Er zijn veel verschillende manieren om je Spirit Animal te vinden. Mijn complete gids biedt veel diepgaande informatie over dit onderwerp.

Hoe je jouw Spirit Animal kunt vindenis alleen bedoeld voor degenen die echt klaar zijn om de reis te ondernemen. Het is een krachtig pad om te bewandelen en moet niet lichtvaardig worden opgevat.

Ben je klaar om je gids te ontmoeten?

Ik wed dat je dat wel bent. Anders zou je Spirit Animal je niet naar mijn website hebben geleid! Naarmate ik meer leer, zal ik hierover ook meer delen, kom terug voor updates.

Inhoudsopgave

Waarom je Spirit Animal vinden?

Het vinden van je geestdier kan je leven op talloze, positieve manieren radicaal veranderen. Werken met de ‘energie’ of het ‘medicijn’ van je dierengeestgids kan je mentale, fysieke, emotionele en spirituele vermogens helpen verbeteren. Het uitzoeken wat jouw Spirit Animal of totem betekent, is als een reis. Betekenissen zullen worden onthuld als jij jouw verbinding erin verdiept.

Hoe?

Wanneer je je Spirit Animal vindt, heb je een keuze : accepteer de boodschappen en handel ernaar, of loop weg. Als u de boodschappen van uw dierengids accepteert en ernaar handelt, zult u merken dat uw hele leven transformeert .

Waarom?

Omdat het vinden van je geestdier en het werkelijk integreren van zijn energie, medicijn en lessen in je bestaan ​​een spiritueel ontwaken is . Relaties, carrières, denkpatronen, smaak (eten, drinken, kleding, muziek en meer) – alles wat niet langer uw hoogste en beste belang dient, zal wegvallen.

Wanneer je je Spirit Animal vindt, begin je te begrijpen dat er werelden zijn die verder gaan dan de materiële wereld waarin we leven. Je zes zintuigen kunnen scherper worden als je je natuurlijke instincten gaat gebruiken om te ‘denken’.

Dit kan een beetje overweldigend lijken, maar als je niet klaar was voor transmutatie, als je niet klaar was om een ​​beter leven te leiden , zou je niet op zoek zijn naar je geestdier en zou je dit artikel niet lezen.

Het vinden van je Spirit Animal kan je helpen je…

 • Moed om een ​​giftige relatie te verlaten, om loonsverhoging te vragen, naar de universiteit te gaan.
 • Vermogen om effectiever te communiceren of uw waarheid te spreken.
 • Pad om af te stemmen op je psychische of intuïtieve zelf.
 • Kracht om depressie of verslaving te overwinnen en je vreugde te vinden.
 • Wijsheid om moeilijke beslissingen te nemen.

Iedereen heeft momenten in zijn leven waarop hij hulp nodig heeft. Spirit Animals kunnen ons helpen als we dat nodig zijn ;

 • Angstig – Het kan veel gemakkelijker zijn om moed te vinden als we het tijger Spirit Animal leren kennen en erop vertrouwen dat het zich bij onze groep heeft aangesloten.
 • Verdrietig – Het speelse Spirit Animal de Otter kan ons in een mum van tijd laten giechelen!
 • Boos – Het vreedzame panda Spirit Animal kan ons van de spreekwoordelijke rand af helpen.

Hoe ‘werken’ Spirit Animals

Ten eerste, en het allerbelangrijkste , is je Spirit Animal niet gescheiden van jou . De energie en geest ervan zijn nu en zijn altijd een deel van jou geweest – van je fundamentele aard. Mensen zijn tenslotte dieren .

Dus in sommige opzichten ben je je eigen Spirit Animal.

Wacht even, Spirit Animals zijn entiteiten die op mysterieuze wijze moeten verschijnen en berichten moeten bezorgen wanneer we ze nodig hebben, toch? Was dat maar waar. Als er ons hele leven maar krachten van buitenaf zouden opduiken en de boel zouden redden ! Dan kunnen we gewoon achterover leunen en genieten van de rit. In de aantal jaren dat ik onderzoek heb gedaan naar spirituele dierengidsen, energie en medicijnen, ben ik erachter gekomen dat het niet zo werkt .

Hoewel we gidsen voor Spirit Animals hebben die verschijnen in tijden van nood, is het onze eigen ziel die om hulp roept naar het dierenrijk . Dierengeesten horen deze smeekbeden en verzamelen zich om ons heen om bescherming, hoop, genezing en wijsheid te bieden .

Technisch gezien kiest ons Spirit Animal ons, omdat we onbewust ‘om hulp vragen’ zijn wij de reden dat ze opduiken.


