Een Healingscrisis verzachten?

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om jezelf door een ‘healingscrisis’ heen te helpen en met deze FAQ wil ik enkele technieken delen waarvan ik heb vastgesteld dat ze nuttig zijn op mijn eigen reis. Over het algemeen duurt de genezingscrisis meestal maar een paar dagen en het is belangrijk om te begrijpen dat dit nodig is, zodat je veilig oude of ongewenste energieën uit je systeem kunt bevrijden.

Heb alstublieft geduld met dit healingsproces en laat je lichaam en geest op deze momenten doen wat het moet doen. Als je je moe voelt, rust dan uit. Als je honger hebt, eet dan. Als je zin hebt om te huilen, huil dan. En om te helpen met je energetische aanpassingsproces (oftewel je genezingscrisis), wil je misschien ook een aantal van de volgende dingen doen:

Drink veel water! Een van de belangrijkste adviezen om jezelf te helpen gifstoffen uit je systeem te spoelen. Dit omvat ook sappen, kruidenthee en andere natuurlijke vloeibare remedies die zullen helpen om de gifstoffen uit uw lichaam vrij te maken.

Erken en accepteer dat wat je doormaakt tijdens een healingscrisis vaak genoeg is. Begrijp alsjeblieft dat dit een tijdelijke overgang is van oude of ongewenste energieën en dit is echt een geweldig teken dat er zeer diepe en noodzakelijke genezing plaatsvindt vanuit je lichaam. Dit is een heel belangrijk punt, want zonder deze erkenning zou je het gevoel kunnen hebben dat je door een neergang in je leven gaat, terwijl het eigenlijk het tegenovergestelde is!

Begrijp dat de maancyclus een rol kan spelen in je healingsscrisis. Bijvoorbeeld, rond de tijd van een Volle Maan zijn de healings- en ascensie-energieën meestal erg sterk en dit kan betekenen dat in de dagen voorafgaand aan een Volle Maan, je helende crisisenergieën een piek kunnen bereiken en je je erg beklemd kunt voelen. Met name de dag voor de Volle Maan, en de dag van de Volle Maan, waar een klimatologisch energetisch crisispunt kan worden bereikt en je het gevoel kunt hebben dat je gaat ontploffen, of dat u er gewoon niet meer tegen kunt. Als je op de hoogte bent van de data en tijden van de Volle Maan, dan kan dit je helpen om een ​​verhoging van energieën te kennen en te ‘verwachten’ – en als je dit begrijpt, in combinatie met de wetenschap dat het slechts tijdelijk is, is dit zeer nuttig (in plaats van te zijn onbewust). Bovendien is het nuttig om te weten dat de energieën vaak snel verdwijnen na de Volle Maan en dat je een zeer snelle terugkeer naar ‘normaal’ (of een nieuw niveau van ‘normaal’) kunt voelen.

Luister naar jezelf: als je je vermoeid of slaperig voelt, praat je lichaam tegen je en zegt het dat je moet rusten. Wees aardig voor jezelf en krijg de rust die je nodig hebt – je verdient het en het zal je helpen om effectiever te genezen.

Punya verzamelen: Een van de allerbeste dingen die je kunt doen als je een healingscrisis doormaakt, is elke activiteit doen die je helpt punya (karmische verdienste) te verzamelen. Dit kan helpen om het healingssproces te versnellen en kan zelfs de mate van lijden van jouw genezingscrisis verminderen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het soms kan helpen om je gedachten te verzetten van je eigen lijden! Onthoud dat de energieën uit je lichaam stromen vanwege je stijgende vibratie, dus als je door kunt gaan met het verzamelen van verdienste, kan het hele proces sneller en gemakkelijker verlopen. Hierover ga ik later nog een keer dieper op in.

Basis oefening: ‘In je lichaam komen’ of ‘In je lichaam zakken’  Je kunt deze oefening gebruiken wanneer je maar wilt.

Ademhalingsoefeningen: zoals Pranayama en verbonden ademhaling. Dit helpt om je parasympathische zenuwstelsel te activeren en het is een geweldige manier om je ‘rust & verteer’-toestand te activeren (die je helpt te genezen!).

Geluidstherapie: zoals klankschaal, stemvork of trommelgeluidhealing.

Creatieve uitingen: zoals tuinieren, zingen, dansen, kunst, schrijven, koken – alles wat je maar leuk vindt om creatief te doen.

Doe “feel good”: waar JIJ je goed bij voelt

Meditatie: alleen of met een klas/groep.

Help anderen: wanneer we anderen helpen, creëren we karmische kredieten die kunnen helpen om ons sneller door onze eigen “dingen” te loodsen.

Lachen: dit is een krachtige expressieve manier om energie snel te verplaatsen.

Andere natuurlijke therapieën: zaken als life-coaching, reflexologie, aromatherapie, massage, kleurentherapie enz.

Zelfhealing: hetzij door hands-on genezing, meditatieve genezing of andere vormen van healingsessies.

Doe een reiniging: ofwel je eigen vorm van detox ofwel energetische reinigingen / healingssesie aangeboden door Spiritstyle.

Aanvullende ondersteuning: Misschien wil jij je familie of vrienden laten weten wat er aan de hand is, zodat zij je kunnen ondersteunen.

Kennis maken met het Forum van Spiritstyle: Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden. Je kunt opdrachten samen doen of doornemen. Hier mag je je spirituele wijsheid delen met elkaar.

Vaak is een externe partij veel beter in het zien.

Zorg ervoor dat je goed ‘geaard’ bent – Raadpleeg de faq opmerkingen over niet-geaard zijn

Healingscrisis:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!