Numerologie 1

Om, de eerste ademtocht van het universum. Ik Ben, de naam van God. In de spirituele betekenis van getallen vormen dit de basis voor de numerologische betekenissen van het goddelijke getal 1.

Als eerste van alle getallen is de symboliek van 1 die van de initiërende kracht, de monade. Nummer 1 is de sleutel tot het verenigen van de mensheid met elkaar, spirituele gidsen, de goden en andere rijken.

Levenspad nummer 1

Als je levenspadnummer 1 is, geef je waarschijnlijk een nieuwe betekenis aan het zijn van een workaholic en Type A-persoonlijkheid. Je innerlijke ijver duwt je naar de voorgrond en klimt voortdurend naar een doel dat voor anderen onbereikbaar lijkt. Je kunt werkelijk opmerkelijke dingen in je leven doen, zolang je maar onthoudt dat je deel uitmaakt van een groter geheel (iets dat ik soms mis).

De meeste 1’s houden zich aan onredelijke normen, waardoor ze zelfkritisch worden. Ze kunnen diezelfde verheven standaard ook op anderen projecteren, die niet allemaal de druk aankunnen.

Als je levenspadnummer 1 is, horen de woorden lui en laat niet thuis in je vocabulaire, net zomin als afhankelijkheid en onrechtvaardigheid.

Soms is de 1 de ‘mijn weg of de snelweg’-persoon (een eigenschap waar je op moet letten). Zelfs met zo’n sterke persoonlijkheid zijn 1 mensen ongelooflijk innovatief en kunnen ze elk project een goede start geven door anderen bij elkaar te brengen. Als zich problemen voordoen, gebruiken ze ‘nieuwe ogen’ om baanbrekende, maar toch pragmatische oplossingen te vinden. Maar als de baby eenmaal de deur uit is, laat anderen dan op de details letten, want misschien verveel je je en zoek je naar die volgende grote onderneming.

Numerologie Persoonlijkheid van nummer 1

Persoonlijkheidskenmerken: Origineel, Individueel, Meesterschepper, Leider, Pionier, Dominantie, Het Begin

1 brengt alle andere getallen voort, en dat geeft het een beetje welverdiend eigenbelang. 1 Mensen kunnen wonderen creëren als ze er hun zinnen op zetten. Ze schudden hindernissen net zo gemakkelijk van zich af als het wegvegen van een laagje sneeuw.

Over het algemeen is het onverstandig om iemand in de weg te lopen. Als een stier in een arena loop je de kans overreden te worden. Als je naar een afbeelding van 1 kijkt, zie je zijn trots. Je herkent iemand aan zijn hoofd, meestal vooraan in de roedel. Als je dromen en doelen wilt verwezenlijken, heb je iemand aan je zijde nodig voor een standvastige vastberadenheid die alle kansen overwint.

Dat gezegd hebbende, plaatst de Jungiaanse psychologie 1 als een symbool van eenheid. Net als het oude gezegde: er is geen ‘ik in TEAM’ als mensen als één samenwerken en er één individu onder hen is, zijn de veranderingen die daaruit voortvloeien verbijsterend.

In de betekenis van getallen is 1 het enige cijfer dat noch mannelijk noch vrouwelijk is. Bij numerologische compatibiliteit is het resultaat even (vrouwelijk) als 1 paart met een oneven getal; als je met een even getal getrouwd bent, is de som oneven (mannelijk). Dat creëert een krachtige verbinding voor 1 persoon waarbij zowel Yin- als Yang-energieën samenwerken. Het is geen wonder dat ze met agressiviteit naar transformatie en transcendentie streven.

Niettemin, zoals het lied zegt: Eén is een eenzaam getal. De drive achter deze ziel is zo sterk dat deze tot scheiding kan leiden. Die afstand stelt de 1-geest in staat zich te concentreren op hun wensen en behoeften, wat altijd voorop staat in de geest van een 1. Diezelfde concentratie is echter precies waarom 1 een symbool is van leiderschap, passie en manifestatie.

1 is het meest geschikt voor een huis waarin ze voortdurende uitdagingen kunnen aanpakken die hen afleiden en creatieve uitlaatkleppen bieden (zoals een opknapper). Dergelijke inspanningen geven 1’s ook de kans om in de schijnwerpers te staan ​​en te pronken met hun inspanningen.

Wat hobby’s betreft, zoek ik naar competitie, vaak fysiek. Enkele die meteen in je opkomen zijn boksen, schermen, vechtsporten en voetbal.

Nummer 1 Als een uitdrukkings- of bestemmingsnummer

Een bestemmingsgetal van 1 kan een eerste incarnatie vertegenwoordigen, of een nieuwe cyclus in je spirituele ontwikkeling. Het lijdt geen twijfel dat u verlangt naar onafhankelijkheid en leiderschapsrollen. Dit betekent dat je wilt handelen, soms iets te snel. Een persoon heeft periodiek anderen om zich heen nodig die zeggen “alle dingen op hun tijd” of “er is nu en NIET nu”. De 1 persoon vindt het advies misschien niet leuk, maar heeft het wel nodig.

