Dromen over een krokodil

In sommige opzichten lijkt de krokodil op de alligator, maar hij heeft droomboodschappen om over te brengen die uniek zijn in vergelijking met de interpretaties van alligatordromen! Wanneer dit angstaanjagende, brede wezen door je dromen komt kruipen, kun je het beste alert zijn op mogelijke gevaren.

Dromen over Krokodil vertegenwoordigt je gevoel van vrijheid en het inzetten van je kracht. 

Als de Krokodil zijn bek open heeft, krijg je slecht advies. Tot nu toe heb je het voor de oppervlaktewaarde geaccepteerd. Controleer jouw keuzes en zorg ervoor dat ze in overeenstemming zijn met jouw levensstijl en overtuigingen. Bereid je voor op het met wreedheid terugdraaien van slechte beslissingen.

Als de krokodil in je droom zijn ogen boven water heeft, spreekt hij over aanstaande veranderingen die verband houden met je intuïtieve inzichten en spirituele bewustzijn. Eer jouw instincten. 

Wanneer de scherpe tanden van de krokodil het middelpunt van je dromen zijn, fungeert dit als een waarschuwing. Je betreedt een tijd waarin ondoordachte acties je kunnen blijven bijten. 

Een krokodil die je achtervolgt in een droom suggereert je angsten. Wat betreft jou? Of soms geeft de droom aan dat je wegrent voor je esoterische kant en paranormale gaven, en dat het tijd is om ze aan te spreken.

Als een Krokodil iets in zijn bek heeft dat stevig wordt vastgehouden, dan blijft er iets vastzitten in jouw huidige situatie. 

Zwemmen met een krokodil is een teken van vertrouwen, hoop en geloof. 

Wanneer de krokodil in je droom in gevangenschap verkeert, symboliseert hij delen van jezelf die je opgesloten houdt, en niet ten goede. Overweeg om je open te stellen.

Gebeten worden door een krokodil betekent dat iemand in jouw omgeving niet is wat hij lijkt. Ze zijn misschien aan het roddelen, aan het roddelen of proberen jouw inspanningen te ondermijnen. 

Als er een babykrokodil in jouw droom verschijnt, spreekt dit over jouw beschermende aard jegens jouw kinderen of andere jonge kinderen die je kent. De kleine Krokodil zou in plaats daarvan een persoon in je leven kunnen vertegenwoordigen die een gebrek aan volwassenheid vertoont.

Krokodillen blijken fel en gevaarlijk te zijn en staan ​​bekend als agressief tegenover mensen. Daarom waarschuwen ze van tevoren voor mogelijke problemen in het wakkere leven, met name problemen met agressief gedrag, woede en overleving. Zet je schrap, want de verschijning van de krokodil in je nachtelijke visioenen betekent doorgaans dat je een hobbelige rit te wachten staat!

De oorspronkelijke aard van de krokodil wordt geassocieerd met vrijheid, grote macht en kracht. Denk eens aan de tanden van de krokodil en hun bijtende aard, en onthoud hoe iemands woorden of daden hetzelfde bijtende karakter kunnen hebben in jouw wakkere leven. De krokodil kan waarschuwen voor kwaadaardige laster, roddels en “achterbaks” gedrag, hetzij afkomstig van jezelf of van iemand anders. Dergelijk gedrag kan tot diepe en meedogenloze wonden leiden, net als de daadwerkelijke beet van een krokodil!

Crocs leven in zout water: Dit is het symbool van de aarde en het water gecombineerd, en dit komt overeen met de manier waarop ze zowel op het land als in het water leven. Dus, net als de krokodil, is de krokodil een droomsymbool van dualiteit, van tegenstellingen en van extremen. Wanneer je de leringen van de krokodil gebruikt die je ontleent aan een nachtelijk verhaal, overweeg dan om naar beide uitersten te kijken bij het zoeken naar een oplossing voor een situatie. Krokodillen in dromen duiden op de noodzaak om het gelukkige medium van beide uitersten te zoeken, want het antwoord ligt waarschijnlijk in deze ‘dualiteit’.

De krokodillenboodschap in dromen vertegenwoordigt ook de tegengestelde factoren van wreedheid en hypocrisie. Hoe komt het? Ooit gehoord van krokodillentranen? Dit spel met taal waarschuwt ervoor om niet te vallen voor iemands hypocriete gedrag in een bepaalde situatie. Als je een krokodil in je dromen ziet, duidt dit op de noodzaak om je bewust te worden van de potentiële wreedheid of controlerende en manipulatieve factoren die zich onder de oppervlakte van iemands acties bevinden.

De krokodil is een meesterlijke hinderlaagjacht die ongelooflijk geduldig is. Het kan de gedaante aannemen van slapen en niet alert zijn, om vervolgens op het meest geschikte moment toe te slaan. Deze kenmerken van de krokodil zorgen ervoor dat hij kan dienen als een droomboodschap over vermommingen en de maskers die mensen dragen. De krokodil signaleert de behoefte aan grotere aandacht voor onderliggende motivaties bij alle mensen en situaties.

De pure felheid van de krokodil vereist dat je het wezen respecteert (als je tenminste met je leven weg wilt komen!). Denk na over je droomcontext. Vraag jezelf af of je wat feller moet zijn in het opkomen voor jezelf en voor wat jou toekomtHeb je een dikkere of hardere huid nodig? Als dat zo is, kan de krokodil je dromen bezoeken om je dat te vertellen.

Bedenk ook dat de krokodil, dat op zijn gemak zijn prooi grijpt, naar je toe komt om je te laten weten dat er geen beter moment is dan het heden om de kansen te grijpen die voor je liggen. Krokodil zal je uiteindelijk helpen de berichten te begrijpen die uit je diepste onderbewustzijn komen, zodat je eindelijk de donkerste emotionele monsters kunt confronteren die daar op de loer liggen.

Lees hier meer over de symboliek en betekenissen over de krokodil of meer informatie over Alligator- en krokodilsymboliek en betekenis.

Nu je de krachtige beet achter de droomboodschap van de krokodil begrijpt, kan het een beetje meer urgentie geven aan je behoefte om te leren wat andere dierenboodschappen voor je kunnen hebben! Voel je vrij om te verkennen en de antwoorden te vinden die je zoekt op spiritstyle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!