Numerologie 7

In de spirituele betekenis van getallen vormen dit de basis voor de numerologische betekenissen van het psychische getal 7.

Als zevende van alle getallen is de symboliek van 7 de geest en zijn oneindige mogelijkheden.

Levenspad nummer 7

Degenen die levenspad nummer 7 bewandelen, zijn slimme probleemoplossers met visionair potentieel. Veeleisende wetenschap boeit deze nieuwsgierige ziel. De 7 denken altijd na en nemen rigoureuze stappen om puzzels op te lossen. In je jeugd was jij het kind dat het zondagse kruiswoordraadsel nergens voor neerlegde totdat het tot in de perfectie was gedaan. Jouw diepe verlangen naar voltooiing is wat jou geliefd maakt bij anderen met projecten. Als er een 7 in de buurt is, wordt de taak uitgevoerd, de vraag is ‘wanneer’ deze wordt uitgevoerd. Vergeet deadlines met deze zoeker.

De 7 levenspaden kunnen worden beschouwd als de Tin Man van heilige getallen terwijl ze de Yellow Brick Road bewandelen – enigszins onbeweeglijk en emotioneel verroest. Dit is de reden waarom ze er vaak voor kiezen om solo te vliegen, tevreden om ideeën in hun hoofd rond te rollen in plaats van te socialiseren. Dit maakt 7 mysterieus voor anderen. Als dit je levenspad is, kunnen mensen je als zeer privé beschouwen, tot op het punt van afstandelijkheid. Een deel daarvan is je verlangen naar perfectie bij degenen die je kiest voor je Cirkel (als die er is). Net als bij een atoom houd je veel mensen in je buitenste zones (en zelfs dan zijn die mensen alleen aanwezig omdat ze nuttig zijn voor de zoektocht van de Tin Man).

De liefde voor eenzaamheid lokt de 7 vaak naar spirituele bezigheden waar ze zich kunnen terugtrekken op de bergtop en de geheimen van het ware leven leren kennen. Dit kan voor de 7 een leven lang werken, maar velen merken dat er nog steeds een natuurlijke honger bestaat naar een vorm van intimiteit. De uitdaging in deze incarnatie voor de 7 is uitzoeken hoe deze dichotomie in evenwicht kan worden gebracht.

Als kind sprongen de 7 rotsen over, niet om te tellen hoe ver de steen kwam, maar om naar de resulterende rimpelingen te kijken. De mantra van de 7 is: “niets gaat alleen diep”. Ze zullen elk moment en elke ervaring op zoek gaan naar diezelfde rimpelingen, die het voordeel hebben dat ze informatie opvangen die anderen over het hoofd zien.

Numerologie Persoonlijkheid van nummer 7

Persoonlijkheidskenmerken: Zoeker, Teruggetrokken, Filosofisch, Mystiek, Stil

In de numerologie symboliseert het getal 7 de zoeker. Er komt geen einde aan de nieuwsgierigheid van dit aantal. Iemand die door 7 wordt geregeerd, accepteert nooit dingen op het eerste gezicht, omdat hij het gevoel heeft dat een groot deel van het leven oppervlakkig is. Ze verlangen ernaar om te zien wat zich achter deur nummer drie bevindt en de man achter het gordijn.

7 dorst naar waarheid. Ze hangen vaak achterin de roedel en hebben nogal lastige (of onbegrepen) sociale voorzieningen. En hoewel de 7 intelligentie vertegenwoordigt, is dit voor de toeschouwer niet altijd duidelijk. Bedenk dat Stephen Hawking een 7 is. Dat gold ook voor Diana, de prinses van Wales, die vanwege haar verlegen manieren uit de schaduw werd geschoven. Rasputin en Picasso werden ook beheerst door het getal 7.

Het is niet verrassend dat 7 positief vibreert met metafysische bezigheden. Het is de perfecte plek om de prangende vragen van het leven te bestuderen en een zoektocht naar Universele Waarheden te beginnen. Het geloof in verschillende geestelijke gaven kan niet worden bewezen, maar ze zullen het wel doen, het is het moeilijkst om het te proberen. Religie is echter een heel ander beestje. Ze houden echt niet van dogma’s en een geloof dat vasthoudt aan concrete redes heeft geen enkele interesse.

