De specht geboorte totem

De Specht is verbonden met de Heilige Moeder. Hierdoor weet de Specht instinctief en intuïtief hoe hij mensen om hem heen kan helpen en hun relatie kan ondersteunen. De Specht richt al haar energie op de mensen van wie ze houdt en werkt hard om een ​​geweldige relatie op te bouwen. Vanwege haar focus op haar relaties heeft ze soms de neiging haar identiteit te verliezen. Ze vergeet wie ze is omdat ze zo verbonden is met haar partner en haar dierbaren.

Dit Indiaanse sterrenbeeld is uitstekend in het beheren van haar financiën. Ze houdt van haar familie, dus doet ze er alles aan om ervoor te zorgen dat er financieel voor hen gezorgd wordt. Omdat ze zoveel aan anderen geeft, heeft de specht de neiging zich uitgeput en overweldigd te voelen. Om echt gelukkig te zijn, moet ze wat tijd voor zelfliefde vinden om voor zichzelf te zorgen.

De Specht-totem vertegenwoordigt iemand die toegewijd is aan de mensen om hem heen. Deze gevoelige ziel gelooft in het voeden van de mensen om hen heen en hun innerlijke zelf om geluk te vinden. Hoewel ze soms een beetje emotioneel kunnen zijn, betekent hun emotionele aard ook dat ze weten hoe ze harmonie in hun relaties en thuis kunnen brengen.

Overzicht van de specht totem

In de Indiaanse astrologie wordt de spechttotem geboren tussen 21 juni en 21 juli op het noordelijk halfrond. Deze totem is geboren tussen 22 december en 19 januari op het zuidelijk halfrond. Dit komt overeen met de Steenbok van de westerse dierenriem in het zuiden en Kreeft in het noorden.

De Specht staat bekend als emotioneel en gevoelig. Hoewel dit een goede zaak kan zijn, kan het er ook toe leiden dat de Specht zich wentelt in zelfmedelijden als hij zijn doelen niet bereikt. Gelukkig weet deze totem zichzelf en anderen te vergeven. Nadat ze een tijdje in medelijden hebben gezeten, vergeven ze zichzelf en vinden ze snel een manier om het probleem te omzeilen.

In veel Indiaanse tradities is het geluid van de specht het ritme van de aarde. Wanneer een sjamaan tussen het spirituele en het aardse rijk loopt, bootsen ze precies deze geluiden na. Voor de Specht is het belangrijk om naar deze innerlijke geluiden te luisteren en hun innerlijke medicijn te volgen.

De spechttotem is vaak het hart van hun huis en gezin. Ze zetten hun hele wezen in om hun familie en dierbaren gelukkig te maken. Soms betekent dit dat de specht zijn eigen behoeften vergeet in zijn haast om anderen tevreden te stellen. Het kan ook betekenen dat er misbruik wordt gemaakt van de Specht door minder scrupuleuze vrienden, en dit kan ertoe leiden dat ze zich opgebrand voelen.

Als je met een Specht-totem uitgaat, zorg er dan voor dat je je waardering voor hen laat zien. De Specht wil alleen maar dat hun dierbaren gelukkig zijn, dus uw waardering zal hen vreugde brengen en hen ertoe aanzetten een sterke relatie met u te blijven ontwikkelen. Voor de Specht is familie echt alles.

In de Indiaanse dierenriem raakt de specht vaak verstrikt in hun intense emoties. Om volledig volwassen en gerealiseerd te zijn, moet de Specht-totem leren hoe hij zijn logische gedachten in evenwicht kan brengen met zijn emotionele drive. Soms heeft de Specht even de tijd nodig om even stil te staan ​​en na te denken over hun volgende keuze. Wanneer hun gevoelens te overweldigend zijn, is het belangrijk dat de Specht stopt en luistert naar wat hun gidsen hen proberen te vertellen.

De persoonlijkheid van de specht totem

Spechtenmensen worden geregeerd door de richting van het zuiden en de zuidenwind. Ze zijn ook gekoppeld aan het element Water. De zuidelijke richting en de wind geven de specht een gevoel van warmte, wat betekent dat de spechttotem vaak meer door emoties dan door logica wordt geregeerd.

