Numerologie 4

Met vier zijden van dezelfde grootte heeft een vierkant geen zwakke punten. Het is georganiseerd, solide en duurzaam. In de spirituele betekenis van getallen is dit de basis voor de numerologische betekenissen van het voor het laatst gebouwde getal 4.

Als vierde van alle getallen laat de symboliek van 4 ons zien dat gelijkheid aan alle kanten veiligheid en stabiliteit creëert. Interessant is dat de bijbelse geschiedenis vermeldt dat de aarde op de vierde dag is geschapen.

Levenspad nummer 4

Wanneer je levenspadnummer 4 is, word je de ‘werkbij’ van het universum. Er is niets dat onopgemerkt blijft in jouw wereld. Uw vermogen om zelfdiscipline te beheren en te behouden, maakt u tot een zeer succesvolle professional. Het is niet verrassend om 4s als planners op welk gebied dan ook te vinden.

Sterker nog: werken is voor jou geen saai werk – het is een genot. Als je ziet dat dingen voltooid zijn, word je echt gelukkig. Je benadert alles op een heel aardse manier, maar dat betekent niet lui of ongedreven. Eén probleem is echter dat je denkt dat iedereen om je heen ook een 4 kan zijn, en die verwachtingen zorgen vaak voor spanning en misverstanden.

Een levenspadnummer van 4 betekent dat planning je tweede naam is. Je wilt niets beginnen zonder dat je een plan hebt, en de hemel verhoede dat je het moet aanpassen. Er is hier geen angst voor uitdagingen, maar dat kan ook negatief zijn omdat je soms meer op je neemt dan je echt aankunt.

Mensen die dit spirituele pad bewandelen, leven veel in hun hoofd. Ze kunnen last hebben van slaapproblemen omdat hun geest niet wil afsluiten en mogelijk een geweldig idee kwijtraakt. Vrienden en partners blijven je waarschijnlijk vertellen dat je het rustiger aan moet doen, maar deze ‘critici’ weten ook dat je degenen van wie je houdt fel verdedigt.

Numerologie Persoonlijkheid van nummer 4

Persoonlijkheidskenmerken: Georganiseerd, Stabiel, Vastberaden, Praktisch en Gedisciplineerd

Als er een zin bestaat die 4 definieert, zou het zijn: zo solide als een rots. Een tafel heeft vier poten, wat hem sterk en zeker maakt. De aarde heeft vier hoofdrichtingen. Met al die stabiliserende energie is het geen wonder dat 4 soms saai overkomt.

Als het conventie is, heeft de naam 4 het spel. De vier willen dat alles netjes en veilig is. Je hebt geen behoefte aan het nieuwste en beste technospeelgoed als dat van vijf jaar geleden nog steeds prima werkt. Vergeet de mobiele telefoon helemaal!

Het getal 4 symboliseert haard en huis. Binnen dit rijk is de 4 erg blij en erg attent. Hier voert de traditie de boventoon. Alles in het leven van een 4 dient een constructief doel. Dit is niet het aantal pluisjes of frivoliteit. Het is niet verrassend om te weten dat de planeet Uranus en het astrologische teken Stier beide onder het 4s-domein vallen. 4’s geven een nieuwe betekenis aan “stierenkop”.

De mantra voor het getal 4 is: ‘Hard werken maakt goede magie.’ Dit is de ultieme work-a-holic. Zij zien het praktische nut van werkgelegenheid. 4’s geven zichzelf aan een taak met een geduld van een heilige. Ongeacht de obstakels die ze volhouden. En als het gaat om het bespreken van welk probleem dan ook met een 4, zul je merken dat er geen sprake is van hun eerlijke mening. Directheid met woorden en verantwoordelijkheid voor de resultaten van hun inspanningen zijn twee dingen waar de 4 niet simpelweg naar streven – ze leven ernaar. Wat de vier ook bereiken in deze incarnatie, ze willen dat het nog generaties lang meegaat.

