Numerologie 8

Karma, oogsten wat gezaaid is, machtsovername, financieel succes; dit zijn de fundamenten voor de numerologische betekenissen van het blijvende en eeuwige getal 8.

Als achtste van alle getallen is de symboliek van 8 die van geest boven materie. In de spirituele betekenis van getallen laat nummer 8 ons zien dat wilskracht de materiële wereld overwint en eeuwig voortleeft, aangezien onze ‘wil’ synoniem is met de ziel.

Levenspad nummer 8

Als u 8 als jouw levenspadnummer heeft, betekent dit dat je de ‘can do’-persoon bent. Je hebt een natuurlijk talent om de mensen om je heen een veilig gevoel te geven bij je inspanningen. Dit is gedeeltelijk te danken aan evenwicht en zelfverzekerdheid, die hand in hand gaan met het zo goed mogelijk spreken van de waarheid. De 8 kunnen niet liegen (oh ze kunnen het proberen, maar zitten totaal met hun mond vol tanden). Bovendien, hoewel 8 langdurige relaties hebben, zijn ze meer droog en droog. Als je een romanticus bent, verwacht dan geen harten en bloemen van de 8 persoonlijkheden, want dan krijg je een vacuüm.

Op dit levenspad is een van de lessen die de 8 moeten leren het kunnen inwinnen van advies. Hoewel hun bedoelingen goed zijn, zou het een wet moeten zijn als ze een regel opleggen. Als anderen hen in twijfel trekken, kunnen ze behoorlijk koppig en volhardend worden, tot op het punt dat ze gevoelens kwetsen. Wanneer de 8 dit overwint en leert onderhandelen, gaat het veel soepeler.

Een andere worsteling voor 8 in dit leven is een overdreven benadrukt gevoel van voorzichtigheid. Dit betekent dat ze soms kansen missen door er teveel over na te denken. Wanneer dit gebeurt, haalt de 8 zijn schouders op en zegt: “De ene deur dicht, de andere gaat open”. Vreemd genoeg is dat precies wat zich manifesteert in het leven van de 8!

Numerologie Persoonlijkheid van nummer 8

Persoonlijkheidskenmerken: Drive, Ambitie, Karma, Eeuwige Geest

In de numerologie vertegenwoordigt 8 wat we de business van BUSINESS zouden kunnen noemen. Dit mystieke getal heeft, meer dan alle anderen, een intense focus en drang naar succes en autoriteit in hun carrière. Bij deze rit moet de 8 voorzichtig zijn, omdat dit ook het getal van de karmische balans is. In de poging van de 8 om dit doel te bereiken, moeten ze de ethiek bewust handhaven en niet alleen maar ladderklimmen. Degenen die hun macht misbruiken of iets doen om hun doel te bereiken (ongeacht de impact op anderen) zullen merken dat Karma zeker als een boemerang terugkaatst.

Er zijn duidelijke dualiteiten in het leven en de symboliek van een 8. Aan de ene kant ben je een ‘materieel meisje’ en houd je van die wereldse dingen die sommigen beschouwen als de toegangspoort tot allerlei andere verleidingen. Wat ze niet begrijpen is dat geld in de wereld van de 8 slechts een middel is om een ​​doel te bereiken. Het is nodig voor voorwaartse beweging. Het gevolg is dat 8 zelfs roekeloos met geld om kan gaan. De ene dag zijn ze rijker dan gekke dromen en de volgende dag wrijven ze centen bij elkaar. Niettemin lijkt 8 altijd in staat te zijn zichzelf op te rapen, af te poetsen en door te gaan.

Enkele van de meest herkenbare betekenissen voor het getal 8 in de numerologie zijn gedrevenheid, detailoriëntatie en aanleg. 8 persoonlijkheden zijn praktisch en doelgericht.

Net als de nummer 1 kan 8 een behoorlijk krachtige leider zijn die welbespraakt en tactvol is. Deze kwaliteiten spelen een grote rol in de reden waarom de 8 zo goed is in zakelijke aangelegenheden. 8 is echter niet bang om problemen het hoofd te bieden, ze doen dat met zo’n diplomatieke gratie dat de kwestie is opgelost voordat mensen zelfs maar weten wat hen overkomt.

Het is interessant om op te merken dat sommige zoekers die numerologie kennen zo ver zijn gegaan dat ze hun naam legaal hebben veranderd in de hoop dat 8 hen naar roem en fortuin zou leiden. Helaas begint die intentie op een negatieve manier, waarbij vaak de eveneens negatieve eigenschappen van 8 in beeld worden gebracht, zoals genotzucht, hebzucht en vijandigheid. Lichtwerkers adviseren dat je werkt met de geboortecijfers die je krijgt, omdat dat deel uitmaakt van je ziel en je levenslessen.

We kunnen naar de mondiale symboliek kijken om de aard van de 8s verder te begrijpen. Het vertegenwoordigt het Christusbewustzijn, de manifestatie, de kosmische orde (Egypte), de materie, de wedergeboorte, het universum (China), de zon in pracht (Babylon), vooruitziendheid (Pythagoras) en het pad naar Nirvana (boeddhistisch). Het is geen wonder dat 8 zo’n krachtige impact heeft op iemands leven, en op de levens van iedereen om hem heen. Dat is een heleboel energie die trilt in één incarnatie.

Nummer 8 als uitdrukkings- of bestemmingsnummer

Degenen met een lotnummer van 8 hebben een sterke wil en een nog grotere drang naar succes. Je bestemming in deze incarnatie is doorgaans helder, gevuld met voorspoed en succes. Zelfs in tijden van strijd, zoals steenkool onder druk, word jij de diamant en ga je positief vooruit.

