Numerologie 3

De synthese, de nakomelingen van 1 en 2, Nummer 3, roept mensen op om te onthouden dat we het goddelijke in ons dragen. In de spirituele betekenis van getallen is dit de basis voor de numerologische betekenissen van het bovenmenselijke getal 3.

Als derde van alle getallen is de symboliek van 3 de uitbundigheid van het leven; het spirituele wezen heeft een menselijke ervaring.

Levenspad nummer 3

Dit levenspad bewandelen betekent wandelen met de Muze. 3’s zijn ongelooflijk creatieve mensen die zich op geheel unieke manieren uiten. Alle kunsten passen perfect bij de 3s-geest. Als een 3 zijn inventiviteit niet toepast, bestaat de mogelijkheid van humeurigheid en depressie.

In termen van persoonlijke kenmerken: als je een 3 bent, heb je een zeer optimistische kijk op het leven, wat de kracht van positief denken een geheel nieuwe betekenis geeft. Aan vrienden en kennissen geen gebrek, want je straalt charisma uit, begrijpt het belang van actieve luistervaardigheid, stelt mensen op hun gemak en bent gewoonweg leuk in de omgang.

De 3-persoonlijkheden vatten het leven bij de horens en rijden er volledig op. De keerzijde is dat ze een hekel hebben aan verantwoordelijkheid. Spelen is veel interessanter, en geld is om uit te geven. Het vooruitzicht hier is dat wat er ook gebeurt, uiteindelijk alles goed zal komen. Dit kan anderen woedend maken, vooral de neiging om ‘oninteressante’ dingen uit te stellen.

3 mensen houden ook van netwerken en verbinden. Ze lopen aan de spreekwoordelijke ‘zonnige kant’ van de straat en bieden overal waar ze komen de geest van gastvrijheid. Wanneer 3 in je leven komt, merk je dat je veel praat, maar dat je ook rust nodig hebt. Er zijn momenten, vooral als je gekwetst bent, dat een rustig toevluchtsoord goed is voor je ziel. Anderen kunnen hierdoor verrast worden, dus wees niet bang om uw behoeften kenbaar te maken.

Als combinatie van 1 en 2 ervaart de 3 vaak zeer intense emoties. Het beheersen van die cyclus is een van de lessen van dit levenspadnummer. Beheers je emoties, laat ze jou niet beheersen. Eenmaal onder controle, neem die energie en richt deze op een passie voor het grootste succes en geluk.

In je spirituele zoektocht brengt het 3 Levenspadnummer je in contact met de Fey, engelen en andere Devische wezens en opent ook de wereld van profetie voor je. Bedenk dat de drie-eenheid van eik, es en doorn de drie ‘sprookjesbomen’ waren en dat in het sjamanisme het vermogen om verleden-heden-toekomst te zien tijdens vision-speurtochten wordt geëerd als een groot geschenk.

Numerologie Persoonlijkheid van nummer 3

Persoonlijkheidskenmerken: Goddelijke vonk van binnen, Creatief, Sociaal, Brenger van verandering

Bij het bestuderen van numerologie en mystieke getallen valt drie op als misschien wel het meest besproken onderwerp in religie, folklore en bijgeloof. Denk aan de volksverhalen uit je jeugd: de geest die drie wensen vervult, Three Little Pigs en Billie Goats Gruff, Goldilocks and the Three Bears, Repelsteeltje dat drie keer wordt gedraaid en de mooie prinses die driemaal moet raden naar zijn naam – de lijst gaat maar door. . Wat is de metafysische en magische betekenis achter 3?

Al deze verhalen vertellen over een levensreis en lessen die we moeten integreren. Iets drie keer doen verstevigt het in ons bewustzijn. Mensen geboren met 3 gaan een heel interessant leven van groei en manifestatie tegemoet als ze het levenspatroonnummer tot bloei volgen. 3 kan een enigszins overweldigend symbool zijn, dat geboorte-leven-dood, drie-enige goden en godinnen, lichaam-geest-ziel en verleden-heden-toekomst belichaamt, allemaal gebundeld in één klein priemgetal dat een klap op het aardvlak teweegbrengt.

