Kan ik een afstemming op afstand ontvangen?

Ja. Het is vergelijkbaar met de manier waarop we healing op afstand kunnen sturen. Er is geen verschil in de energie die wordt ontvangen en in de ervaring van mijzelf heb ik zelfs het gevoel dat ze misschien nog dieper in het afstemmingsproces kunnen werken als ze op afstand worden gegeven.

Ik geloof echt dat in veel gevallen het geven van de afstemming op afstand daadwerkelijk kan helpen bij de energetische overdracht tussen zender en ontvanger. Dit is iets dat hen is bevestigd door hun eigen ervaringen en door de gaven van helder-,ziendheid waarmee ik mee werk.

Ten eerste doordat de afstemming op afstand in je eigen omgeving ontvangt, wordt het over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Je kan in een comfortabel, vredig, liggend, goede, ontspannen gemoedstoestand de afstemming ontvangen. Je kan je dan vrijelijk openen en de energieën met liefde ontvangen, in je eigen comfortabele ruimte, en dit is vaak een veel fijnere omgeving voor hen om een ​​diepe staat van innerlijke vrede en heiligheid van binnenuit te bereiken. Zonder afleiding van andere mensen.

Zeker, elke vorm van healing op afstand kan voor veel mensen heel moeilijk zijn om te accepteren of te begrijpen. En als zodanig begrijp ik ook de redenering erachter. Wanneer ik zelf voor het eerst bij personen (zelf) healing op afstand geef of onderwijs , worden ze vaak met een verwarde blik onthaald totdat de persoon zelf met de healing op afstand (oefenen) begint te werken. Dan beginnen ze te begrijpen dat deze helende energieën eigenlijk op afstand kunnen worden verzonden en worden ontvangen.

Als je hier nog steeds niet zeker van bent, is dat oké. Voor de meesten van ons beginnen we normaal gesproken in iets te geloven als we de resultaten zelf kunnen zien of voelen. Je bent natuurlijk welkom om op elk moment kundalini Reiki online cursus te volgen of een healing op afstand te ontvangen.

Wel heb ik mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat alle leringen en afstemmingen op de meest eenvoudige manier kan worden gedaan, zodat je gemakkelijk kunt ontspannen en je inspanningen kunt richten op het genieten van deze goddelijke helende energieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!