Bever geboorte Totem

Dit teken is verbonden met de Stier. Van de Indiaanse astrologietekens staat de Bever bekend als getalenteerd en vasthoudend. Net als het dier is de Bevertotem geaard en bouwt hij graag een stabiele basis voor zijn leven. Hij wil ervoor zorgen dat zijn gezin financieel veilig is en altijd over de dingen beschikt die ze nodig hebben.

Dit teken staat bekend als ijverig en kan ook een beetje angstig zijn. Hij maakt zich zorgen of zijn gezin genoeg zal hebben en of hij alles voor elkaar kan krijgen. De Bever heeft een hekel aan lang stilzitten en is vaak onderweg. Hij is voortdurend bezig om de basis te leggen voor zijn werk en gezin. Als hij wat extra geld heeft, zal de Bever dit aan een goed doel schenken of het gebruiken om het leven van zijn gezin veiliger te maken.

Deze geboortetotem is zelfverzekerd en een geweldige gastheer. Zijn grootste problemen zijn omgaan met angst en ontspannen. Hij is zo gefocust op het zorgen voor zijn huis, vrienden, familie en werk dat hij vergeet te ontspannen en plezier te maken.

De Beaver-totem in de Native American-dierenriem staat bekend om zijn enthousiasme en arbeidsethos. Hoe moeilijk de taak ook is, de Bever weet dat hij het voor elkaar kan krijgen. Ze zijn meesters in planning en strategie, en staan ​​erom bekend dat ze elk probleem meteen met gretigheid en energie aanpakken.

Hoewel de Bever op het eerste gezicht misschien kalm en beheerst lijkt, moet je begrijpen dat deze persoon nog steeds een aantal behoorlijk lastige onzekerheden heeft die uiteindelijk naar buiten zullen komen. Je kunt niet voor deze dingen weglopen. Het zijn jouw lessen die je moet oplossen. De bever moet er ook voor zorgen dat hij zich niet te veel op zijn werk concentreert, waardoor hij een groot deel van zijn leven mist. Breng je balans en vreugde om te spelen en te ontspannen.

Bever Geboorte Totem Overzicht

In wezen is de Bever-totem genereus en uiterst ondersteunend voor de mensen om hen heen. Tegelijkertijd zijn Bevers niet echt bepaald tactvol. De Bever komt vaak in de problemen omdat hij zijn mening uitspreekt zonder na te denken over hoe de ander zijn woorden zou kunnen waarnemen.

De Bever-totem staat bekend om zijn mentale scherpte en is buitengewoon bedreven in het voor elkaar krijgen van dingen. Hun arbeidsethos wordt ook gebruikt om te ontsnappen aan ongewenste aandacht of hun onzekerheden. Wanneer de Bever zich onzeker voelt, zal hij zich vaak terugtrekken in zijn werk en al het andere negeren. 

Emotioneel zal de Bever zich vaak verstoppen in de beschermende ‘dam’ rond zijn hart. Terwijl het Medicijnwiel draait, knaagt de Bever geleidelijk door deze barrière om een ​​opening te bouwen. Hij kan zich nog steeds verschuilen achter de beschermende muren van zijn hart, maar hij kan ook de poort openen om dierbaren binnen te laten.

Je kunt de Bever misschien niet in de natuur aan het werk zien, maar je kunt altijd tekenen van zijn aanwezigheid zien. Zijn harde werk transformeert het landschap door middel van het verzamelen van hout en het bouwen van een dam. In wezen hergebruikt deze ijverige ziel oud, onnodig hout en transformeert het in iets nieuws. Hij breekt met de oude banden met het verleden door een nieuw gevoel van veiligheid en een plek van veiligheid op te bouwen.

De Persoonlijkheid van de Bever

De Bever-totem staat bekend om zijn arbeidsethos. In het leven is de Bever iemand die de wereld om hem heen creëert en transformeert. Hij bouwt een sterke basis waardoor hij voor zijn doelen kan gaan. Net als de Bever van de Indiaanse dierenriem is de menselijke Bever nauwkeurig en stelt hij een duidelijk plan op om elk doel te bereiken. Het komt zeer zelden voor dat iemand onder de Bever-totem tijd verspilt of moeite steekt in iets dat niet zal werken.

Mensen die onder dit teken geboren zijn, zijn gekoppeld aan de richting van de Oost-Zuidoost- en de Oostenwind. Zoals je zou verwachten, zijn ze verbonden met het element Aarde vanwege hun neiging om stevige, duurzame fundamenten te bouwen. 

De Bever is voortdurend ijverig, maar dit kan soms leiden tot de neiging om rigide te zijn in het nastreven van een doel. In meer negatieve gevallen kan de Bever verrassend bezitterig zijn. Dit persoonlijkheidskenmerk is logisch omdat de Bever zich van nature bezitterig voelt ten opzichte van een doel of project waar hij zoveel aan heeft gewerkt om te creëren.

Bij de Bever-totem draait alles om familie. Ze zullen lange uren maken om ervoor te zorgen dat hun gezinnen een beter, stabieler leven kunnen leiden. Volgens de Indianen is de Bever ook een wijze genezer. Hun wijsheid en lieve karakter, maakt Bever geliefd bij vele anderen – zolang je het harde werk (routine) van de Bever niet onderbreekt!

