Zalm geboorte totem

Bij Zalm draait alles om enthousiasme, plezier en energie. Hij heeft een schat aan energie tot zijn beschikking en is klaar om over alle stroomversnellingen voor hem heen te springen. Zoals je zou verwachten is de Zalm nauw verbonden met het water. Dit betekent dat hij vaak creatief, innovatief en artistiek is. Hij houdt ervan om voor de underdog te pleiten en zal altijd mensen in nood helpen. Dit Indiaanse sterrenbeeld heeft de neiging verbonden te zijn met alles wat zijn geest verfrist of zijn ziel bijtankt.

Dit teken vindt het heerlijk om betekenisvolle doelen in het leven te vinden. Hij denkt goed na over elke stap om te zien hoe hij het meeste kan bijdragen aan de wereld om hem heen. Hij is vol opwinding en passie. In relaties werkt de Zalm hard om een ​​beter leven te creëren en brengt hij zijn passie in alles wat hij doet.

De zalm wordt geregeerd door de richting van het zuid-zuidwesten. Hoewel de Bever bekend staat als uitzonderlijk energiek, laat de Zalm hem verslaan. De zalm heeft zo’n hoog enthousiasme dat het besmettelijk is. Hij kan gemakkelijk andere mensen overtuigen om samen met hem de stroomversnellingen te overwinnen en de stroming te bestrijden. Door zijn energie en enthousiasme zullen de meeste dingen die de Zalm doet een succes worden. Hij moet echter een diepere betekenis in zijn leven hebben, dus alles waar hij naartoe werkt, maakt deel uit van een meelevend of betekenisvol doel. De zalm is een van de Indiaanse astrologietekens die het minst waarschijnlijk ooit hebzuchtig zullen zijn.

In een relatie is de Zalm creatief en wil hij een diepe relatie opbouwen. Hij benadert de relatie met ijver en zal er alles aan doen om zijn partner te helpen. Als vriend of romantische partner, de Zalm staat altijd voor je klaar. Hij houdt ervan om voor de underdog te pleiten, en hij zal veel extra werk verzetten om de underdog te helpen er bovenaan te komen.

In het leven dient de Zalm zonder behoefte aan herkenning. Hij wil alleen maar helpen, dus hij heeft geen schouderklopje nodig om te werken aan een betere wereld. Als de zaken niet volgens plan verlopen, heeft de zalm de neiging dit diep te voelen. Hij heeft een artistieke, creatieve ziel die op intuïtief niveau verbinding maakt met anderen.

Bij een Zalmtotem draait alles om enthousiasme en innovatie. Bij dit Indiaans astrologische teken draait alles om inspiratie en creativiteit. Ze worden gedreven door hun passie, dus doen ze vaak geweldige dingen in hun leven.

Overzicht van de zalm totem

De zalm is iemand geboren tussen 22 juli en 22 augustus op het noordelijk halfrond. Op het zuidelijk halfrond zijn de overeenkomstige data voor de zalmtotem 20 januari tot 18 februari. Deze geboortetotem komt overeen met een Leeuw en een Waterman in de westerse dierenriem. In tegenstelling tot andere sterrenbeelden zwemt de zalmtotem graag stroomopwaarts en tegen de stroom van het leven in. Zelfs als ze tegen de stroom in moeten werken, zullen ze moedig een nieuw pad inslaan om uit het leven te halen wat ze willen.

Gedreven door hun passie en moed heeft de Zalm-totem de neiging om de wereld alleen maar in zwart-wit te zien. Een van de meest uitdagende lessen voor de Zalm is het leren loslaten van dogma’s en een rigide kijk op de wereld. Als de zalm dit kan, kan hij zich in harmonie bewegen met het natuurlijke evenwicht van de wereld, in plaats van er altijd tegen te vechten.

De Zalmtotem vertegenwoordigt iemand die graag het goede voorbeeld geeft. Als ze in een groep zitten, zijn ze vaak een enthousiaste leider die anderen graag volgen. De moed en het enthousiasme van de Zalm drijven andere mensen ertoe om uitdagende doelen na te streven en geweldige dingen te bereiken.

Hoewel de Zalm graag hun overtuigingen naleeft en een voorbeeld geeft, hebben ze nog steeds last van twijfels aan zichzelf. Onder de oppervlakte maken onbewuste gedachten de Zalm zorgen over de vraag of ze wel goed genoeg zijn. Vaak zal de Zalm proberen deze zorgen weg te nemen door externe bevestiging en lofbetuigingen van anderen te zoeken.

Zelfs als hij met het onmogelijke wordt geconfronteerd, zal de Zalm-totem nooit opgeven. Dit Indiaanse sterrenbeeld is ook gedreven om zich op de een of andere manier voort te planten. Dit kan zo simpel zijn als het krijgen van kinderen, of het kan betekenen dat hun creativiteit en briljantheid in een andere creatieve vorm worden gereproduceerd. Totdat ze hun persoonlijkheid en creativiteit in de wereld herscheppen, zal de Zalm niet tevreden zijn.