In de wereld van magische getallen wordt 7 verondersteld geluk te hebben. Misschien komt dat geluk doordat deze mensen degenen vermijden die willekeurige praatjes kiezen op basis van halve waarheden, evenals mensen die vatbaar zijn voor manipulatief verraad. Oppervlakkigheid hoort niet thuis in het leven van de 7.

Ondanks dat alles weet 7 nog steeds hoe hij om het leven moet lachen. Als dit uw keynote-nummer is, heeft u waarschijnlijk een erg wrange humor, maar een humor die veel mensen niet helemaal zullen “snappen”. Hierin is de 7 een zeer excentriek spiritueel getal dat weinig geeft om fysieke activiteit, maar dol is op strategie, planning en analyse tot op het punt van totale afleiding. Dit kunnen lovenswaardige eigenschappen zijn, maar er zijn twee nadelen. Ten eerste is het moeilijk om een ​​7 weg te halen uit hun huidige “jacht” en terug te keren naar de echte wereld. Ten tweede vinden ze soms een antwoord dat er eigenlijk niet is, door obscure informatie samen te voegen die alleen 7 begrijpt.

In sociale situaties betreuren de 7 misschien hun frustraties, maar besteden ze geen tijd aan de problemen van anderen. Empathie is hier geen sterke persoonlijkheidskenmerk. En God verhoede dat de 7 ziek worden. Ze zullen zelfs de vriendelijkste zielen wegjagen met lastige eisen.

Het echte geschenk van de 7 is hun geest. Wanneer deze persoon zijn verbeeldingskracht en scherpe onderzoeksvaardigheden gebruikt, kunnen ze grootsheid bereiken.

Nummer 7 als uitdrukkings- of bestemmingsnummer

Vanuit karmisch perspectief is 7 een goede plek om je te vestigen. Deze zielen streven ernaar hun trillingsniveau te verhogen door gebruik te maken van de patronen van het leven zelf. Niettemin beschouwen de 7 zichzelf misschien niet als iets speciaals of unieks. Ze volgen eenvoudigweg hun zoektocht naar wat zij zien als een natuurlijk resultaat. Als ze daar niet mee bezig zijn, zullen ze met plezier de visionaire concepten uitwerken voor degenen die met belangstelling willen luisteren.

De 7 is een vreemde vogel, vaak gezien als een visionair of wijze (of gekke oudste) omdat het niveau van mentale activiteit anderen vaak in verwarring brengt. Mensen herkennen dat je ‘iets’ hebt, maar weten alleen niet zeker wat het is. Metafysisch gezien voel je je misschien aangetrokken tot Heilige Geometrie, Engelenstudies of Parapsychologie, allemaal goede keuzes voor bestemming nummer 7 – deze etherische, net ongrijpbare concepten houden je geest actief.

Houd er rekening mee dat als je 7 als bestemmingsnummer bij je hebt, je mogelijk veel informatie in je dromen ontvangt. Dit is de tijd waarin uw hersenen alle verzamelde gegevens ‘downloaden’, zelfs zonder dat u zich daar direct van bewust bent. Besteed aandacht aan deze berichten en houd een droomdagboek bij, zodat je je dromen later kunt bestuderen en interpreteren.

Nummer 7 als hartsverlangen of zielsnummer

De ziel van een 7 houdt van eenzaamheid. Ze weten dat de geest op rustige, overzichtelijke momenten de waarheid kan zien en God kan horen. Dit is de reden waarom 7’s zich vaak terugtrekken, tot grote frustratie van degenen die van hen houden. Als er een 7 in je leven is, hebben ze grotruimte nodig waar hun hersenen doordringen in dappere nieuwe denkwerelden. Dit is gezond en noodzakelijk voor 7. Als ze deze tijd niet krijgen, wees dan voorbereid op prikkelbaarheid.

Een kleine hut aan zee is een geweldige keuze als toevluchtsoord voor zeven personen. Waarschuwing: moedig de zeven aan om in te checken terwijl ze op zoek zijn naar hun ziel, anders verliezen ze de tijd uit het oog bij de volgende golf van gedachten. Als er ooit een mystiek nummer is geweest dat een gebruikershandleiding nodig heeft, dan is het een 7. Helaas, als je het boek vindt, leest het als stereo-instructies!

