Wat is een aura

Een van de beste Aura-definities die we hebben gezien, komt van de beroemde metafysicus en auteur Robert Bruce:

“De menselijke aura is zowel een energieveld als een weerspiegeling van de subtiele levensenergieën in het lichaam. Deze energieën maken ons tot wie we zijn en worden op hun beurt beïnvloed door onze omgeving en levensstijl. De aura weerspiegelt onze gezondheid, karakter, mentale activiteit en emotionele toestand. Het laat ook ziekte zien – vaak lang vóór het begin van de symptomen.

Als wij aan spirituele wetenschappen en metafysica denken…….. Dat één van de gemakkelijkste manieren om aan een aura te denken, is als een energetische atmosfeer die zich rond elk levend wezen bevindt, inclusief menselijke wezens.

Sommige adepten voelen dat ze een extern laag zijn – energetisch en emotioneel gedreven in plaats van fysiek. Er zijn ook aanwijzingen dat Aura’s in een andere dimensie bestaan, samen met Deva’s en andere geesten.

Lichtwerkers vertellen ons dat de halo die je in religieuze kunst ziet, feitelijk datgene kan zijn geweest wat de kunstenaar zag – wat we tegenwoordig Aura’s noemen.

In hindoeïstische tradities zijn Aura’s verbonden met zowel Chakra’s als Kundalini. De Kabbala verbindt de aura met onze astrale aanwezigheid (degene die we kunnen zien/ervaren tijdens astrale reizen).

Bijbels gezien staan ​​Aura’s bekend als het Lichtlichaam. Sjamanen, ouderlingen en genezers van veel paden vertrouwen op de signalen die ze van de aura ontvangen om problemen te onderscheiden. 

Al deze ideologieën hebben duidelijke correlaties met de kleuren van Aura’s en wat dat betekent (inclusief theosofie).

Het auraveld en zijn 7 niveaus

Hoewel elk afzonderlijk ding (levend en levenloos) een ‘aura’ heeft, bestaat de menselijke aura uit verschillende vlakken of niveaus.

Beginnend op het laagste auraniveau en naar boven toe:

  • Fysiek vlak – Aura die het dichtst bij het lichaam ligt en fysieke zaken weerspiegelt.
  • Etherisch of emotioneel vlak – Aura die aangeeft hoe goed iemand zichzelf (en zelfvertrouwen) accepteert.
  • Mentaal of vitaal vlak – Aura van het rationele, logische zelf
  • Astrale vlak – Aura die aangeeft hoe goed de persoon zich verhoudt tot vrienden, familie en sociale situaties
  • Lager mentaal vlak – Auralichaam dat in wisselwerking staat met goddelijke leiding en wil. Het weerspiegelt ook persoonlijke toewijding en eerlijkheid.
  • Mondadisch of hoger mentaal vlak – Aura van spirituele zaken, in het bijzonder de acceptatie van zelf-goddelijkheid en goddelijke liefde.
  • Goddelijk of spiritueel vlak – Aura verbindt zich met de hogere geest, engelen en de grotere mysteries.

Lees alles over Aura’s…

Aurakleuren, betekenissen en reiniging

Op zoek naar metafysische wijsheid over Aurakleuren? Wil je de heilige betekenissen en symboliek van Aurakleuren kennen? Klik om meer te weten te komen over de prachtige Aura-kleuren die het fysieke lichaam van alle levende wezens omhullen.

Hoe aura’s te zien

Ben jij een energiehealer, lichtwerker, helderziende of medium en wil je leren hoe je Aura’s kunt zien? Ben jij een empaat en onderzoek je waarom je kleuren ‘ziet’ rond mensen, andere dieren en zelfs planten? Krijg diepgaande informatie over hoe u Aura’s kunt zien : de goddelijke kleuren die gloeien en voortkomen uit het aura-energieveld van alle levende wezens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!