De interesse in kansen en intense ambitie leidt er soms toe dat mensen met bestemming nummer 1 van baan naar baan of van relatie naar relatie springen. Je wilt altijd je horizon verbreden. Bedenk wel dat je dat vaak ook kunt doen zonder die sprongen te maken. Breng uw situatie gewoon naar het volgende logische niveau.

Op de weg van het leven vinden mensen vaak gemakkelijk geld en genieten ervan om het net zo moeiteloos te gebruiken. Ze reizen meestal tussen kleine groepen zeer getalenteerde mensen die hun huidige missie kunnen verwezenlijken. Het komt zelden voor dat mensen met dit bestemmingsnummer een spirituele levensstijl zoeken. Dat betekent niet dat ze geen spirituele kant hebben, maar ik neig naar concreet denken en handelen.

Nummer 1 Als hartsverlangen of zielsnummer

Vrijheid betekent veel voor je als je een Zielsgetal van 1 hebt. Het is een van de redenen waarom we vaak 1’s zien in de politieke arena of bij de strijdkrachten. Hoe dan ook, je bent niet in de positie om bevelen op te volgen; je wilt degene zijn die het bevel voert. Helaas betekent die koppigheid dat de 1 het moeilijk vindt om hulp te zoeken in tijden van nood. Ze zijn ook niet altijd de meest meewerkende mensen, die zich tegen autoriteit verzetten als ze in een onderdanige positie worden geplaatst.

De zon heerst over Ziel Nummer 1, wat betekent dat deze mensen net zo helder willen schijnen. Ze hebben veel vuur dat zich vertaalt in creatieve gedachten. Dergelijke ideeën worden snel geformuleerd, en de ideeën blijven eraan hangen als lijm voor zegen of vloek.

Als je op deze wereld rondloopt met Ziel Nummer 1, vermijd dan overdreven kritisch te zijn tegenover anderen, onstuimig en eigenzinnig. Dergelijk gedrag ondermijnt onvermijdelijk het succes van de 1.

Numerologie compatibiliteit van nummer 1

Op het thuisfront is 1 misschien wel de moeilijkste partner. Ze zijn territoriaal, vaak veeleisend en soms zeer kritisch. 3 en 5 zijn de beste levensnummerpartners voor één. Drie zijn erg luchtig en kunnen de serieuze aard van 1 van zich afschudden, en 5 heeft een groot gevoel voor avontuur, wat betekent dat ze het niet erg vinden om mee te rijden op je volgende onderneming.

Numerologie nummer 1 en carrièrepad

Als uw carrièrenummer 1 is, bent u wellicht een eenzame vogel die een carrière als zelfstandige opbouwt. Deze rol maakt je blij. Er is niemand om op te antwoorden behalve jezelf.

Andere banen die geschikt zijn voor carrière nummer 1 zijn onder meer militair leiderschap, bedrijfsleiders, wetshandhaving, ondernemersactiviteiten of politiek.

Alles wat met leiderschap te maken heeft, vervult de behoefte van iemand aan onwankelbare onafhankelijkheid en controle. Interessant genoeg houdt de 1 ook van technologie – hoe nieuwer hoe beter, dus misschien vind je ze op het snijvlak van de ontwikkelingen op dat gebied.

Metafysische associaties

  • Helende kristallen: engeliet, apachetranen, aquamarijn, bronziet, mosagaat, serafiniet, zonnesteen, rookkwarts
  • Astrologisch: Mars (1) en Mercurius (Tarot, The Magician)
  • Dierenriem: Leeuw en zijn heersende planeet, de zon
  • Nummer 1 in de Tarot:
  • In de betekenissen en symboliek van de Tarotkaart wordt het getal 1 geassocieerd met de kaart van de Tovenaar in de Grote Arcana .De klassieke Rider Waite Tarot Deck-afbeelding van deze mystieke magiër symboliseert het ‘zo boven, zo beneden’-voorschrift doordat hij één hand omhoog heeft naar de hemel en één naar beneden wijst naar de aarde.De Magiër voorspelt succes op het werk en in de liefde. Wanneer een Nummer 1 zijn bewustzijn open houdt, heeft hij een groter vermogen om magische kansen te zien en kan hij grote welvaart kennen.Als beweger en schudder weet The Magician diep van binnen dat ze de wereld kunnen veranderen en echt een verschil kunnen maken. Als The Magician trilt met de energie van Nummer 1, betekent dit dat ze fantastische facilitators kunnen zijn voor een spannend nieuw begin dat bijna, nou ja, magisch lijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!