Nu het plantseizoen gebonden is aan hun geboortedatum. Zodra het plantseizoen is begonnen, begint de Bever aan een nieuwe cyclus. Gedurende deze tijd is het belangrijk dat de Bever nadenkt over zijn eigen fundamenten, persoonlijkheid en doelen. Focus op het vieren van de persoonlijke kenmerken die jou als Bever zo succesvol maken in het leven! Zo betreden we de tijd van het jaar waarin de dreiging van vorst voorbij is en het tijd is om zaadjes te zaaien, ook in onze eigen ziel.

Zoals je zou verwachten, is de Bever nauwkeurig afgestemd op het element Aarde. Ze hebben een praktisch en goed onderbouwd karakter, waardoor ze ideaal zijn voor een gezin of werkgroep. Je kunt er altijd op rekenen dat de Bever werkt aan blijvende veiligheid en zekerheid op de lange termijn. 

Bevermensen behoren tot de Turtle Clan , die ook sterke banden met het aarde Element heeft. Deze clan illustreert het natuurlijke verlangen van de Bever naar zekerheid en veiligheid op de lange termijn, evenals hun passie voor het gezin .

In moeilijke tijden helpt het dragen van Jaspis de Bever om zich te concentreren en uitdagingen te overwinnen. De steen kan de Bever ook helpen de veiligheid en harmonie te bereiken die hij nodig heeft om gelukkig te zijn.

Ten slotte zorgt Jasper voor meer harmonie in de Clan dankzij zijn vermogen om yin-yang-energieën in evenwicht te brengen .

Bever en relaties

In termen van compatibiliteit met Bever-totemliefde werkt dit Indiaanse sterrenbeeld het beste met de Slang, Specht, Wolf, Bruin oor en Sneeuwgans. Hoewel je het misschien niet zou verwachten vanwege zijn kalme houding, is de Bever eigenlijk behoorlijk emotioneel. Het probleem is niet het voelen van emoties; hij kan ze gewoon niet uiten. Dat gezegd hebbende, zal de Bever bijna altijd een manier vinden om stabiliteit en harmonie in zijn relaties te bereiken.

In de meeste gevallen wil de Bever een partner vinden met wie hij een leven lang samen kan zijn. Hij wil niet alleen maar daten, tenzij hij nog steeds probeert uit te vinden welk type persoonlijkheid hij in een partner wil. Zodra hij de persoon vindt die hij zoekt, zal hij zich settelen en een geweldige partner en een toegewijd onderdeel van een gezin zijn.

In meer negatieve gevallen kan de Bever-totem een ​​beetje bezitterig overkomen in een relatie. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door te veel liefhebben in plaats van door negatieve gevoelens, dus je moet gewoon geduld hebben en wachten tot de Bever ontspant.

Het daten met een Bever-totem is over het algemeen een geweldige ervaring. De Bever staat bekend als een sensuele, romantische minnaar in bed. Ook in de relatie is hij buitengewoon lief en attent. Als je stabiliteit, romantiek en toewijding wilt, is de Bever tot nu toe een uitstekend Indiaans astrologieteken.

Bever Carrière

De Bever is nooit iemand die genoegen neemt met minder. In tegenstelling tot sommige Indiaanse astrologische tekens zal de Bever niet super ambitieus zijn of gefocust op het beklimmen van de ladder naar succes. In plaats daarvan wil de Bever lange uren maken om ervoor te zorgen dat de klus goed wordt geklaard. Op de werkvloer staat de Bever bekend als uitzonderlijk ijverig.

Er is één kanttekening bij het carrièrepad van de Bever-totem. Bevers mogen geen werk zoeken in chaotische omgevingen of constante veranderingen in de routine. De Bever wil een project starten en zich daaraan houden. Als hij te maken krijgt met een chaotische werkplek, zal hij voortdurend gefrustreerd en overstuur raken door de afleidingen om hem heen. De Bever gedijt het beste op een werkplek waar er duidelijke verwachtingen en doelen zijn waar hij hard aan kan werken om deze te bereiken.  Geef dit sterrenbeeld een mooi bureauklusje waar ze op kunnen vertrouwen en ze zullen blij zijn.

Bevers moeten orde hebben – alle dingen hebben een plaats, en een plaats voor alles is hun motto.

Boekhoudkundige en andere financiële adviesfuncties passen goed bij hen.

Wat geld betreft, de Bever is een geweldige partner als je financiële zekerheid wilt. Hij is getalenteerd in het budgetteren van zijn financiën en het sparen van geld voor een regenachtige dag. De typische Bever spaart zijn geld zodat hij dure artikelen kan kopen zonder lening of schulden.  Omdat ze zulke succesvolle planners en spaarders zijn, kan de Bever over het algemeen krijgen wat hij wil en – niet alleen de koopjes in de kelder, zelfs als zijn werkelijke inkomen u anders zou doen denken.

Het idee om mensen of bedrijven iets verschuldigd te zijn, past niet goed bij Bever.

Bever Geboorte Totem

 • Geboortedata, noordelijk halfrond: 20 april – 20 mei
 • Geboortedatum, zuidelijk halfrond: 24 oktober – 21 november
 • Overeenkomstige sterrenbeelden: Stier (Noord), Schorpioen (Zuid)
 • Geboortemaan: Kikkers keren terug naar de maan
 • Seizoen: Maand van planten
 • Steen/Mineraal: Chrysocolla, Hematiet, Jaspis
 • Plant: wilde klaver
 • Wind: Oost
 • Richting: Oost – Zuidoost
 • Element: aarde
 • Clan: Schildpad
 • Kleur: Geel
 • Complimentary Spirit animal: slang
 • Compatibele Spirit Animals: bruine beer, sneeuwgans, slang, wolf, specht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!