4 vertegenwoordigt waarheid en moraliteit op een zeer diepgaand niveau. Er is hier niets oppervlakkigs, niets misplaatst en geen overtreding van de regels. Als je een 4 bent, betekent dat helaas soms dat je geweldige kansen moet afwijzen vanwege je hoge normen. Hoewel dat zeker een prijzenswaardige eigenschap is, is het leven niet altijd meegaand en is compromis niet je favoriete woord. Aan de positieve kant heb je een verbazingwekkend vermogen tot organiseren en het uitvoeren van zelfs de meest vervelende taken.

Mensen met een schildpadtotem zijn vaak ook 4-en (verrassing? Nee). Langzaam en gestaag wint de race. 4s hebben er een hekel aan om gehaast te worden. Methodologie is belangrijk voor de vier, en als je te snel te ver gaat, worden ze regelrecht chagrijnig of trekken ze zich terug in een schulp. Er bestaat niet zoiets als ‘impulsief’ of ‘spontaan’ in het leven van een viertal, en je moet gewoon hun comfortzone accepteren. Hoewel het beperkend overkomt, moet je er rekening mee houden dat je nooit een loyalere vriend of partner zult vinden dan een 4.

De geschriften over mythen en religies van de wereld staan ​​vol met 4 symboliek. Het boeddhisme vertelt over vier stromingen in het Paradijs die gelijk staan ​​aan liefde, onpartijdigheid, mededogen en genegenheid. In China is 4 de aarde. De Bijbel vertelt ons over vier deugden: rechtvaardigheid, matigheid, standvastigheid en voorzichtigheid (jongen, heeft het getal 4 daar naar geluisterd!).

Egyptenaren zien vier als het getal dat de tijd zelf vertegenwoordigt, en vier mensen respecteren de tijd enorm. Kabbalisme leert ons dat we ons herinneren (en daarop vertrouwen – zelfs de dingen waarvan je zou willen dat ze ze zouden vergeten). Maya’s en Germanen portretteren beide als ondersteunend, wat ze ook werkelijk zijn. De lijst gaat maar door.

We begrijpen de 4 misschien niet altijd. Ze dragen een zware mentale en emotionele last met zich mee om de dingen constant te houden. Het is niet een baan die veel andere Life Numbers zouden willen.

Nummer 4 als uitdrukkings- of bestemmingsnummer

Hoewel gezond verstand misschien niet ‘normaal’ is bij Bestemming Nummer 4, is het wel vanzelfsprekend. Geef een 4 de kans om een ​​keuze te maken en kijk hoe ze de zaken niet alleen vanuit verschillende hoeken bekijken, maar ook als lijm bij hun beslissing blijven. Probeer niet tussen een 4 en hun doel of keuze te komen – dat zal niet mooi zijn.

Het betrouwbare karakter van 4 betekent dat je geen vrienden nodig hebt, maar je kiest je binnenste cirkel wel heel zorgvuldig. Het is geen getallenspel met 4 – het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Er zullen veel mensen teleurgesteld zijn als ze horen dat je niet omgekocht of opgeschept kunt worden.

Meestal richten de vier zich op het materiële rijk en willen ze een veilig leven. Er zijn echter enkele 4’s die hun spirituele kant vinden en hun mentale vermogens gebruiken om nieuwe vaardigheden in de 4e dimensie te ontwikkelen, zoals channelen en spreken met de doden. Zulke individuen kunnen zichzelf als wetenschappelijke geestenjagers beschouwen, die de materiële wereld gebruiken om het immateriële te vangen, en dit is iets dat je heel serieus neemt. Het is geen hobby, het is geen entertainment – ​​het is eerlijk onderzoek.

Nummer 4 Als hartsverlangen of zielsnummer

Mensen geboren met het Zielgetal 4 belichamen daadkracht. Waar andere mensen worstelen met meditatie, eet-drink-adem contemplatie. Frivoliteit irriteert je, net als alles wat de functionele routine doorbreekt.

