Wat is een healingscrisis?

Een healingscrisis doet zich voor wanneer het natuurlijke genezingsproces van het lichaam wordt versneld na enige vorm van healingswerk en vervolgens een proces ondergaat van het zuiveren van ongewenste gifstoffen, onzuiverheden en oude denkpatronen. Een healingscrisis kan ontstaan ​​na een hands-on healingsessie, een healingsessie op afstand, een afstemming of je eigen meditatieve healingswerk.

Op deze momenten kan een healingscrisis de symptomen tijdelijk verergeren en als gevolg daarvan kunt je je slechter voelen en concluderen dat de healing niet werkt. In feite vertellen deze signalen u precies het tegenovergestelde. Wanneer je deze symptomen of emotionele onevenwichtigheden opnieuw ervaart, is dit de manier van je lichaam om je te vertellen dat er veel aan healing wordt gedaan en dat je lichaam onzuiverheden en oude denkpatronen loslaat, zodat je dichter bij volledige en liefdevolle gedachten kunt houden, langdurige gezondheid en geluk. Het is een proces van diepe reiniging en genezing.

Het is belangrijk om te begrijpen dat dergelijke reacties slechts tijdelijk zijn en onmiddellijk, binnen enkele dagen of zelfs enkele weken na een sessie kunnen optreden (afhankelijk van de energieën die bewegen / vrijkomen). Symptomen gaan meestal binnen 1-3 dagen over, maar kunnen in zeer zeldzame gevallen tot enkele weken aanhouden.

Als je aan een ernstige ziekte lijdt, kunnen de symptomen die u ervaart tijdens de healingsscrisis identiek zijn aan de ziekte zelf. Soms is het ongemak tijdens de healingscrisis intenser dan toen u de chronische ziekte ontwikkelde. Dit kan verklaren waarom er een korte opflakkering in iemands toestand kan zijn.

Healingscrisis:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!