Wanneer de specht met een situatie wordt geconfronteerd, gebruikt hij zijn emoties en intuïtie om zich een weg door het probleem te banen, in plaats van te vertrouwen op gestructureerde logica. Het goede nieuws is dat dit betekent dat de Specht getalenteerd is in het tonen van hun liefde en gevoelens voor de mensen om hen heen.

Net als de spechtvogel heeft dit Indiaanse astrologieteken scherpe klauwen waarmee de specht zich aan specifieke situaties en mensen kan vasthouden. Helaas houdt de Specht niet altijd vast aan de mensen die eigenlijk het beste voor hem zijn. Hoewel de specht kan vasthouden aan goede of slechte invloeden, weerhoudt dit hun overtuigingen er niet van. Hun genereuze, welwillende karakter is bepalend voor hun beslissingen.

Als u toevallig in de buurt van een Specht-totem bent, zorg er dan voor dat je jouw woorden zorgvuldig kiest. Zachte woorden zijn de beste optie, omdat de specht gemakkelijk gekwetst kan worden door de onderliggende betekenis achter wat je zegt. Wees tactvol, want de Specht is enorm kwetsbaar. Dit Indiaanse sterrenbeeld wordt geregeerd door het element Water en laat zich gemakkelijk meeslepen door hun gevoelens.

Vanwege hun toewijding en liefde voor hun familie nemen spechten vaak de lasten van de mensen om hen heen op zich. Het duurt niet lang voordat de Specht zich depressief, overweldigd en humeurig voelt door zijn lasten. De empathische Specht pikt ook de emoties op van mensen om hem heen, dus een al te negatieve sociale groep zal zwaar wegen op de geest van de Specht.

Als luchtwezen met een ziel gevuld met water, is de specht een unieke bron van mededogen en creativiteit. Ze maken deel uit van de Kikkerclan met Wolf en Slang. Deze totem is ook gebonden aan wilde roos en rozenkwarts. Deze twee items helpen de specht om hun liefdevollere emoties te activeren. Net als de roos kan de specht doornen vertonen voor nieuwe relaties. Deze doornen zijn slechts een manier voor de specht om zichzelf te beschermen tegen te snel vallen voor de verkeerde persoon.

Specht ‘s carrière

In termen van carrière zal de Specht-totem het goed doen als leraar of verzorger vanwege hun emotionele bewustzijn. Vanwege hun liefde voor familie en hun verlangen om anderen gelukkig te maken, slagen ze ook als kok. De Specht zal het vaak goed doen in een familiebedrijf of een bedrijf met een familiale sfeer. Als ze ervoor kiezen om hun eigen bedrijf aan huis op te zetten, zullen ze echt gedijen.

Specht en relaties

Dit is een van de meer romantische tekens van de Indiaanse dierenriem. De specht-totem gelooft echt dat alles wat je nodig hebt liefde is om gelukkig te zijn. Ze overladen hun geliefde met attente geschenken en vriendelijke briefjes. Zodra ze echt van je houden, zal de specht uitzonderlijk alert zijn op al je behoeften.

De spechttotem past het beste bij de Sneeuwgans, Bever, Slang, Beer en Wolf. In de Indiaanse astrologie staat dit teken bekend als een uitzonderlijk sensuele, attente minnaar in de slaapkamer. Hun partner moet alleen in gedachten houden dat de Specht een intense drang heeft om monogaam te zijn. Als hun geliefde de fout maakt om vals te spelen, kunnen ze er zeker van zijn dat de Specht niet lang zal blijven rondhangen.

De specht totem

 • Geboortedata, noordelijk halfrond: 21 juni – 21 juli
 • Geboortedatum, zuidelijk halfrond: 22 december – 19 januari
 • Overeenkomstige sterrenbeelden: Kreeft (Noord), Steenbok (Zuid)
 • Geboortemaan: Sterke Zonmaan
 • Seizoen: Maand van lange warme dagen
 • Steen/Mineraal: Rozenkwarts
 • Plant: Wilde Roos
 • Wind: Zuid
 • Richting: Zuid
 • Element: water
 • Clan: Kikker
 • Kleur: Fuschia roze
 • Gratis Spirit Animal: Sneeuwgans
 • Compatibele geestdieren: bruine beer , bever , sneeuwgans , slang , wolf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!