Soms zijn de zegevierende energetische vibraties van 8 niet altijd gebonden aan geld, maar eerder aan macht – misschien in het leiden van specifieke organisaties die niet noodzakelijkerwijs grote geldmakers zijn.

Al dat succes heeft ook een donkerdere tweeling.

Op de een of andere manier achtervolgen problemen je en lijken ze op elke hoek op de loer te liggen. Een deel hiervan heeft te maken met de jaloezie van anderen op jouw prestaties, en sommige zijn gewoon de aard van nummer 8: het is vaak feest of hongersnood.

Onthoud dat je net een kat bent: je komt altijd op je pootjes terecht en kunt veel verduren om je doelen te bereiken. Als je een auto was, zou je het beste schoksysteem ter wereld hebben.

Nummer 8 als hartsverlangen of zielsnummer

Het kind geboren met een Ziel Nummer Acht is vaak een beetje een vreemde vogel die mensen niet helemaal begrijpen. Deze mensen kunnen wat onmogelijk lijkt GEBEUREN, maar ze doen dat in stilte (zelfs in het geheim).

Uiteindelijk zal de introverte persoon tijdelijk uit zijn schulp komen en zeggen: “AH HA, kijk eens wat ik heb gedaan!” en iedereen om hen heen zal oooh en aaahh (letterlijk) zeggen. Er bestaat geen twijfel over dat prestatie in de toekomst van deze ziel ligt.

De geest van 8 is zeer toegewijd. Ze zullen 150% geven aan alles waar ze zich voor inzetten.

Het is echter moeilijk voor hen om te ontvangen, en dat is een van de karmische lessen van deze incarnatie.

De 8 kunnen multitasken, maar zijn uiteindelijk gelukkiger gefocust op één project dat ze tot een meesterwerk kunnen maken.

De wens van Ziel Nummer 8?

Die geschiedenis herinnert hen met veel plezier als een groot wetenschapper of politicus of …. Nou, je snapt het plaatje (en hoe groter het plaatje, hoe gelukkiger ze worden).

Wanneer de 8 zielen een donkerder pad bewandelen, worden ze meedogenloos en geven ze een nieuwe betekenis aan het woord ‘extreem’. Zolang de 8 in het Licht blijven, kunnen ze heel genereus, wijs en onderscheidend zijn.

Numerologie Compatibiliteit van 8

Met alle aandacht voor het bedrijfsleven hebben achten echt een relatie nodig die hen ervan weerhoudt het contact met de mensheid te verliezen. Ze zijn uitstekende partners dankzij hun waarheidsgetrouwheid en consistentie. Als je de 8 complimenten geeft voor zijn of haar inspanningen, verbetert dit de algehele relatie en helpt het de 8 socialer te worden. Het geeft hen ook de kans om emoties te uiten die ze vaak voor de wereld verbergen.

Als de 8 kinderen krijgen, worden ze de ultieme kostwinners, soms tot in het extreme. Geborgenheid en gezelligheid staan ​​hierbij centraal. Als een 8 een downswing heeft, zullen ze zich grote zorgen maken over hun kinderen. Als de 8 echter hun financiële vooruitgang hebben bereikt, zullen ze enorm genieten van het ouderschap.

In hun vrije tijd houden ze van uitdagende sporten die hen tot het uiterste drijven. In evenwicht hiermee houden ze ook van eenvoudigere, rustige en contemplatieve uitdagingen zoals Sudoku. Terug op het thuisfront houden de 8, als vreemde tweedeling, van nieuwe apparaten, vooral apparaten die tijd besparen (misschien zodat ze meer tijd hebben voor werk). Er kunnen ook een aantal ‘honing do’-lijsten zijn voor de 8 – het is een andere manier om de positieve energie van 8 toe te passen.

Numerologie nummer 8 en carrièrepad

Zoals je zou verwachten is het carrièrenummer waar 8 heel helder schijnt. Ook al kan het tien jaar of langer duren voordat de 8 een niveau van autoriteit en succes bereiken, als je daar eenmaal bent, zul je het financieel goed doen en het respect verdienen van de mensen om je heen.

Er zijn veel goede keuzes in banenpaden voor de 8, waaronder geneeskunde, bankieren, financiële planning, juridische dienstverlening en makelaar. Eén waarschuwing voor de 8: onthoud dat er leven is na het werk. Laat je baan op kantoor achter en ga af en toe even los. Te veel werk zorgt voor een erg saaie en vaak eenzame 8.

Metafysische associaties

  • Helende kristallen: luipaardhuidjaspis, Mookaiet, serpentijn, sneeuwvlokobsidiaan
  • Astrologisch: Saturnus
  • Dierenriem: Leeuw
  • Nummer 8 in de Tarot:
  • In de betekenissen en symboliek van de Tarotkaart wordt het getal 8 geassocieerd met de Krachtkaart in de Grote Arcana. De klassieke Rider Waite tarotkaart, afbeelding van een vrouw die een leeuw aait, symboliseert ons vermogen om onze energie te kanaliseren om elke situatie te veranderen. In plaats van te proberen de leeuw met bruut geweld te ‘temmen’, overlaadt het meisje hem met liefde. Hij reageert in natura. Boven haar hoofd een oneindigheidssymbool (de 8 op zijn kant). Deze kaart spreekt boekdelen voor 8 persoonlijkheden. Wanneer een 8 hun passies en verlangens temt, wordt het kracht. Als je 8 kunt ‘draaien’, dan is er weinig dat je niet kunt bereiken. Deze kaart en het metafysische getal hebben weinig te maken met fysieke kracht, maar eerder met het gebruik van de geest en de wil om onze situaties te transformeren. Een goed gereguleerde 8 heeft de vastberadenheid van reuzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!