Wat is numerologie

Vanaf het moment dat we leren praten, worden getallen onderdeel van onze dagelijkse realiteit en pulseren ze op de achtergrond van het leven. Je beschikt over een geboortedatum, een burgerservicenummer, een huisnummer en schoenmaten. De lijst gaat maar door.

Alleen al de alomtegenwoordigheid van cijfers geeft ons een idee van hun belang, niet alleen in het alledaagse, maar ook in geestelijk opzicht. Oude zieners en moderne lichtwerkers voelen allebei specifieke trillingen in getallen, een soort rekenkundige taal die andere symbolen, tekens, voortekenen en patronen van het universum zelf insluit.

Het principe achter de numerologie is dat alles in deze wereld een soort energetische vingerafdruk heeft – ook jij! Door de geschiedenis heen hebben filosofen, goeroes en gidsen deze vingerafdrukken geclassificeerd, zodat we bewust de configuraties kunnen omarmen die ons aanwijzingen geven over de zin van het leven en onze rol als spirituele reizigers.

Specifiek bij cijfers is de gedachte dat het tijdstip van je geboorte bepaalde mogelijkheden en beperkingen schept, een raamwerk van persoonlijkheid. Als je eenmaal de zwart-witte contouren kent, kun je er nog steeds buiten kleuren, maar de lijnen zijn het startpunt voor het verbeteren van alles in je leven, inclusief carrières en relaties.

Hier, pak wat kleurpotloden en laten we eens wat beter kijken.

Een geleerde numeroloog zal je nooit vertellen dat je geboortedagcijfers je volledig bepalen (ach, we stoppen allemaal met ouder worden op 25-jarige leeftijd, toch?).

Hoewel de meeste mensen in de westerse wereld de traditionele Pythagoras-benadering van getallensymboliek en -betekenis gebruiken, zijn er andere methoden die in geen enkel opzicht de benadering van Pythagoras volgen (als ze überhaupt ooit van die man hebben gehoord).

We moeten dus enige speelruimte toestaan ​​bij het presenteren van deze emblemen en de overtuigingen over de manier waarop ze ons leven beïnvloeden.

Hoe werkt Numerologie?

Dus waar begin je?

De basisprincipes van numerologie zijn niet overdreven complex.

Elke letter in jouw voorgeboortenaam heeft een nummer waarmee deze correspondeert.

Door deze getallen op verschillende manieren bij elkaar op te tellen (je volledige naam, alleen klinkers, alleen medeklinkers of de cijfers in je volledige geboortedatum) krijg je een profiel van attributen.

Een deel van de symboliek daagt je uit, een deel ondersteunt en faciliteert – maar het hangt allemaal af van hoe je de informatie toepast.

Sommige mensen zijn zo ver gegaan dat ze legaal hun naam hebben veranderd om de trillingen in hun numerologische constructie te veranderen. Mocht je hieraan denken, denk dan aan het oude gezegde: wees voorzichtig met wat u wenst. Om zo’n dramatische verandering door te voeren is het niet zo eenvoudig als het veranderen van een “I” in een “E” (behalve na C). Je moet (a) weten wat je wilt en (b) je voorbereiden om ervoor te werken.

Tenzij er iets dramatisch gebeurt in jullie realiteit dat een numerologische transformatie zou ondersteunen, zou het gras helemaal niet groener kunnen zijn met een nieuwe naam.

Voordat we verder gaan met ons onderzoek, is het misschien interessant om te weten dat numerologie in een aantal verrassende sectoren is gebruikt. Sommige makelaars gebruiken het bij het voorspellen van de aandelenmarkt. Anderen gebruiken bijbelse numerologie in een poging welvaart veilig te stellen. De Zanger Prince gebruikte vier cijfers bij de naamgeving van zijn albums en zelfs bij de prijsstelling van tourtickets.

Zijn numerologische getallen mannelijk of vrouwelijk?

Door hun constructie vertegenwoordigen getallen orde. Een van de levensorden is geslacht – namelijk mannelijk en vrouwelijk. Er wordt gedacht dat oneven getallen mannelijk zijn en dat even getallen vrouwelijke kenmerken hebben.

Let op, er is hier sprake van enige vervaging, dus beschouw dit als een zeer algemene observatie en een observatie die slechts de oppervlakte van de informatie beslaat die de numerologie biedt.

Hoe je jouw numerologische cijfers kunt vinden (levenspad, bestemming, compatibiliteit, zielsdrang en carrière)

Hoewel er op internet talloze handige gadgets en gadgets te vinden zijn die als ‘ numerologische rekenmachines ‘ worden beschouwd, gebruik ik deze ze niet omdat ze gebaseerd zijn op algoritmen waar we niet bij betrokken zijn geweest en dit betekent dat we de nauwkeurigheid ervan niet kunnen verifiëren.

