Volle maan

De zon verandert de donkerste schaduw van de maan in het grootste licht: Nieuwe maan tot volle maan.

De Maan wordt onze tijdwaarnemer, verkenner, poortwachter, tweelingziel, zielsleraar en magische gids. De maan is er altijd, klaar om ons leven te leiden naar onze helende krachten.

De leer van de Maan dwingt ons om aanwezig te zijn in het hier en nu en inspireert ons tegelijkertijd om creatief, mysterieus, weerspiegeld en onthullend te zijn. De wijsheid van de Maan leert ons onszelf te bevrijden door bewust te herkennen wat onze vrijheid belemmert.

De volle maan vertegenwoordigt een prikkelbare en een intense manifestatie en een verlichte bron van energie. De volle maan is een fase waarin zowel positieve als negatieve emoties naar voren kunnen komen.

Dit is het moment waarop we intuïtieve ingevingen krijgen om na te denken en weerspiegen. Dit is ook het moment waarop we ons bewust worden van hoe we in harmonie kunnen komen met onze hoogste spirit. We herinneren ons onze vitaliteit, ons vermogen om ons leven ten volle te leven. Wat als je elke volle maan de tijd zou kunnen nemen om na te denken over wat je niet langer dient en doelbewust uit te drukken wat je in je leven wilt uitnodigen?

Terwijl we onze maanrituelen ontwikkelen en door ontwikkelen, vergroten onze puurste intenties onze kracht en tederheid, zodat we dromen kunnen waarmaken. De cyclus van de maan wordt een spiritueel kompas. De maan is de leraar van tijd. Een spiegel die onze vragen, verlangens, genezingsprocessen en intuïtieve ingevingen naar ons terug spiegelt; een soort orakel.

Reageer op de uitnodiging om bij het vuur van je hart te gaan zitten terwijl je door de cyclus van de maan gaat. Wees een krijger, een moeder, een meisje, een oude vrouw en een wijze oude vrouw in de hemel. Zie je angsten onder ogen, met alle moed die je nodig hebt om lagere vibraties in het vuur te werpen. Stel je voor dat ze in de vlammen opgaan. De maan roept je in de donkerste nachten tot je.

Volle maan boodschap

Als ik dankbaarheid voel, draag ik niet meer de last van wat me bezwaard.

Wanneer ik deze verouderde laag afwerp, begroet ik mijn intuïtie met een luisterend hart en een open geest.

Ik aanvaard de uitnodigingen en boodschappen die nu tot me komen.

Met de goddelijke timing aan mijn kant zet ik via mijn persoonlijke aarding en expansie dingen in gang.

Ik blijf tegelijkertijd standvastig en komisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!