Hoe vindt mijn Spirit Animal mij?

De wetenschap levert ons bewijs dat er DNA-matches kunnen worden gevonden tussen mensen en veel andere dieren – zelfs planten . Dit betekent dat levende wezens oneindig met elkaar verweven zijn.

De Indianen noemen deze relatie ‘Wakan’ en ‘Wakan Tanka’ .

Voor de Indianen heeft alles zijn eigen geest (Wakan), maar ze delen allemaal dezelfde spirituele essentie (Wakan Tanka) . Dit is de reden waarom indianen dieren ‘volkeren’ noemen.

Vanwege deze ingewikkelde verbinding horen alle andere levende wezens het signaal wanneer je ziel een SOS uitzendt . De naam hiervoor is de niet-lokale universele geest.

Op Shift.is kun je een uitgebreide) artikel over de the Non-local Universal Mind lezen.

Dit concept is gemakkelijk te begrijpen als je denkt aan het beroemde Star Wars-citaat: ” Ik voelde een grote verstoring in de Force , alsof miljoenen stemmen plotseling het uitschreeuwden van angst…” – Obi-Wan Kenobi

Dus als je hulp of begeleiding nodig hebt, horen alle dieren je hart en verschijnen de juiste wezens.


Waarom probeer ik mijn spirit animal te vinden?

Wanneer iemand wordt geroepen om verbinding te maken met zijn of haar Spirit Animal, is dat een teken dat hij/zij klaar is om te evolueren naar zijn ‘ware of authentieke zelf’.

Hè? Wat heeft ons ‘ware of authentieke zelf’ te maken met Spirit Animals?

Eerder heb ik erop gewezen dat je Spirit Animal een levend deel van je is, omdat alle dieren verwant zijn.

Net zoals een kind dezelfde eigenschappen zal hebben als zijn vader en moeder (rood haar, bruine ogen, of broccoli wel/niet leuk vindt, enz.), zijn wij letterlijk verbonden met alle andere levende wezens .

Waar dit in werkelijkheid op neerkomt, is dat een deel van jou een tijger, een slang, een adelaar, een krekel, enz. is . Zelfs al is het maar in een minieme zin, je hebt een cellulair geheugen van hoe het voelt om een ​​of ander dier te zijn .

Wanneer je wordt geroepen om je Spirit Animal te vinden, ben je in werkelijkheid op zoek naar het deel van je eigen dierlijke geest dat gefragmenteerd, gewond of verloren is gegaan . Dit is de reden waarom sommige sjamanen zich specialiseren in iets dat ‘soul retrieval’ wordt genoemd .

Het idee van ‘het terughalen van de ziel’ is dat als onze geest een trauma ondergaat, kleine delen ervan afbreken en op het pad van de ziel achterblijven gedurende elk leven waarin de ziel incarneert.

Je ware of authentieke zelf is niet boos, depressief of zwak . De echte jij is heel, sterk en gelukkig !

Een echte sjamaan ( waarvan er maar heel weinig zijn ) zal een veranderde bewustzijnsstaat binnengaan en terug op je pad reizen, waarbij hij de gebroken delen van je verzamelt om ‘terug te brengen’ – je helpt terug te keren naar kracht en heelheid.

Door je Spirit Animal te vinden, kun je optreden als je eigen sjamaan en je persoonlijke kracht weer aanwakkeren.


Methoden om je Spirit Animal te vinden

Er zijn een aantal manieren om je geestdier te vinden .

 • Let op welk dier of welke dieren steeds weer verschijnen in liedjes, afbeeldingen, films, boeken, gesprekken, enz. Vertrouw erop dat als rode kardinalen, paarden, krekels, enz. aan je blijven verschijnen, ze je op de een of andere manier proberen te helpen.
 • Meditatie en reizen omvatten het bereiken van een veranderde bewustzijnsstaat en het gebruik van diepe beelden of visualisatie met de specifieke bedoeling om je spirituele dierengids(en) te ontmoeten.Deze methoden kunnen begeleid zijn (gesproken, drummen, muziek met zang) of niet-geleid (stilte, natuurgeluiden, uitsluitend instrumentale muziek). Hieronder in de meditatie-instructies vind je een van mijn favoriete instrumentale meditatietracks.
 • Dromen over dieren. Mensen geloven vaak niet dat ze berichten ontvangen van hun spirituele dierengidsen, dus komen ze naar ons toe in de droomstaat. Vaak is het veel gemakkelijker voor mensen om tijdens wakkere tijden of meditaties op hun dromen te vertrouwen dan op hun eigen intuïtie.

