De betekenissen van Aurakleuren

De betekenissen van Aurakleuren variëren afhankelijk van de cultuur en het tijdperk.

Er zijn echter enkele overeenkomsten die we kunnen afleiden, waarvan er vele metgezellen hebben onder de chakra’s . 

Houd er rekening mee dat deze correlaties algemeen zijn. Het kan zijn dat jouw interpretatie van Aura Colors afwijkt van deze lijst. Net zoals bij de manier waarop kleuren de psychologie beïnvloeden, varieert de symboliek van Aura’s vaak afhankelijk van persoonlijke ervaringen, culturele perspectieven en sociale veranderingen.

Zorg ervoor dat u onze uitgebreide beschrijvingen van kleurbetekenissen leest , zodat u een nog beter begrip krijgt van de betekenis van kleuren.

Roze of rode uitstraling

Rode en roze aurakleur Betekenis Symboliek 300x300

De kleur Rood is een zeer fysieke kleur. De kleurbetekenis van rood symboliseert de bloedsomloop van ons lichaam, woedeproblemen, stress, onze wil en het vermogen om te overleven.

Hoe donkerder de kleur rood, hoe intenser deze wordt. als je een plek in de aura ziet waar rood er modderig uitziet, is dat waar iemand woede vasthoudt (of de herinnering aan iets dat woede veroorzaakte). 

Andere roodachtige tinten hebben ook betekenis. Helder Rood vertegenwoordigt iemands passie, energieniveau en seksualiteit, terwijl Roze zachtere genegenheid en gevoeligheid vertegenwoordigt.

Oranje uitstraling

Oranje Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

Het hebben van een overwegend oranje uitstraling betekent dat de persoon creatief is en veel energie heeft!

Oranje is spannend, productief en moedig. Afhankelijk van welk deel van het lichaam de kleur uit een oranje aura stroomt, kan dit echter wijzen op verslavingsproblemen.

Degenen met een Oranje Aura proberen hun gelukzaligheid te vinden – elke dag, op elke manier. Het is hun missie in het leven. Vandaar het mogelijke verslavingssignaal.

Wanneer de Oranje Aura helder en helder gloeit, symboliseert deze een persoon die succes kan manifesteren op manieren waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

Gele uitstraling

Gele Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

Als we een gele aura zien, heb je het over het innerlijke kind dat zich herinnert hoe het moet spelen en de wereld op een positieve, onschuldige manier ziet. Hoe lichter de tint geel in de Aura, hoe meer optimisme er bestaat.

Heldergeel roept echter angst op over de manier waarop je bijzonder professioneel wordt gezien. Wanneer Geel naar Goud verhuist, hebben we het over de goddelijke geest en spiritueel ontwaken.

Als het geel in de aura, vooral bij het hoofd, er modderig uitziet, vertegenwoordigt dit iemand die veel moeite heeft om iets nieuws te leren, of iemand met slaapproblemen. 

Groene uitstraling

Groene Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

Een Groene Aura kan een zeer gezonde tint zijn die symbool staat voor groei, nieuwe veranderingen en een sterke verbinding met de natuur. 

Groen is de meest voorkomende kleur die wordt geassocieerd met Genezersgeesten, inventieve zielen en mensen met het vermogen om effectief te communiceren.

Wanneer de kleur dof of bruinachtig is, duidt dit op problemen met de slachtoffermentaliteit, worsteling met schuldgevoelens, het spreekwoordelijke monster met ‘groene ogen’ en algemene wrok over iets actueels of iets dat de persoon niet kan loslaten.

Blauwe uitstraling

Blauwe Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

Een blauwe aura duidt iemand aan met groot medeleven en het potentieel om een ​​of ander type genezer te worden. Deze mensen willen contact opnemen en hebben de gevoeligheden om eenvoudigweg te weten wanneer er iets mis is.

Dit kan een beetje zenuwslopend zijn voor mensen die vinden dat hun schilden ijzersterk zijn – vergeet het maar. De Auric Blue Ray is niet alleen opmerkzaam, maar ook helderziend.

Als deze aurische kleur niet goed lijkt, betekent dit dat de persoon aarzelt om zijn spirituele gaven te omarmen en zijn waarheid te leven. 

Indigo of donkerblauwe aura

Indigo of donkerblauwe aurakleur Betekenis Symboliek 300x300

Een Indigo of Donkerblauwe Aura is verbonden met onze emoties en ook met psychische zintuigen zoals gecommuniceerd via het derde oog.

De hoeveelheid Indigo in een Aura vertegenwoordigt het niveau van spirituele ontwikkeling, magische aanleg en algehele visionaire scherpte.

Paars beweegt verder op de Chakra-schaal naar de Kroon. Het is het meest afgestemde deel van de aura dat op werkelijk visionaire manieren kan zien en vooruitdenken.

Violette of paarse uitstraling

Paarse Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

Een violette of paarse aura correleert met het zenuwstelsel en de kruinchakra . Het vertegenwoordigt scherpzinnigheid, inzicht en visie.

Net als Indigo heeft het een sterke spirituele en metafysische symboliek, samen met onthullende creativiteit en vindingrijkheid.