De persoonlijkheid van de zalmtotem

In de Indiaanse astrologie draait het bij de Zalm om navigatie en het vinden van hun eigen weg. Dit type persoon lijkt altijd precies te weten wat ze moeten doen in het leven. Ze zoeken nieuwe avonturen op in de wereld en weten altijd de weg naar huis weer te vinden.

Voor buitenstaanders kan de Zalm soms een beetje een dramakoningin lijken, maar dat komt niet omdat ze een enorm ego hebben. In werkelijkheid moet de Zalm transformeren in een meer zelfgeactualiseerd wezen. Soms kan dit tot misvattingen leiden en mensen verwarren een poging tot zelfactualisatie met ego.

Het seizoen van de zalm is er een van volwassenheid, overvloed en groei. Ze worden geregeerd door de hoofdrichting van het Zuid-Zuidwesten, de Zuidenwind en het Vuurelement. Deze connectie is de reden waarom de Zalm, ondanks hun waterige leefgebied in het echte leven, een vurige passie en enthousiasme heeft die ze meenemen in alles wat ze doen. Zoals alles dat zo intens brandt, bestaat er altijd een kans dat de zalm uiteindelijk doorbrandt.

Het Vuur-element geeft de Zalm-totem een ​​natuurlijke uitbundigheid voor het leven en een sterk gevoel van moed. In combinatie met de zuidelijke wind en richting is de zalm een ​​uitzonderlijk gepassioneerd Indiaans astrologieteken. Ze zijn verbonden met het zomerseizoen, waardoor de Zalm wat verjonging krijgt. Door tijd door te brengen in de natuur en respectvol te leren omgaan met de aarde, kunnen de zalmen verjongen.

Deze Indiaanse geboortetotem wordt geassocieerd met Carneool. Deze vuursteen geeft de zalm een ​​sterke wilskracht om alles te bereiken wat hij wil. Het wekt ook een gevoel van vertrouwen bij de Zalm. Ondertussen helpt de frambozenrietplant de zalmtotem een ​​gevoel van vreugde en reiniging te geven.

Bij de Zalm draait alles om het goede leven leiden, maar dit betekent niet dat ze hebzuchtig zijn. In plaats daarvan zouden ze veel liever overvloed bereiken en hun nieuwe rijkdom met anderen delen. In de Indiaanse cultuur wordt de zalm doorgaans gezien als een symbool van voorzienigheid en rijkdom. Visgraten worden vaak teruggestuurd naar de waterwegen, zodat de vis een wedergeboorte kan bereiken.

Als je toevallig met een zalm uitgaat, houd er dan rekening mee dat er voor alles een tijd en een plaats is. De Zalm is misschien vol passie, maar zij vinden dat alles op de juiste plek moet zitten. Vergeet bovendien niet om uw zalm te prijzen, omdat hij zich gewaardeerd moet voelen om gelukkig te zijn.

Zalm en carrière

Voor een carrière heeft een Zalm een ​​baan nodig die meer inhoudt dan alleen een baan van 9 tot 5 in een hokje. Ze hebben een gevoel van enthousiasme dat ze naar de werkplek willen brengen, en ze gedijen echt als ze op emotioneel niveau verbinding kunnen maken met hun taken. Vanwege hun natuurlijke organisatietalent is een Zalm-totem vaak een uitstekende keuze voor management. Ze doen het goed in feelgoodbedrijven zoals non-profitorganisaties, liefdadigheidsinstellingen en de gezondheidszorg.

Zalmtotem en relaties

Als het gaat om het daten met een zalmtotem, verwacht dan een interessante, verleidelijke tijd in de slaapkamer. Dit Indiaanse sterrenbeeld zal ook plezier beleven aan voorspel of rollenspel vanwege hun natuurlijke gevoel voor drama. Hoewel je altijd een manier kunt vinden om elke Indiaanse totem te laten werken, zal de beste liefdescompatibiliteit voor deze geboortetotem over het algemeen worden gevonden bij otters, herten, uilen, valken of raven.

Als je met een zalmtotem uitgaat, begin dan met het vinden van nieuwe manieren om je partner te verrassen en te romantiseren. In de Indiaanse astrologie is de Zalm vaak behoorlijk idealistisch als het om relaties gaat. Ze hebben een idee van hoe het perfecte partnerschap eruit zal zien, en ze zullen eraan werken om dit te bereiken. Als de Zalm eenmaal toegewijd is, zullen ze uitzonderlijk loyaal zijn. Hun vurige passie zorgt ervoor dat de romantiek levend en sterk blijft!

De zalm totem

 • Geboortedata, noordelijk halfrond: 22 juli – 22 augustus
 • Geboortedatum, zuidelijk halfrond: 20 januari – 18 februari
 • Overeenkomstige sterrenbeelden: Leeuw (Noord), Waterman (Zuid)
 • Geboortemaan: Maan met rijpe bessen
 • Seizoen: Maand van overvloed en rijping
 • Steen/Mineraal: Carneool
 • Plant: Frambozenriet
 • Wind: Zuid
 • Richting: Zuid – Zuidoost
 • Element: Vuur
 • Clan: Valk
 • Kleur: Rood
 • Gratis geestdier: Otter
 • Compatibele geestdieren: hert , valk , otter , uil , raaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!