Verder zijn degenen die we kennen erg algemeen en we geloven dat wanneer iemand werkt aan het opbouwen van zijn eigen mooie ziel, specificiteit moet tellen.

Toen ik mij echt gingen verdiepen in dit numerologische ‘gedoe’, was ik verbaasd over hoe snel en gemakkelijk het is om je eigen heilige getallen op te tellen. Door dit te doen, zullen de symboliek en de spirituele boodschappen de juiste zijn als je leest over de betekenis van die cijfers.

Het duurt letterlijk slechts een paar minuten, dus lees deze eenvoudige instructies en word jouw eigen numerologiecalculator !

In dit Pythagoras-systeem van numerologie (wat ik hier gebruik) vertegenwoordigen jouw naam en jouw geboortedatum. Experts op dit gebied splitsen deze basisinformatie verder op in specifieke subcategorieën:

  • Levenspad nummer: Numerologen vinden dit aantal het belangrijkst. Dit getal is gebaseerd op de geboortedatum, inclusief het jaartal. Het resoneert met je karmische missie in dit leven.
  • Lot- of expressienummer: Dit is het getal dat te maken heeft met doelen, talenten en fysiek/emotioneel welzijn. U verkrijgt dit cijfer door cijfers toe te kennen aan elke letter van uw volledige naam.
  • Zieldrang of hartsverlangengetal: Dit nummer geeft een kijkje in je geheime verlangens en motivaties. Verkrijg deze waarde door de getallen toe te voegen die alleen aan de klinkers in uw naam zijn gekoppeld.
  • Persoonlijkheidsnummer: Dit getal is wat je aan de wereld laat zien en het wordt verkregen door de medeklinkers in elk deel van je naam op te tellen, die delen terug te brengen tot één cijfer, de twee of drie weer bij elkaar op te tellen en weer te verminderen.
  • Compatibiliteitsnummer: Dit getal is een vergelijking van de levenspadnummers van de partner om potentieel relatiesucces en struikelblokken te verzamelen.
  • Carrièrenummer: Door stukjes informatie uit alle subcategorieën van de numerologie te gebruiken, kan men een goed beeld krijgen van de carrière waarvoor ze het meest geschikt zijn en inzicht krijgen in wat hun zielencontract ook zou kunnen zijn.

Numerologische geschiedenis

Numerologie heeft een lange geschiedenis in landen zo ver weg als Egypte, Israël, India en Griekenland, om er maar een paar te noemen. Een filosoof genaamd St. Augustinus (354-430 CE) vertelde ons dat getallen een universele taal van God waren. Hij en Pythagoras hadden veel gemeen. Beiden probeerden cijfers niet alleen met de menselijke geest te verbinden, maar ook met de onderlinge relatie van alle dingen.

Geen kleine opgave!

Voorstanders van de numerologie verschenen in elk tijdperk, maar rond het midden van de 19e eeuw begonnen we een meer gesocialiseerd aspect te zien. Vergelijkbaar met de manier waarop de Taal van Bloemen groeide als een stil communicatiesysteem tussen geliefden, kun je mensen tegenkomen die onder het genot van thee en koekjes praten over het vinden van ware liefde door de cijfers van hun naam of geboortedatum te gebruiken. De sleutelgetallen voor deze waarzeggerij waren 1-10, maar er waren ook meestergetallen – 11, 22 en 33 (die voorkomen in de I Tjing, de Tarot, Runen en de Kabbala).

Engelen getallen

Engelen geven boodschappen aan mensen door via getallen. Deze engelengetallen zijn meestal zijn het dubbele getallen, maar ook enkele getallen hebben een betekenis. Engelen laten je getallen zien om je te helpen en te laten weten dat je niet alleen bent.

Meestergetallen

Als je na het uitrekenen van je geboortegetal of naamgetal uitkomt op 11, 22, 33 of 44 heb je een bijzonder geboortegetal. Meestergetallen zijn speciaal omdat ze een hogere trilling hebben dan de getallen 1 t/m 9. De trillingswaarde van meestergetallen staat nooit vast. De betekenis kan zowel onder het grondgetal (11 = 1+1=2 getal 2 is het grondgetal) als onder het meestergetal gevonden worden.
Meestergetallen eisen veel inspanning van een persoon. Er zijn numerologen die deze getallen reduceren tot één getal en er zijn numerologen die ze naast het grondgetal gebruiken. (22 2+2=4) 4 is het grondgetal. Iemand die uitkomt op een meestergetal zal in zijn of haar leven op en neer gaan tussen het grondgetal en het meestergetal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!