Numerologie 9

In de betekenis van getallen omvat 9 het uiterste van Universele, onbaatzuchtige liefde.

Tegen het einde van deze incarnatie zullen deze oude zielen de lessen van de eerste 8 Hogere Arcana-tarotkaarten hebben doorlopen en zich in een ruimte van wijsheid, inzicht, vriendelijkheid en visie bevinden.

Het leven van een 9 is gevuld met uitdagingen, die allemaal inwerken op de aura om de trillingsdienst aan de hele mensheid te vergroten.

De grondtoon voor dit wezen is ‘het grotere goed’.

Numerologie 9 Inhoudsopgave

Levenspad nummer 9

Degenen met levenspad nummer 9 hebben zachte, zorgzame stemmen in een wereld die vaak gevuld is met boos geluid. Terwijl ze door deze incarnatie lopen, luisteren ze aandachtig naar de mensen en de wereld om hen heen. Deze ziel is iemand die alleen handelt nadat ze betrouwbare informatie hebben verzameld.

Een van de meest charmante eigenschappen van de 9 is hun vermogen om alles te nemen zoals het is. Oh ja, ze willen de fouten in de wereld rechtzetten, maar dat is iets anders dan het accepteren van individuen. Voor de 9 is een geest als een vingerafdruk, volkomen uniek om ontdekt te worden. Er zullen echter momenten zijn waarop 9 het gebrek aan spirituele ambitie of de ongelijkheid in de wereld erg frustrerend vindt. Hier is een van de grootste uitdagingen: is het tijd om een ​​stap terug te doen en te blijven of moet je blijven en de hand van karma zijn.

Individuen in de 9-cirkel vinden dat deze persoon volkomen eerlijk is, soms met een fout. Hoewel ze de voorkeur geven aan diplomatie, zijn sommige dingen gewoon voor de wijze en er bestaat geen twijfel over of ze je wel of niet een eerlijke mening hebben gegeven. Dit kan een moeilijke pil zijn om te slikken, maar luister naar de leringen van nummer 9. Zij zijn je voor op de weg en kennen de gaten al.

Metafysisch gezien draait het leven van de 9 om schuld, vergeving en hulp. Ook al is het maar een klein hoekje, ze zullen dit aardse vlak beter verlaten dan voorheen. Dit maakt 9 enigszins moeilijk te begrijpen, omdat de meeste mensen altijd zoeken naar de ‘wat zit erin’-hoek. Iemand die handelt en reageert vanuit liefde is een zeldzame ziel die zijn motivaties op zijn mouwen draagt ​​(die altijd opgestroopt lijken en klaar om te werken).

Numerologie Persoonlijkheid van nummer 9

Persoonlijkheidskenmerken: geduld, vriendelijkheid, mededogen, begrip, bewustzijn, intuïtief weten, Minister van God

De Tarot beeldt de 9 af als een wijze oude man – een kluizenaar . De ene hand draagt ​​een lantaarn van scherpzinnigheid die de weg verlicht, de andere een staf van gezag om zijn voeten stabiel te houden.

Terwijl hij in de woestenij staat, slaakt hij een zucht. De lasten van de sjamanen, de wandelaars tussen werelden, leiden soms tot terugtrekking. Dat moment van stilte is ook een moment van gebed, waarbij de kluizenaar naar de stem van het Goddelijke luistert en vervolgens met die boodschap terugkeert naar de wereld.

Voor iedereen om ons heen vertegenwoordigt hij het ware pad van de zoeker dat uiteindelijk naar ascensie leidt. Het gevaar bij de Kluizenaar, en inderdaad bij nummer 9, is de verleiding om te lang te blijven hangen – weg te blijven – en als gevolg daarvan brengt de 9 zichzelf tot stilstand.

Spiritualiteit kan niet tegen stilstaand water.

