Numerologie 6

Gaia, de ultieme verzorger, de gever van onvoorwaardelijke liefde. Zij is, in al haar vele pracht, de basis voor de numerologische betekenissen van nummer 6.

Als zesde van alle getallen is de symboliek van 6 die van huis en haard, liefdevolle relaties van welke aard dan ook en diep mededogen dat grenst aan empathie.

Levenspad nummer 6

Degenen met een levenspadnummer van 6 zijn virtuele ridders in glanzend harnas voor de mensen om hen heen, die altijd te hulp lijken te komen. Je ogen zijn altijd op jou thuis en in de gemeenschap gericht en je hebt de gave om je bewust te zijn van de kleine dingen die er echt toe doen voor anderen.

Als verzorger van het universum zou je binnenste cirkel een normaal Rockwell-schilderij kunnen worden, gewijd aan liefde en koestering. Je herdefinieert ‘thuis zijn’ en het zou geen probleem zijn om thuis te blijven. Flitsen en fanfare is gewoon niet jouw manier, maar alleen maar voldoen aan de behoeften zoals jij ze ziet. Het nadeel hiervan is dat 6-ers vaak persoonlijke behoeften over het hoofd zien en in hun zoektocht om anderen te helpen vaak een situatie kunnen overdrijven die zelfs opdringerig wordt.

Als kinderen van zes gelukkig zijn, lijkt het erop dat iedereen om hen heen eveneens gelukkig en tevreden is. Maar als 6 kun je onbewust emoties uitzenden. Als een 6 alleen zit te pruilen, wordt het voor iedereen een slechte nacht.

6’s zoeken naar mensen in hun leven die sterke humanitaire eigenschappen hebben (althans dat hopen ze). Helaas hebben de 6 mogelijk een persoon of groep overschat en ontdekken ze plotseling de donkere kant van de mensheid. Hierdoor jeukt de aura van de 6 erg, en het zal een tijdje duren voordat de 6 weer diep kan vertrouwen.

Het maakt niet uit wanneer je een ‘doener’ nodig hebt, zoek een 6. Ze worden soms een beetje overheersend vanwege het verlangen dat alles gewoon perfect is, maar ze klaren de klus nog steeds echt in schoppen. Vergeef de tekortkomingen van de 6s en voel de liefde uit zijn of haar ziel stromen.

Numerologie Persoonlijkheid van nummer 6

Persoonlijkheidskenmerken: alles wat je nodig hebt is liefde

Met het magische getal 6 hangt er absoluut liefde in de lucht. Omdat hij onder de heerschappij van Venus staat en wordt vertegenwoordigd door de Hogere Arcana-kaart The Lovers, is dit een persoon die streeft naar onvoorwaardelijke, perfecte liefde. Zeer empathisch en vibrerend op serviceniveau, 6 mensen zijn de ultieme beschermers, genezers en humanitairen. Als je leven in de loopgraven zit, is het een 6 waarvan de kans groot is dat je met een schep in de hand verschijnt.

6 symboliseert de grote Moedergodin in veel van zijn attributen. Het is koesterend, onzelfzuchtig, emotioneel verbindend, trouw en de belichaming van menselijke en goddelijke genade. Andere heilige getallen worden gemakkelijk aangetrokken tot deze vredige ziel. Helaas zorgen juist deze eigenschappen er soms voor dat 6-ers overdreven onderdanig kunnen worden of dat mensen misbruik maken van hun schijnbaar eindeloze soort vriendelijkheid.

Als je een 6 bent, hebben mensen je misschien idealistisch genoemd. Ze kunnen eenvoudigweg niet begrijpen hoe je de behoeften van anderen boven die van jezelf stelt. Toch is dat precies wat de magie van 6 voedt. Dit is de gevoelvolle hulpgenoot die ‘boegeroep’ laat verdwijnen met een knuffel en goed advies.

In de numerologie wordt het getal 6 opgebouwd door ondersteuning te bieden aan andere persoonlijkheidstypen. Ze zullen vechten voor waarheid en gerechtigheid met de kracht van een leger als het te maken heeft met een geliefde of vriend. Hoewel van nature vredig, zijn haard en huis heilig voor 6 en God helpt iedereen of iets dat de harmonie en het evenwicht van de clan verstoort.

We zien veel van de spirituele eigenschappen van 6 bij het onderzoeken van mondiale religies. In het boeddhisme is 6 bijvoorbeeld een perfect getal dat alle kwaliteiten omvat waarnaar deze filosofie streeft, inclusief geven aan anderen, geduld en wijsheid. Het hindoeïsme omarmt ook zes deugden, waaronder sereniteit, doorzettingsvermogen, focus en geloof. Voeg dit alles bij elkaar en het is zeer goed mogelijk dat de 6 een diep spiritueel persoon is. Hoewel ze in die omgeving misschien geen leiders worden, kan het ondersteuningssysteem 6 niet kloppen. Als ze in jouw zaak geloven, zul je een rustige, gefocuste assistent hebben die er geen probleem mee heeft om ouderwets elleboogvet te gebruiken bij het uitvoeren van taken.

Een veel voorkomende mantra voor zes persoonlijkheden is: moeder had gelijk (en heeft dat vaak nog steeds). De 6 vragen echter niet om zonder nadenken gehoorzaamd te worden; ze streven naar respect en verdiend vertrouwen, en zien dit als essentieel voor relaties.

In de Kantonese taal vertoont het getal 6 gelijkenis met dat voor een lang leven en klinkt het ook als de term voor ‘flow’ (zoals in ‘go with the flow’!). Als gevolg hiervan wordt het in China als zeer veelbelovend beschouwd. Veel bedrijven zullen op de een of andere manier een 6 geven bij nieuwe ondernemingen voor geluk.