3s zijn verhuizers en shakers. Waar ze ook gaan, er volgt creatieve energie, samen met een soort overvloed. 3 zielen zijn gedachtemensen die in actie worden gebracht, en dat doen ze met plezier. Er is niets zo speciaal aan de geest van 3 dan het delen van geluk. Daarom ben je, als je een Drie bent, misschien de clown van de klas geweest of ben je opgegroeid met komedieroutines voor vrienden.

Lachen is de universele gelijkmaker tussen mensen, en het helpt je goed bij het maken van langdurige vrienden en het opbouwen van andere positieve relaties. Het is geen wonder dat er een drietal-symbool verscheen onder de oudste Indiase emblemen, de Chintamani, wat ‘geluk’ betekent.

De mondiale mythologie geeft ons andere inzichten in de betekenis en symboliek van 3. Noorse verhalen staan ​​vol met het getal drie. Er zijn drie strenge winters voordat Ragnarok en Odin drie ontberingen doorstaan ​​om de heilige runen te vinden. In beide gevallen vertegenwoordigt 3 waakzaamheid en waakzaamheid, samen met een profetisch element. De oude Grieken leken het daarmee eens te zijn, omdat ze drie lotgevallen, drie furiën en drie genaden hadden, die allemaal op de een of andere manier het menselijk lot beïnvloedden. De orfische geschriften vertellen ons over zijn, leven en intelligentie als grondtoon voor onze ontwikkeling.

We kunnen ook naar het dagelijks leven kijken voor voorbeelden van de betekenis ervan, zowel in ons dagelijks leven als in spirituele praktijken. Het menselijk vermogen bestaat uit drie componenten: woord, gedachte en daad. Dit zijn sleutels tot manifestatie. De wereld omvat drie koninkrijken: plantaardig, dierlijk en mineraal. Dit statief ondersteunt alle levende wezens. Drie gaat over het voltooien van cycli, over het overbruggen van de kloof tussen de aarde en de hemelse rijken, en natuurlijk is 3 een charme!

Individuen die met dit getal lopen, kunnen zich uiteraard aangetrokken voelen tot de Heilige Geometrie en de mysteries van de Alchemie. Het is geen toeval dat het werken met twee andere mensen ons nog verder in staat stelt het Heilige op nieuwe en creatieve manieren tot uitdrukking te brengen. In dit opzicht draagt ​​de Hebreeuwse betekenis voor drie, grenzeloos licht, meditatie uit. Als de schoen past, loop er dan in!

Nummer 3 als uitdrukkings- of bestemmingsnummer

Ach lot, je bent soms een harde minnares. Er is veel werk te doen voor 3 personen, en dat willen ze vaak vermijden. Er zal bij anderen de neiging zijn om je meer te geven dan wat normaal binnen je comfortzone ligt. Dit is waar de drie moeten leren hun zeer effectieve stem te gebruiken, op te staan ​​en zich uit te spreken.

Er zijn enkele belangrijke levenslessen voor 3-jarigen, onder meer hoe ze minder kritisch kunnen zijn tegenover anderen. De zinsnede ‘Als je met je vinger wijst, onthoud dan dat er drie anderen naar jou wijzen’ is van toepassing op de drie. Mensen kunnen je verlaten vanwege trots, slechte relatiekeuzes en omdat je de neiging hebt erg laks te zijn als het om financiën gaat. Zelfs met al deze serendipiteit lijkt het erop dat ze van 3’s houden, en uiteindelijk zullen ze hebben wat ze nodig hebben en doelen bereiken.

Bovendien heeft de 3 het vermogen om grote warmte en loyaliteit te tonen, ook al zijn ze een beetje excentriek en vaak naïef. Charme helpt de 3 zich door veel situaties heen te bewegen waarin andere lotnummers niet kunnen navigeren. Er schuilt een optimisme in een Destiny dat werkelijk gelooft dat wereldvrede en universeel bewustzijn heel goed mogelijk zijn. Als de drie dat geloof gebruiken en toepassen op de meest behoeftige mensen, verbetert dat hun karma enorm.