Net als de Kluizenaar hebben mensen die onder de invloed van de 9 zijn geboren een onlesbaar verlangen om de Grotere Mysteries te begrijpen. Ze zullen een natuurlijke neiging hebben om in de alledaagse wereld naar binnen en boven te zoeken naar antwoorden. Zulke mensen kunnen naar afgelegen locaties gaan om hun ziel te zoeken in de vraag naar de ultieme waarheden. Ze zullen dit waarschijnlijk meerdere keren in hun leven doen, afhankelijk van de nieuwe informatie die ze verwerken.

Als resultaat symboliseert 9 heiligdom, contemplatie en zelfbewustzijn.

9’s worden zelden geconsumeerd met wereldse manieren. Ze geven de voorkeur aan het gezelschap van bomen boven mensen, omdat ze precies weten waar de bomen staan. Het is niet verrassend dat 9’s in onontwikkelde wildernisgebieden leven. Dit komt niet alleen door de behoefte aan regelmatige eenzaamheid, maar ook doordat onwaardige mensen het zoeken opgeven, terwijl de ziel die er klaar voor is inderdaad de leraar vindt.

Bovendien kunnen ze vanuit dergelijke locaties de neiging van de 9s tot liefdadigheid, medeleven en dienstbaarheid bevredigen zonder zichzelf zonder reserves te laten.

9’s zoeken altijd naar het juiste, beste antwoord. Ze gebruiken liefde en inspiratie om oplossingen te bewerkstelligen. Mensen willen 9 natuurlijk een autoriteitspositie geven – een plek, zo kunnen we hieraan toevoegen, waar 9 niet altijd van geniet. Hoewel het gemakkelijk voor hen is om anderen te helpen, is het vragen om persoonlijke hulp een heel andere zaak.

We vinden verder bewijs van de betekenis van 9 in verschillende wereldreligies en mythen. In China vertegenwoordigt 9 de magie en kracht van de draak (die ook negen kinderen heeft). In Griekenland verschijnen de Muzen die de grote kunsten nummer 9 belichamen. Tijdens de Middeleeuwen verschijnen de Negen Waarden in verhalen die adel en eer kenmerken. Ten slotte staat 9 in zowel de Bahá’í- als de Hindoe-religies voor volledigheid of perfectie.

Hoewel de 9 zichzelf misschien niet als perfect beschouwen, is hun ziel op reis naar volledigheid. Als ze naar de Stem van God luisteren en hun licht laten schijnen, zullen ze alles wat ze aanraken veranderen.

Nummer 9 als uitdrukkings- of bestemmingsnummer

Dit Destiny Number is een slimme optimist en zorgt voor een dappere, sterke ziel die niet bang is om alleen te lopen. De voortdurende veranderingen in het leven lijken ze niet te faseren, en wat er ook gebeurt, ze accepteren deze incarnatie met ongewone gratie.

Eenmaal aan een taak begonnen, streeft de 9 naar een positieve voltooiing. Die muren in de weg? Ze klimmen eroverheen, lopen rond of slaan ze neer.

Het 9e bestemmingsgetal is het humanitaire. 9’s hebben een natuurlijke empathie en sympathie voor het lot van de mensheid. Het is dan ook geen verrassing dat 9 onverwacht in een gaarkeuken werken of een park opruimen. Ze komen gewoon opdagen en doen het werk, en gaan dan net zo stilletjes weg als ze gekomen zijn.

Gedurende het leven van een 9 in deze incarnatie zullen ze hun spirituele pad meer door daden dan door woorden illustreren. De 9 gaat helemaal over ‘walking the talk’ en eer betekent iets dat heel dichtbij en dierbaar is.

Als het om vrienden en familie gaat, hoeven gewetenloze mensen niet te solliciteren.

Nummer 9 als hartsverlangen of zielsnummer

Typisch is deze ziel een paar keer of vaker rond het levenswiel geweest, en zo ontwikkelden ze hun strikt idealistische aard. Vrede, hoop en vreugde zijn de drie woorden die zo gemakkelijk als honing uit de tong van de 9 komen.

Wat echt verbazingwekkend is, is dat ze het MENEN. Geen woord verlaat de mond van de 9 zonder nadenken en bedoeling.