Nummer 6 als een uitdrukkings- of bestemmingsnummer

Het lot is meestal aardig voor de 6, omdat 6 aardig is voor alle anderen. Numerologie vertelt ons dat 6 symmetrie en harmonie symboliseert. Deze persoonlijkheid heeft de kunst van het actief luisteren geleerd en past deze toe om te helpen waar ze maar kunnen. Ze hoeven ook geen mensen te zoeken om te helpen – mensen worden als een magneet aangetrokken door de charismatische vibratie van dit bestemmingsgetal. Als je met een 6 over een probleem gaat praten, wees dan niet verbaasd als je veel meer vertelt dan je bedoeling was. Het gebeurt de hele tijd, en 6 vindt het niet erg – laat het allemaal los!

Als je lotnummer zes is, heb je waarschijnlijk een natuurlijke affiniteit met de kleine man… en ook niet alleen met mensen. Als je een dierenwinkel binnengaat, kies je altijd het kleinste nestje uit het nest. In het leven waak je over jonge kinderen en kies je misschien zelfs voor een carrière als oppas of iets dergelijks, zodat je dichtbij en beschermend kunt blijven.

De 6 hebben een sterke spirituele verbinding met de goddelijke wil en hun karmische plichten in deze incarnatie. Hun uitdaging in dit leven is leren hoe ze iets aan zichzelf kunnen teruggeven. Onthoud dat het oké is om te huilen, bang te zijn, te tieren – en zelfs af en toe met je voeten te stampen. Als je deze les niet leert, kan een 6 erg gestrest, depressief of boos worden, wat heel triest is als het potentieel voor grootsheid zo dichtbij is.

Nummer 6 Als hartsverlangen of zielsnummer

Bij ziel nummer 6 draait alles om rechtvaardigheid, eerlijkheid en integriteit. Als je 6 als vriend of minnaar wilt behouden, lieg dan NOOIT tegen ze. Dat zal slecht aflopen.

Bovendien kunnen deze mensen niet goed omgaan met chaotische situaties. Ze hebben patronen nodig die veiligheid creëren, die soms overkomen en dominant kunnen zijn. Het is echt niet de schuld van de 6 – ze zijn geboren met een overactief verantwoordelijkheidsgen en voelen dat het hun figuurlijke plicht is om ‘s ochtends ijverig over de zon en ‘s nachts over de maan te waken.

Wees als 6-jarige trots op wat je voor anderen bereikt, maar vergeet niet om af en toe de touwtjes van het schort los te laten. Je moet jezelf ook verzorgen. Mensen zijn simpelweg niet perfect en het is niet de bedoeling dat hun geesten zo heet branden.

Maak het los!

Jij (en alle anderen) zullen blij zijn dat je dat gedaan hebt!

Numerologie Compatibiliteit van 6

Zes mensen zijn de ultieme huislichamen. Ze houden van hun ruimte en geven er de voorkeur aan zich daar te vermaken dan uit te gaan. Dit karmische getal maakt een geweldig ouder- of grotebroertype. Ze zijn het gelukkigst als ze omringd zijn door de basis en in een constructie die ze als hun broekzak kennen.

Lawaai, rommel en verwarring zijn niet verenigbaar met de 6 energie. Ze willen een omgeving en zelfs een leven dat zowel comfortabel als rustig is. Dit betekent niet dat je een hoop geld moet uitgeven – het betekent alleen dat de 6 een cocon creëert voor de spreekwoordelijke vlinder van al onze relaties.

Numerologie nummer 6 en carrièrepad

Het is niet verrassend om een ​​6 te zien in de rol van advocaat, rechter, humanitair persoon, diplomaat, verpleegkundige, belangenbehartiger van patiënten en andere banen waarin hun moederlijke aard schittert. Binnen dit rijk zullen ze hun moraal en normen echter niet loslaten. Er is een code waar 6 aan vasthangen: wees trouw aan jezelf. Dit kan bepaalde banen moeilijk maken, omdat de zes afhankelijk zijn van de mensen om hen heen voor soortgelijke principes waaraan zij zich houden.

Qua tempo is 6 geen haastnummer. Alles heeft een tijd en plaats, en de organisatievaardigheden zijn onberispelijk. Hoewel ze kunnen multitasken, willen ze die speciale aandacht voor detail die een persoonlijke vingerafdruk wordt.

Metafysische associaties

  • Helende kristallen: bloedsteen , carneool , citrien , fancy jaspis, labradoriet, rode jaspis, rode onyx, serafiniet, rookkwarts, sneeuwvlokobsidiaan, gele jaspis
  • Astrologisch: Venus
  • Dierenriem: Tweeling
  • Nummer 6 in de Tarot:
  • In de betekenissen en symboliek van tarotkaarten wordt het getal 6 geassocieerd met de kaart van de geliefden in de Grote Arcana. De klassieke Rider Waite tarotkaart-afbeelding van deze Adam en Eva-achtige die naar elkaar toe reiken, maar elkaar nog niet aanraken, symboliseert de behoefte aan onderscheidingsvermogen in alle dingen. Er is hier passie, romantiek en ook keuzes die gemaakt moeten worden. Voor nummer 6 betekent dit dat de visie van “liefde omwille van de liefde” met voorzichtigheid getemperd moet worden. Net als vertrouwen moet liefde verdiend worden. Boven hen vliegt een engelachtig wezen met uitgestrekte handen alsof hij het paar wil zegenen. In dit opzicht is de levenspadles voor 6-jarigen dat eenvoudigweg naar liefde reiken niet genoeg is. Beide mensen moeten de volgende stap zetten, kijken voordat ze springen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!