Nummer 3 Als harts- of zielsnummer

Je ziel is die van een helderziende, in het bijzonder iemand die anderen goed nieuws wil brengen. 3 gelooft, en terecht, dat vreugde zich vermenigvuldigt wanneer deze wordt gedeeld. Als je naar deze persoon kijkt, zou je hem gemakkelijk kunnen zien als een Candy Striper of Good Humor-chauffeur. Hun geluk is besmettelijk.

Als dit je zielsnummer is, vind je het leuk om populair te zijn en geniet je van socialisatie. Je houdt ook van spelen boven werk (maar erkent dat werk een noodzaak is, zodat je echt ‘hard’ kunt spelen). Deze extraverte aard kan onaangenaam zijn, omdat het soms overkomt als overmoed, dus wees je ervan bewust hoe je jezelf aan anderen presenteert.

Houd er ook rekening mee hoe u interpreteert wat anderen over u zeggen. Je bent erg gevoelig voor kritiek, maar een van de levenslessen voor een 3 is dat je niet iedereen altijd tevreden kunt stellen.

Numerologie compatibiliteit van nummer 3

Het 3tal aarzelt niet om geld uit te geven aan het mooi maken van hun leefomgeving (denk aan “wauw”-factor). Ze willen zich omringen met de beste en mooiste dingen. Zelfs hiermee zal het huis nooit helemaal netjes zijn. Het drietal houdt niet van veel harde structuren, hoeken of randen in hun huis of leven.

3s hebben er geen moeite mee om mensen te ontmoeten, gebruikmakend van hun natuurlijke charisma en communicatieve vaardigheden. Je beste connecties voor liefde zijn met 5s , 6s en 9s . De vijf biedt een sterke sociale verbinding, de 6 geeft 3 meer stabiliteit en de 9 biedt eindeloze mogelijkheden om te gaan kijken en DOEN (deze twee zijn echte zigeunerzielen).

Numerologie nummer 3 en carrièrepad

Zoals al opgemerkt, houden de 3 persoonlijkheden niet van werk, dus het is het beste als je een baan vindt die inspireert en geluk brengt voor jezelf en anderen. Je zou geweldig zijn in stand-up comedy, koken, onderwijs (vooral jongere kinderen), als acteur, danser, artiest of muzikant. Wat er ook gebeurt, neem geen baan aan die u isoleert van anderen. Dat zal je tot afleiding en depressie drijven. Er is niets routinematigs aan uw arbeidstraject, en u zult waarschijnlijk een spreekwoordelijke vlinder zijn, die van baan verandert zodat u zich niet verveelt. 3’s belichamen het idee dat afwisseling de smaakmaker van het leven is, en dat geldt ook voor op het werk.

Metafysische associaties

  • Helende kristallen: Amethist , zwarte amethist, blauwe aventurijn, chrysopraas, groene aventurijn, honingcalciet, lapis lazuli , citroenchrysopraas, regenboogobsidiaan, robijn
  • Astrologisch: Jupiter, Venus
  • Dierenriem: Boogschutter
  • Nummer 3 in de Tarot:In de betekenissen en symboliek van de Tarotkaart wordt het getal 3 geassocieerd met de keizerinkaart in de Grote Arcana . Het klassieke Rider Waite Tarot Card Deck beeldt deze vorstelijke heerser af op een troon omarmd door de natuur, dus de boodschap van de keizerin is er een van overvloed en overvloed.De 3 willen zelden in het leven, en omringd zijn door de natuur maakt 3 erg tevreden. De keizerin symboliseert goede perspectieven, een sterke innerlijke stem, uitstekende werkethiek en zelfs ware liefde. Dit zijn kenmerken die perfect in het drie archetype passen. Ze bieden gedegen advies, werken hard en vinden doorgaans een sterke lange termijnrelatie die uit een sprookje lijkt te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!