Mensen met het Zielnummer 9 merken dat ze in een of andere vorm willen helpen. Sommigen onderwijzen misschien, anderen worden lichtwerkers en genezers en sommigen kunnen zich in de voorhoede van een spirituele beweging begeven. De 9 moeten echter voorzichtig zijn. Je kunt niet alle kwalen van de wereld in één keer oplossen. Kies een of twee gerichte doelen, zodat je jezelf niet te dun verspreidt en niets bereikt.

Numerologie Compatibiliteit van 9

Als je op zoek bent naar romantiek, zoek dan een 9. Dit zijn de harten en bloemen van de numerologie. Het maken van mooie, inspirerende gebaren is een natuurlijk onderdeel van de onderliggende taal van dienstbaarheid. 9’s zijn zeer toegewijde partners die op zoek gaan naar anderen die zich eveneens onderdompelen in de passie van het moment.

9’s zijn relatief goede ouders, met wat problemen. Het is moeilijk voor kinderen om de nogal verheven aard van het mentale proces van de negens te begrijpen. Ze begrijpen ook niet waarom de 9 regelmatig weg moet, wat kan leiden tot een gevoel van verlatenheid. Als er een manier is voor de 9 om hun gezin te integreren in retraites (zoals een kampeertrip), zou dat de problemen van de 9 in dat opzicht moeten verzachten.

Sociaal gezien is 9 populair, en vaak te veel naar hun smaak. Hoewel ze van goede wijn en eten houden, lijkt dit samen met luxe in tegenspraak met de algehele vibratie van de 9 (en het brengt hen ook in verwarring). De beste balans tussen deze smaken is het geven aan jezelf zoals je aan anderen geeft (denk aan “één voor jou, één voor mij”). Op die manier voed je je altruïstische aard en onderken je tegelijkertijd persoonlijke behoeften en verlangens.

Numerologie nummer 9 en carrièrepad

Carrière nummer 9 heeft het natuurlijke vermogen tot leiderschap, zelfs als ze daar misschien voor terugdeinzen (te veel aandacht). Hun visionaire aanleg, besluitvormingsvaardigheden en algemene wijsheid maken hen tot een uitstekende aanvulling op elke baan waar ze regelmatig vrij kunnen krijgen voor retraites. De 9 is niet bang voor een uitdaging en reikt misschien zelfs te ver. Wanneer ze echter met voorzichtigheid vreugde beleven, vindt 9 succes op elk servicegericht gebied, inclusief verpleging, kinderopvang, holistische geneeskunde, maatschappelijk werk en onderwijs.

Bij het werken met anderen moet u bedenken dat niet alle anderen de wereld zo zien als u, en dat zij uw tempo ook niet kunnen bijhouden. Kijk uit naar die andere lichtwezens waar je naar verlangt, en als je ze tegenkomt, prijs ze dan voor de inspanningen die vaak onopgemerkt blijven.

Metafysische associaties

  • Helende kristallen: Vuuragaat, Aragoniet, Blauwe Apatiet, Blauwe Chalcedoon, Fluoriet, Hematiet, Malachiet, Pietersiet, Rhodoniet en Unakiet
  • Astrologisch: zon
  • Dierenriem: Maagd
  • Nummer 9 in de Tarot:

In de betekenissen en symboliek van de Tarotkaart wordt het getal 9 geassocieerd met de Kluizenaarkaart in de Grote Arcana . De klassieke Rider Waite-tarotkaartendeck-afbeelding van deze grote humanitair symboliseert een ziel die is geïncarneerd om “de zaken af ​​te ronden”.

Als laatste van de eencijferige getallen spreekt 9 (en dus de Kluizenaar) over het wezen dat is gekomen om de laatste, en soms heel harde, lessen te leren in mededogen, vergevingsgezindheid, onbaatzuchtigheid, dienstbaarheid aan anderen, enz.

Kiezen om geboren te worden als “De Kluizenaar” betekent dat je de zaden van ascensie plant. Je cultiveert je laatste spirituele lessen voordat je naar het volgende evolutieniveau gaat.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    error: No No !!