Spirit Animal meditatie

Als je vastbesloten bent uw ware Spirit Animal te vinden, kan bemiddeling voor enkele verrassingen zorgen . Doe je best om open te zijn en vertrouw erop dat de “juiste” Animal Spirit-gids(en) zich aan je zullen presenteren.

Wees niet bang als er een ziek of gewond dier op je afkomt. Vergeet niet dat je geestdier de gids is die verschijnt wanneer je hem/haar het meest nodig hebt.

Misschien voel je je eenzaam en weet je niet hoe je vrienden moet maken of houden. Het kan zijn dat er een gewonde dolfijn aan je verschijnt. Dolfijnen zijn sociale wezens die de gemeenschap vertegenwoordigen. Dolfijnen staan ​​erom bekend dat ze vriendschap sluiten met veel verschillende soorten, waardoor ze vaak hun leven redden.

In dit geval lijkt het erop dat de Dolfijn je wil laten weten dat je, om goede vrienden te hebben, eerst een goede vriend moet zijn. Misschien is de Dolfijn gekomen om je eraan te herinneren dat lachen genezend is en dat het tijd is om op te vrolijken.

Een meditatietechniek voor Spirit Animals is om je op één chakra tegelijk te concentreren en nota te nemen van de dieren die voor elke chakra verschijnen. Deze methode is een beetje geavanceerd, dus binnenkort hierover meer informatie.

Als je merkt dat je niet zeker weet waarom een ​​bepaald dier naar je toe kwam, zoek het dan op in mijn Spirit Animal betekenissen database.

Spirit Animal meditatie stap voor stap

Dit zijn slechts suggesties. Vind je eigen manieren om je voor te bereiden op jouw werk die je helpen een helder instrument te zijn om de schoonheid, kracht en heling van de onzichtbare naar de tastbare sferen over te brengen. Voorbereiding is de sleutel tot iedere succesvolle ceremonie!!

Lees deze oefeningen meerdere malen door voor dat je ze probeert. Kijk wat bij je resoneert, schrijf de stappen op in je dagboek. Het is ook moeilijk om erg lange reisoefeningen te lezen, en je ogen te sluiten en vervolgens alle stappen uit je hoofd te doen. Het is dan handig dat je de stappen hebt opgeschreven, hiervan een geluidsopname maakt, zodat je deze kan luisteren als je deze meditatiereis maakt.

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Een plek waar je prettig voelt.
 2. Misschien wil je wat zachte ontspannende muziek opzetten, wat kaarsen aansteken of wat wierook branden om een ​​fijne en leuke sfeer te creëren. Zet je telefoon uit.
 3. Creëer en bescherm je heilige ruimte. Je kunt een gebed en kristallen gebruiken, de 4 richtingen vragen (oost, zuid, west en noord) en Moeder Aarde en Vader Hemel om met je mee te doen. Volledige instructies hierover vindt u hieronder zie ‘Hoe je jouw heilige ruimte kunt beschermen’.
 4. Ga zitten of liggen, in een houding waarbij je rug recht blijft. Dit helpt de energie of Chi ononderbroken te laten stromen. Wat voor jou het prettigst is.
 5. Ontspan en adem. Laat je lichaam alle spanning loslaten, beginnend vlak boven de kruin van je hoofd – en dan langzaam naar beneden bewegend totdat alle negativiteit en stress via je voeten naar Moeder Aarde stromen.
 6. Als je je er klaar voor voelt, nodig dan je Spirit Animal uit om naar voren te komen. Geen paniek als er niet meteen een dier verschijnt. Als je de hulpspirits oproept en begroet wees er dan zeker van dat je de intentie hebt om Helpende en Meelevende Spirits oproept. Je roept niet zomaar EEN WILLEKEURIGE SPIRIT op! Het is zo belangrijk om je eigen manier van verwelkomen, eren en begroeten van jouw hulpspirits te ontwikkelen.
 7. Als er een dier verschijnt, verwelkom het dan en bedank het voor zijn komst.
 8. Vraag het dier of het jouw gids voor de Spirit Animal is. Als het met een ja antwoordt, vraag dan welke berichten het voor u heeft. Laat uw dierenhelper weten dat u eerlijke berichten wilt, ook al zijn ze misschien wat moeilijk te begrijpen.
 9. Als je Spirit Animal klaar is met het overbrengen van zijn boodschappen, vraag dan of je er iets voor terug kunt doen.
 10. U zult voelen wanneer de sessie zijn einde nadert. Bedank je Spirit Animal voor zijn komst en vertel hem/haar eerlijk of je de boodschappen ervan in je leven wilt integreren.
 11. Zodra je zich op jouw gemak voelt, keert je terug naar de fysieke wereld.
 12. Bedank de 4 richtingen, Moeder Aarde en Vader Hemel, en laat hun energieën vrij.
 13. Neem de tijd om de ervaring vast te leggen. Je kunt hier voor een grimoire of dagboek gebruiken. Vermeld alle details die u zich kunt herinneren. Dit is een cruciale stap. Het is niet genoeg om je Spirit Animal te ontmoeten en hem/haar/hen vervolgens te vergeten. Het is nuttig om de lessen van uw gids opnieuw te bekijken totdat u het medicijn niet langer nodig heeft.