Een paarse of violette aura geeft aan dat een persoon vibrerend is afgestemd op de goddelijke en engelenrijken. Hierdoor zijn mensen met een overwegend paarse uitstraling waarschijnlijk krachtige paranormaal begaafden en mediums – zelfs als ze niet professioneel lezingen aanbieden.

Zilveren uitstraling

Zilver Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

Andere kleuren buiten de traditionele regenboogreeks kunnen ook in iemands aura verschijnen.

Misschien zie je zilver, wat vreemd genoeg niet alleen een welvaartskleur is, maar ook de verbinding van een individu met het collectieve onbewuste laat zien. Als het er erg metaalachtig uitziet, laat het zien dat deze persoon erg geïnteresseerd is in opkomende concepten.

Omgekeerd saai Gray toont angst voor de persoonlijke gezondheid. Genezers vertellen ons dat veel Grijzen in een specifiek deel van het lichaam een ​​fysiek probleem aan het licht brengen waar we in die regio aandacht aan moeten besteden.

Gouden uitstraling

Gouden Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

De Gouden Aura gaat een tandje hoger dan Zilver als de kleur die een geëvolueerde ziel aangeeft of iemand die onder de hoede staat van specifieke spirituele entiteiten zoals engelen.

Zulke mensen worden gedreven door dingen die volgens hen het beste zijn voor de hele mensheid. Het zijn wijzen en zieners en als zodanig vaak verkeerd begrepen door de mainstream.

Tegen de tijd dat een mens de plaats heeft bereikt waar de kleur Goud de overheersende kleur van zijn Aura is, symboliseert dit dat hij het ego heeft overstegen en met het Goddelijke wandelt. Dienstbaarheid aan anderen is hun hoogste bedoeling.

Hoewel soldaten en politieagenten vaak brutaal geweld moeten gebruiken, nemen de meesten van hen (vermoedelijk) deze rollen in het leven op zich omdat hun ziel leeft om te dienen. Het is niet ongebruikelijk om een ​​Gouden Aura te zien rondom degenen die hun leven op het spel zetten, zodat anderen vrij blijven van schade.

Witte uitstraling

Witte Aura of Kristal Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

Een Witte Aura drukt spiritualiteit, eerlijkheid en zuiverheid uit. Zeldzaam zijn de mensen die een aanzienlijke hoeveelheid wit in hun auraveld hebben.

Als engelen onder ons lopen (en we denken dat ze dat doen!), Zou hun aura wit of goud zijn.

Veel genezers hebben een aanzienlijke hoeveelheid Wit in hun Aura – vooral energiegenezers. Degenen die Reiki, Qu Gong en Theta Healing beoefenen, openen zich als kanaal voor goddelijke energie. Die energie stroomt dan door hen heen naar iedereen die genezing nodig heeft. Hoewel helende energie alle kleuren kan hebben, wordt Wit het meest geassocieerd met goddelijke liefde. Deze liefde wordt beschouwd als de hoogste en meest genezende van allemaal.

Zwarte uitstraling

Zwarte Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

Een zwarte aura en de bijbehorende tinten en tinten zoals donkergrijs onthullen vaak gezondheidsproblemen. Zwart kan ook duiden op emotionele blokkades, onopgelost verdriet en meedogenloosheid.

Degenen met een overwegend zwarte uitstraling moeten met het grootste mededogen worden behandeld, aangezien zij waarschijnlijk extreme trauma’s met zich meedragen die kunnen voortkomen uit het huidige leven of vorige levens. Dat gezegd hebbende, moet het zien van een zwarte aura die iemand omringt ook met de grootste voorzichtigheid worden behandeld.

Zoals vaak wordt gezegd: ‘mensen pijn doen, mensen pijn doen’. Dus of je nu een energiegenezer bent, paranormaal begaafd, of gewoon de ene persoon die met de andere communiceert, het is verstandig om onderscheidingsvermogen te oefenen wanneer je werkt binnen de vibratie van iemand die zoveel duisternis met zich meedraagt ​​in zijn auraveld.

Regenboog aura

Regenboog Aura Kleur Betekenis Symboliek 300x300

De zachte kleuren van een Rainbow Aura tonen een gevoelige ziel. Regenbogen kunnen heel goed genezers zijn, individuen die door hun eerste incarnatie heen werken of mogelijk een sterrenzaadje zijn.

Regenboogmensen moeten met speciale zorg worden behandeld vanwege hun extreme gevoeligheid. Sommigen beschouwen ze als zwak. Dit is helemaal niet waar.

Degenen met een Regenboogaura zijn etherische wezens die eenvoudigweg willen dat elk levend wezen te allen tijde omringd is door liefde. Regenboogmensen schenken de wereld onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. In dit opzicht denken wij dat zij tot de sterksten behoren die onder ons lopen.

Aurakleuren Trivia

  • Elke Aura is uniek, zo verschillend als sneeuwvlokken
  • Een gezonde en heldere Aura ondersteunt het immuunsysteem
  • Er zijn manieren om je Aura kracht bij te zetten, inclusief oefeningen als yoga
  • In tegenstelling tot chakra’s die verschillende fysieke locaties hebben, verandert je Aura van grootte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!