Is jouw droom een ​​toekomstvoorspelling?

Het Onderbewuste Bij Voorspellende Visioenen

Zijn jouw dromen geheime manifestaties van de toekomst?

Volgens Carl Jung geven onze dromen inzicht in je onderbewustzijn. Maar kan jouw droom een ​​glimp van de toekomst zijn? Er zijn veel verhalen geweest over dromen die echte gebeurtenissen in het wakende leven blijken te zijn. Dus waar gaat dit allemaal over?

In totaal dromen we iets meer dan 150.000 keer in ons leven en onthouden we elke week verschillende dromen. Dromen zijn in verband gebracht met helderziendheid en het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen, waarbij ze op esoterische manieren informatie verschaffen, gebaseerd op rituelen of magie.

Maar hoe werkt dit precies?

Jung geloofde dat er een dieper bewustzijn is dat we allemaal delen als menselijke soort. Dit onderbewuste, zo stelde hij, bevat archetypische symbolen en afbeeldingen die we kunnen gebruiken om betekenis te geven aan onze ervaringen. Deze symbolen worden vervolgens in voorspellende visioenen weerspiegeld en kunnen ons helpen de toekomst te voorspellen.

Elke droom waarin cijfers, kleuren en religie betrokken zijn, biedt toegang tot verborgen informatie. Persoonlijk beheer van de interpretatie van deze dromen kan u over het algemeen helpen in de waaktoestand.

Een andere theorie stelt dat voorspellende visioenen nauw verbonden zijn met astrale projectie. Dit is het idee dat we in staat zijn ons bewustzijn buiten ons fysieke lichaam te verplaatsen en toegang te krijgen tot hogere dimensies van kennis en informatie. Door deze verhoogde staat van bewustzijn kunnen we visioenen zien die ons inzicht geven in de toekomst.

Bepaalde mensen in deze wereld hebben het vermogen om de toekomst in hun dromen te zien. Dit werd voor het eerst voorspeld in Bijbelse profeten, zoals: Daniel en Saint John the Divine, anderen zijn onder meer: ​​Nostradamus, Jean Dixon, Gordon Michael Scallion, Edgar Cayce, Abraham Lincoln en diverse andere zieners.

Deze dromen worden precognitieve dromen genoemd. De mening over de vraag of je de toekomst in je dromen kunt voorspellen, staat open voor discussie.

Volgens occulte schrijvers is slaap onze uiterlijke sensuele kennis die uiteraard soms inactief is. Daarom is het een weerspiegeling dat onze dromen soms profetisch blijken te zijn, en dat onze geest daarom dichter bij de hogere aartsengelen staat.

We zijn ons er allemaal van bewust dat sommige van onze dromen plezierig zijn en andere niet. Nadat we een verontrustende droom hebben gehad, lijken we onszelf veel vragen te stellen en proberen we onze dromen door onderzoek te begrijpen.

Er zijn veel twijfelachtige dingen die ons in dromen worden gemanifesteerd: er verschijnen afbeeldingen van onbekende plaatsen, en de afbeeldingen van zowel levende als dode mensen, vreemde landen; en er worden ook dingen onthuld die ooit zijn gebeurd, waar we niets van wisten; en deze dromen mogen alleen worden geïnterpreteerd als ze van betekenis blijken te zijn, zoals levendige of terugkerende dromen.

Deze dromen kunnen een symbool van waarzeggerij zijn; je moet de magische symboliek en boodschap uitwerken die deze dromen je vertellen. Het kan waardevol zijn om je dromen met anderen te bespreken, om te proberen of ze je kunnen helpen de betekenis te ontrafelen. 

Top zeven tekenen dat uw droom misschien een toekomstige voorspelling is.

1. Niet gestoord in gedachten.

2. Je valt snel en rustig in slaap. (Hij die ware dromen ontvangt, moet een zuivere, ongestoorde en ongestoorde fantasierijke geest behouden)

3. Levendig: beelden en kleuren in je droom zijn hetzelfde als het wakkere leven.

4. De goddelijke kracht heeft je ziel geïnstrueerd, zodat je je gereinigd voelt.

5. Je herinnert je de droom duidelijk.

6. Kwetsende gedachten worden bevrijd.

7. Achtergronden in je dromen kunnen worden onthouden.

Wetenschappelijke Onderzoeken Naar Voorspellende Visioenen

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar voorspellende visioenen en de manier waarop ze werken. Een van de meest interessante bevindingen is dat voorspellende visioenen vaak voortkomen uit het onderbewuste. Onderzoek heeft ook aangetoond dat deze visioenen vaak symbolisch van aard zijn en dat het interpreteren ervan een belangrijke rol speelt bij het begrijpen van hun betekenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!