animals:  hert , valk , otter , uil , zalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!