Hoe aura’s te zien

“Helderzienden kunnen kleurflitsen zien die voortdurend veranderen in de aura die ieder mens omringt: elke gedachte, elk gevoel, en zich zo vertalen in de astrale wereld, zichtbaar voor het astrale zicht.” – Annie Besant

Hoe zou onze wereld eruit zien als we allemaal Aura’s konden zien en dienovereenkomstig konden stemmen?

Hoewel er mensen zijn die Aura’s kunnen zien, kunnen we ze allemaal ‘voelen’.

Daarom geloven wij dat het ‘zien’ van Aura’s een fysiek, mentaal en/of emotioneel vermogen kan zijn.

De overgrote meerderheid van de mensen die ervaren dat ze Aura’s zien, kijken visueel naar de kleuren in hun perifere zicht. Het lijkt er ook op dat Aura’s gemakkelijker te zien zijn in het donker of bij gedimd licht.

Laten we beginnen met planten, zodat je vrienden, familie of huisdieren niet urenlang hoeven te blijven zitten terwijl je oefent!

Probeer een kamer binnen te gaan waar een plant staat en het licht uit te doen.

Concentreer u nu op die plant met uw perifere zicht gedurende minimaal 30 seconden.

Merk je iets? Als dit niet het geval is, probeer dan uw focus maximaal een minuut te verlengen. Het kan enige tijd duren voordat u daadwerkelijk iets ziet. Voor sommigen zullen visuele inspanningen helemaal niet werken.

Dus wat dan?

Zoals met alles maakt de praktijk de adept. Sommige mensen vinden het echter gemakkelijker om te beginnen met ‘voelen’ en ‘omhoog’ te gaan naar ‘zien’.

Dus probeer deze techniek eens…

Bij elk levend wezen moet u uw handen op een afstand van ongeveer 5 tot 7 centimeter van het dier plaatsen. Beweeg langzaam naar binnen met je ogen gesloten. Op een gegeven moment kun je weerstand voelen of andere tactiele input krijgen. Op dat moment heb je interactie met de Aura.

Het kan zijn dat u een tintelend gevoel in de palm van uw hand voelt. Sommige mensen ruiken Aura’s en anderen horen of proeven nog steeds Aura’s. Meestal hangt het af van welk zintuig u het sterkst vertrouwt.

Bedenk dat je bij het ontwikkelen van het vermogen om Aura’s te zien of te voelen niet rechtstreeks naar een persoon kijkt, maar om hem heen. Laat uw ogen “onscherp” worden, zodat u niet wordt afgeleid door kleine details.

Hoe nuttig is het zien van Aura’s?

Als je interactie hebt met de aura van iemand, vertelt dat je veel. We kunnen vaak zien of iemand bijvoorbeeld liegt of oprecht is.

In tegenstelling tot verbale communicatie kan een persoon niet nabootsen wat er in zijn auraveld verschijnt. Het is als een persoonlijke vingerafdruk van ervaring en intentie.

Voor degenen die betrokken zijn bij een spirituele praktijk onthult de Aura ook niet-fysieke informatie, inclusief de metafysische ontwikkeling van dat individu. Als u begrijpt wat Aura’s zijn en ze kunt voelen of zien, kunt u zich redden van een wereld van verzinsels en u naar een werkelijk verlichte ziel leiden.

Een ander voordeel van het leren zien van Aura’s is dat het je kan helpen bij het ontwikkelen van het vermogen om verborgen ziekten waar te nemen. Veel ziekten openbaren zich pas als de toestand kritiek wordt. De Lichtwerker kan al lang vóór die tijd een probleem opmerken.

Een vrouw die elkaar op een beurs ontmoette, kreeg bijvoorbeeld van een Auric-kijker te horen dat ze haar schouder moest laten controleren. Ze spotte aanvankelijk met het idee. Enkele maanden later ontving de kijker een excuusbrief.

Blijkbaar ontwikkelde de vrouw een botspoor en dat werd uiteindelijk invaliderend. Hoewel er geen bekende manier is om de progressie van dit probleem te stoppen, zijn er veranderingen in levensstijl die de pijn verminderen en ontstekingen verminderen.

Als ze eerder hulp had gezocht, had ze misschien nooit de beschreven intense pijn ervaren.

Wie kan Aura’s zien?

Sommige mensen zijn van mening dat iedereen Aura’s kan zien. Anderen zeggen dat een select groepje deze aanleg heeft en dat er misschien zelfs een wetenschappelijke verklaring voor is. Die verklaring is een unieke aandoening die synesthesie wordt genoemd.

Mensen met synesthesie hebben hersenneuronen die de ontvangen input opschudden. Iemand kan bijvoorbeeld een geur proeven of horen. Gezien het feit dat mystici van alle eeuwen spreken over halo’s of andere lichtvelden rond levende wezens, zou synesthesie inderdaad het antwoord kunnen zijn op het Aurische mysterie. Niet dat deze toestand niet iets is dat een persoon kan recreëren. Het is gewoon een onderdeel van de fysiologie.

Dat gezegd hebbende, weet niemand echt waarom of hoe sommige mensen Aura’s ‘zien’, terwijl anderen dat niet doen. Wat wij jullie zullen vertellen is dat hoewel velen spreken over het zien van Aura’s, Aurabewustzijn zich via elk zintuig kan manifesteren.  

Laten we een eenvoudig voorbeeld bekijken. Wanneer u een radio afstemt, zoekt u naar een frequentie. Als je probeert af te stemmen op een Aura, is het niet veel anders. Wat verandert, is hoe je het waarneemt.

Iemand die erg op aanraking is gericht en een persoon tegenkomt die niet goed aansluit bij zijn of haar idealen, kan zich bijvoorbeeld kriebelen of statisch voelen in een bepaalde nabijheid van die persoon.

Hoe ver of hoe dichtbij hangt doorgaans af van uw paranormale gaven of gevoeligheid – die u kunt ontwikkelen door studie en oefening. Hoe beter je vaardigheden, hoe verder weg je een probleem of een ‘goede zaak’ kunt voelen. Ter vergelijking: iemand met een sterk reukvermogen kan een zure toon in de lucht ervaren. 

Hoe je Aura’s kunt zien met Kirlian Photography

Kirlian-fotografie, ook bekend als elektrografie, werd ontdekt in 1939 en legt elektrische coronale ontladingen vast.

Het was pas in de jaren zeventig algemeen bekend in de metafysische gemeenschap, waarna het de aandacht trok van verschillende parapsychologen.

Tegenwoordig wordt deze techniek gebruikt om Aura’s vast te leggen. Er is enige discussie over de vraag of deze techniek het auraveld werkelijk illustreert en of er andere factoren bij betrokken zijn, maar het levert wel een interessant fotomoment op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!