Hoe je jouw heilige ruimte kunt beschermen

Het is belangrijk om een ​​beschermde heilige ruimte te creëren voordat je met de Spirit Animal-meditatie begint. Bedenk dat wanneer je mediteert, je in een veranderde staat verkeert en je alleen wilt dat vredige en liefdevolle geesten contact met je opnemen.

Een van de beste manieren om een ​​beschermend energieveld om je heen te creëren is door de vier hoofdrichtingen aan te roepen : noord, zuid, oost en west.

Om je gewijde ruimte te open, richt je je blik voor je of sluit je ogen en breng je handen in gebedshouding naar je hart. Strek je handen omhoog langs je voorhoofd, zodat je handpalmen boven je hoofd tegen elkaar aanliggen. Dan reik je je achtste chakra, dat de ziel is, en laat de stralende ‘zon’ je hele lichaam onhullen door je armen wijd naar omlaag, langs je zijden te brengen. Laat je handen in je schoot rusten en voel de ‘zielvolle’ ruimte die je hebt gecreëerd.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van een gebed/affirmatie/spreuk die je kunt gebruiken om de vier richtingen aan te roepen, evenals Moeder Aarde en Vader Hemel. 

of

Elk punt van dit denkbeeldige kompas wordt gereageerd door een archetypishe dier. In het zuiden roepen we de slang aan, die staat voor kennis, seksualiteit en de helende kracht van de natuur. In het westen roepen wij de Jaquar aan, het symbool van transformatie en vernieuwing, van leven en dood. In het noorden maken we contact met de colibrie, die kracht en de moed om grote afstanden te overbruggen en om de epische reis van evolutie en groei te ondernemen symboliseert. In het oosten roepen we de adelaar aan die het vermogen om boven deze wereld uit te reiken symboliseert.

Als de meditatie voorbij is, bedank dan de vier richtingen/Moeder Aarde/Vader Hemel en neem afscheid van hen.


Ga staan ​​en kijk naar het oosten

 1. Eer en begroet Oost. Het Oosten vertegenwoordigt de lente. Het is waar de opkomende zon je altijd herinnert aan nieuw begin en de kans op ongebreidelde mogelijkheden. of
 2. Geest van het Oosten , richting van een nieuw begin en thuisbasis van de wind. Ik zegen u en vraag om uw wijsheid en zegen hier vandaag bij mij. Sluit je alsjeblieft aan en bescherm mij, Geest van het Oosten. of
 3. Aan de winden van het Oosten, Grote Adelaar, Kom tot mij van de plaats van de opgaande zon. Houd me onder je vleugels. Toon me bergen waar ik slechts van durf te dromen. Leer me vleugel aan vleugel te vliegen met de Grote Geest.

Draai je om en kijk naar het zuiden

 1. Eer en begroet Zuid, het seizoen van de zomer. Zeg dank voor de bescherming die je ondervindt als je jouw leven leidt vanuit liefde. Het Zuiden kan de richting van intuïtie en de verwondering die je als kind had vertegenwoordigen. of
 2. Spirit of van het zuiden , richting van passie, creatie en inspiratie en thuisbasis van het vuur. Ik zegen u en vraag om uw wijsheid en zegen hier vandaag bij mij. Sluit je alsjeblieft aan en bescherm mij, Geest van het Zuiden. of
 3. Aan de winden van het zuiden, Grote Slang, kronkel om me heen. Leer me het verleden af te werpen zoals jij je huid afwerpt. En om licht over de aarde te lopen. Leer me de weg van schoonheid.