Zelfs met hun kennis is er een zachtere kant aan hen die zeer goed in staat zijn tot goede daden en zelfs romantiek. De ziel van een 7 wordt aangetrokken door mensen met solide ethiek en waarden. Ze kunnen onverstoorbaar debatteren over de meest intense geesten en blijven volkomen hartelijk. Gedurende deze incarnatie zullen de 7 blijven streven naar de Mysteries, of dat nu in hun eigen achtertuin is of halverwege de wereld.

Een uitdaging voor dit Zielnummer is het afwegen van de voordelen van de zoektocht tegen de tijd en materialen, laat staan ​​het isolement. Bij het verzamelen van wol vergeet 7 soms dat anderen misschien een stukje van de puzzel missen dat ze missen.

Numerologie Compatibiliteit van 7

Als de 7 een persoonlijke zoektocht lang genoeg uitstellen, kunnen ze snel verliefd worden, waardoor een relatie soms te snel te ver gaat (alsof ‘gevoelens’ nog een ander gebied van onderzoek is). Eenmaal in een relatie heeft de 7-persoonlijkheid behoefte aan geruststelling. Als ouders willen ze graag goede kostwinners zijn, maar ze kunnen net als bij de liefdesverklaringen over de schreef gaan.

In hun vrije tijd houdt de 7 van strategische spellen zoals schaken en onstuimige boeken (meestal non-fictie). De omgeving rond een 7 is vreemd genoeg comfortabel, gezien hoe georganiseerd ze mentaal zijn. Mochten de zeven een beetje uit hun schulp stappen, dan zullen mensen onvermijdelijk eerder naar binnen worden uitgenodigd dan naar buiten gaan. Home sweet home heeft een diepe betekenis voor de 7, dus als ze die deur openen, behandel hem dan respectvol en misschien krijg je er wel een vriend voor het leven bij.

Numerologie nummer 7 en carrièrepad

Vanwege hun liefde voor kennis is het normaal om zevens te vinden in wiskunde en natuurwetenschappen, vaak als degenen die op het scherpst van de snede staan ​​op het gebied van nieuwe ideeën en technologie. Ze doen het ook goed op juridisch gebied en spreken in het openbaar. Als ze een van deze carrières kunnen combineren met het intense verlangen om te reizen, zullen de 7-ers grote voldoening vinden.

Hun onafhankelijkheid betekent dat welke positie de 7 ook zoekt, hij of zij het liefst alleen werkt, zonder micromanagement. Volgbaarheid is geen term die 7 gebruikt. Ze hebben zeer strenge normen en ideeën over hoe dingen gedaan moeten worden, wat het voor hen lastig zou maken als ondergeschikte in een zakelijke omgeving. Bovendien nemen de 7 de tijd voor taken. Probeer het genie niet te overhaasten, weet je dat niet?

Metafysische associaties

  • Helende kristallen: fluoriet, labradoriet, rozenkwarts , serafiniet, stichtiet serpentijn, tijgerijzer
  • Astrologisch: Maan
  • Dierenriem: Kreeft
  • Nummer 7 in de Tarot:
  • In de betekenissen en symboliek van de Tarotkaart wordt het getal 7 geassocieerd met de strijdwagenkaart in de Grote Arcana .De klassieke Rider Waite-tarotkaartendeck-afbeelding van een enkele wagenmenner die een strijdwagen ‘bestuurt’, maar dit doet zonder teugels, symboliseert de ziel (wagenmenner) die het lichaam (wagen) bestuurt.Deze kaart spreekt over verovering die wordt gekenmerkt door een strijd tussen ego en actie; intern en extern; alledaags en goddelijk. Met zulke krachtige krachten aan het werk in de 7 is het geen verrassing dat ze een sterk verlangen hebben om doelen te bereiken, maar dit zal niet zonder obstakels zijn, waarvan er één kan zijn dat ze de neiging hebben om veldslagen alleen te winnen.Je zult opmerken dat de strijdwagen slechts één bestuurder heeft, aangezien de symbolische betekenis van de kaart ook die van ontvankelijkheid voor de goddelijke wil van de ene Bron is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!