Iedereen in uw leven weet dat u te vertrouwen bent en dat u alles zult doen wat in uw macht ligt om de veiligheid te beschermen. Toch ziet 4 zichzelf niet altijd in zo’n mooi licht. Ze hebben vaak het gevoel dat ze niet genoeg hebben gedaan, vooral als goed opgestelde plannen mislukken.

Regels en voorschriften passen prima bij jou. Jouw discipline kan alle conventies beheren. Emotioneel is dit zielengetal zeer stabiel. Er is veel voor nodig om het keiharde gevoel van controle van de 4s te laten schudden. De uitdaging voor de 4 is om anderen niet zo hard te beoordelen. Weinigen kunnen aan de 4s-normen voldoen.

Numerologie Compatibiliteit van 4

Nummer 4 beschouwt relaties net zo serieus als dat ze werken. Je zult deze persoon niet van partner naar partner zien springen. In plaats daarvan zullen ze potentiële partners bestuderen, zoals je naar Wall Street kijkt. Individuen die stabiliteit boven avontuur verkiezen, voelen zich natuurlijk aangetrokken tot 4, die toevallig ook erg medelevend zijn tegenover degenen met wie ze een dag of een heel leven willen delen.

De grootste uitdaging voor 4 is het uiten van wat ze voelen. Soms zien de mensen in een 4s-leven ze als koud, maar dat is gewoon niet waar. Het is alleen zo dat hun geest anders is aangesloten. De 4 gaat over doen, niet over zeggen – gaan voor de rozen en chocolade in plaats van een gedicht.

Als ouders voedt 4 een kind op met een fundament van traditie en vertrouwen. Het thuisfront blijft schoon en ordelijk (geen spullen verplaatsen… daar worden ze gek van). Er zullen nooit meer dan een handjevol gasten tegelijk zijn, maar die binnenste cirkel wordt gekoesterd en krijgt alle aandacht van 4s.

Numerologie nummer 4 en carrièrepad

4’s blinken uit in elke taak waar ze hun zinnen op zetten. Succesgericht en loyaal, de 4 kunnen indrukwekkend succes boeken. Helaas denken ze misschien dat het gewoon geluk was en niet hun eigen harde werk.

Carrière nummer 4 voelt zich ongemakkelijk in grote bedrijfsomgevingen. Liever een moeder-en-pop-achtige operatie waarbij hun inspanningen worden gezien en gewaardeerd, past veel beter bij hen. 4 heeft het vermogen om de ladder van elk bedrijf te beklimmen dankzij hun vermogen om prioriteiten te stellen.

Dit levenspadnummer komt voor in boekhoudkundige banen, als facilitators, persoonlijke assistenten – eigenlijk overal waar uw organisatorische geest kan schitteren. U zult nooit merken dat u ten prooi valt aan geldconstructies en u geeft echt om eerlijkheid. Dit zou ook tot werk in de rechtshandhaving kunnen leiden.

Metafysische associaties

  • Helende kristallen: ametrine, bloedsteen , helder kwarts , dumortieriet, smaragd , mahonie obsidiaan, rode tijgeroog, robijn fuchsiet, sodaliet
  • Astrologisch: Aarde
  • Dierenriem: Ram
  • Nummer 4 in de Tarot:
  • In de betekenissen en symboliek van de Tarotkaart wordt het getal 4 geassocieerd met de keizerkaart in de Grote Arcana .De klassieke Rider Waite Tarot Card Deck-afbeelding van deze stoere kerel zittend op een stenen troon (zeg dat vijf keer snel!) is alles waar nummer 4 voor staat. Kan iets of iemand steviger zijn?Zowel de keizer als zijn troon zijn onbeweeglijk, onwrikbaar, sterk en veilig. Traditionele trefwoorden die in de Rider Waite Tarot aan de keizer worden toegeschreven, zijn onder meer autoriteit, discipline, structuur, traditie en conservatieve benaderingen. Dat spijkert de 4 persoonlijkheid op een tee.In de wereld van zowel 4 als de keizer heeft alles een bepaald doel en een bepaalde plaats, en het is in steen gehouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!