Draai je om en kijk naar het westen

 1. Eer en begroet West, het seizoen van herfst en waar de zon onder gaat. Het Westen leert je de kracht van dood en wedergeboorte. Er is altijd iets nieuws dat voortkomt uit loslaten wat jou\ niet meer dient. of
 2. Geest van het Westen , richting van de oogst en thuisbasis van water. Ik zegen u en vraag om uw wijsheid en zegen hier vandaag bij mij. Sluit u alstublieft aan en bescherm mij, Geest van het Westen. of
 3. Aan de winden van het Westen, Moeder Jaquar, Bescherm mijn geneeskrachtige ruimte, Leer me de weg van vrede, leer me om onberispelijke te leven. Wijs me de weg over de dood heen.

Draai je om en kijk naar het noorden

 1. Eer en begroet Noord, het seizoen van de winter. Zeg dank voor de wijsheid die jouw voorvaderen met jou gedeeld hebben.
 2. Spirit van het noorden, richting van stilte en introspectie en thuisbasis van de diepe aarde. Ik zegen u en vraag om uw wijsheid en zegen hier vandaag bij mij. Sluit je alsjeblieft aan en bescherm mij, Geest van het Noorden.
 3. Aan de winden van het Noorden, Kolibrie, Grootmoeders, Grootvaders, Voorouders, Kom je handen warmen bij het vuur. Fluister tegen me in de wind. Ik eer jullie die voor mij zijn gekomen, En die na mij komen, mijn kleinkinderen.

Draai je om en kijk naar het oosten – kniel en raak de aarde aan.

 1. Geest van Moeder Aarde , bedankt dat je ons allemaal in je vruchtbare baarmoeder hebt gehouden. Ik ben dankbaar voor het leven dat je aan iedereen geeft. Ik zegen u en vraag om uw wijsheid en zegen hier vandaag bij mij. Sluit je alsjeblieft aan en bescherm mij, Geest van Moeder Aarde. of
 2. Moeder aarde. Ik bid voor de healing van al je kinderen, het stenenvolk, het plantenvolk. De wezens op vier poten, twee benen, met vinnen en vleugels, de kruipers, dieren met een vacht, Al mijn familieleden.

Rechtop staan– Draai je gezicht omhoog – Hef je armen/handen naar de hemel

 1. Geest van Vader Hemel , bedankt dat je jouw daglicht laat schijnen zodat alle levende wezens kunnen gedijen. Bedankt voor de gloeiende maan en sterren. Deze verlichten onze weg zodat we altijd herinnerd kunnen worden aan de engelenrijken, zelfs in tijden van duisternis. Ik zegen u en vraag om uw wijsheid en zegen hier vandaag bij mij. Sluit u alstublieft aan en bescherm mij, Vader hemel.
 2. Vader Zon, Grootmoeder Maan, de sterrenvolken, Grote Geest die bekend is onder duizend namen, En u de onnoembare, Bedankt dat ik dit levenslied weer mag zingen.

Wat je moet doen nadat je je geestdier hebt gevonden

Als je eenmaal je geestdier hebt gevonden, kan het spannend en soms een beetje verwarrend of eng zijn om zijn leringen in jouw wereld te leren integreren. Het begrijpen van biomimicry kan helpen.

Biomimicry is een benadering van innovatie die duurzame oplossingen zoekt voor menselijke uitdagingen door de beproefde patronen en strategieën van de natuur na te bootsen. – BIOMIMICRY.org

Dat is een mooie manier om te zeggen dat we naar de natuur moeten kijken en haar systemen moeten nabootsen, omdat dit ons zal helpen een gelukkiger en duurzamer leven te leiden .

Bent u een politieman, brandweerman of militair ? Moet u zich heimelijk door een potentieel schadelijke situatie bewegen? Het kan helpen om de voorzichtige, vervolgens beslissende en bliksemsnelle bewegingen van een Cheetah te leren nabootsen .

Zit je in een sportteam en wil je nauwkeuriger leren mikken ? Leren over het ongelooflijke gezichtsvermogen van een havik kan helpen.

Werk je in een kinderopvang en heb je hulp nodig bij het leren hoe je alle kinderen na de pauze binnen kunt houden? Misschien kan het helpen om te kijken hoe kuddes paarden als één geheel bewegen.

Hoewel de onderstaande video zich richt op planten (ze kunnen ook spirituele gidsen zijn!), neem dan even de tijd om ernaar te kijken, zodat je beter begrijpt hoe het vinden van je spirituele dier weinig goeds doet, tenzij je zijn spirituele boodschappen gebruikt.

Alles leren wat je kunt over de leefomgeving en het gedrag van je spirituele dierengids kan echt het verschil maken als je wilt leren en groeien door de begeleiding die hij je geeft . Naarmate je meer te weten komt over je Animal Spirit-gids, zullen lessen die je oorspronkelijk niet kende of besefte zich aandienen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!