Waar moet ik nog meer op letten bij healing?

Naast de symptomen veroorzaakt door een healingsscrisis (waarvan er veel verschillende soorten kunnen zijn!), kunnen er ook andere dingen zijn waar je je bewust van moet zijn na het doen van een vorm van genezingswerk of afstemming. De onderstaande vertegenwoordigen enkele van de dingen die ook kunnen gebeuren als je naar hogere en meer harmonieuze staten van energetische vibratie gaat.

Slaapverstoring
Nacht na nacht wakker worden in de vroege ochtenduren op hetzelfde tijdstip (meestal tussen 2 en 5 uur). Dit is een zeker teken dat er iets ingrijpends aan het gebeuren is. Let op de tijd op je klok – soms is het precies dezelfde tijd, elke nacht tot op de minuut nauwkeurig.

Noteer de cijfers in de tijd als u dat wilt, aangezien ze numerologische betekenis kunnen hebben als u er verder naar wilt kijken. Het kan van slechts één nacht tot meer dan een week duren, afhankelijk van wat voor soort transformatie je doormaakt. Als je wakker wordt, probeer dan niet te denken “grrrrr ik ben weer wakker”. Probeer liever te zeggen “cool, tegelijkertijd wakker – er moet iets gebeuren!”.

Dromen
Dromen zijn een ongelooflijk geweldige manier voor ons om energie te zuiveren, vooral de ‘smerige’ dingen. Als we eraan werken om iets vrij te geven – bewust of onbewust – kunnen we vaak dromen hebben die vergelijkbare kenmerken hebben. Een van mijn bedoelingen was bijvoorbeeld om te proberen haar gehechtheid aan chocolade te verminderen! In mijn droom de volgende nacht at ik veels te veel chocolade – en vervolgens werd ik misselijk wakker!

Het universum werkt op prachtige manieren en deze ‘droom releases’ zijn een briljante manier om te zuiveren zonder fysiek door alle releases te hoeven gaan. Soms zou je zelfs willen vragen om meer zuivering in je slaap – omdat het in veel opzichten gemakkelijker kan zijn. Als je wilt, kun je een droomdagboek naast je bed bewaren waarin je kunt opschrijven wat er gebeurt als je je een droom herinnert. Misschien merk je dat er herhalende, symbolen, patronen of thema’s in je dromen zijn of dat het gewoon een eenmalige droom is.

Als je een betekenis van een droom of beeld wilt achterhalen kun je een droom gaan analyseren. Er zijn veel boeken over droominterpretatie die je kunt kopen, of google gewoon wat een droom betekent, maar we merken vaak dat je algehele GEVOEL in de droom de beste interpretatie is. Was het angst of geluk dat je voelde; iets verloren of gevonden? En ten slotte is een van de meest voorkomende dromen die van de dood. Dood betekent gewoon “een nieuw begin”, dus maak je geen zorgen als je dit voor jezelf of anderen ziet. Het is een transformerende tijd!

Lessen leren
Opnieuw dezelfde “les” herhalen. Het universum is erg aardig voor ons omdat het ons voldoende gelegenheid biedt om onszelf te healen. Als we het de eerste keer niet “snappen”, blijft het gewoon leveren totdat we het wel doen. Misschien heb je het gevoel dat er iets specifiek onrechtvaardigs in je leven is, iets dat je keer op keer overkomt. Dit kan worden versterkt in je healingsscrisis en is een geschenk van het universum aan jou!

Onthoud ook dat genezing in lagen plaatsvindt. Dus hoewel je misschien het gevoel hebt dat je een probleem eerder hebt aangepakt, kan het steeds weer opduiken om op een DIEPER niveau te genezen – totdat het volledig is genezen.

Tests of uitdagingen
Tests of uitdagingen in relaties, financiën, privéleven en werk. Het universum kan ons echt “knijpen” om onzuiverheden uit te lokken voor genezing; alsof “op onze knoppen drukken”.

Merk op dat hoe hoger je komt op je spirituele pad, hoe dieper de genezing is die plaatsvindt – dus het samendrukken kan soms zwaar vermomd zijn en op dat moment moeilijk te zien. Probeer te zien dat de persoon of situatie die op je knoppen drukt, je eigenlijk een geschenk aanbiedt om te genezen – en probeer hen niet de schuld te geven!

Verlies van het oude
Het is belangrijk op te merken dat naarmate je verder gaat op je spirituele reis, je vibratie toeneemt. En naarmate je vibratie toeneemt, kunnen dingen die niet langer op hetzelfde niveau vibreren als jij, uit je leven gaan vallen. Bijvoorbeeld vrienden, collega’s, je huis of zelfs je baan/werkplek.

Maar wees niet gealarmeerd, want als het universum een ​​deur sluit, opent het altijd een andere. Nieuwe mensen, situaties of werkplekken zullen zich beginnen te manifesteren in je leven en deze mensen en dingen zullen vibreren op een niveau vergelijkbaar met de nieuwe jij. Je kunt je tijdens de overgangsfase tussen deuren ongemakkelijk voelen, maar als je afgestemd raakt op de nieuwe reeks energieën die naar voren zijn gebracht, zul je je snel weer op je gemak gaan voelen op dit nieuwe niveau.

Dit proces kan erg uitdagend en moeilijk zijn omdat we het gevoel hebben dat we zoveel verliezen; maar probeer dat te onthouden om meer te winnen – soms moeten we eerst het oude ‘verliezen’ of opruimen.

Als je voelt dat deze dingen in je leven gebeuren, is dat een duidelijke indicatie dat je vooruitgang boekt op je spirituele pad. Wees lief voor jezelf. Erken wat er gebeurt. En erken hoe ver je bent gekomen om deze nieuwe kansen te presenteren. Dit is je kans om verder op te stappen in het nieuwe liefdesbewustzijn voor het welzijn van iedereen.

Healingscrisis:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!