Heb ik toestemming nodig om healing op afstand te versturen?

Wanneer we leren over op basis van energie healing, is het heel natuurlijk dat we kennis zullen maken met het idee om genezende energieën ‘op afstand’ te sturen. Dit is een heel belangrijk principe en het stelt de beoefenaar in staat om helende energieën door zowel tijd als ruimte te sturen, zodat deze prachtige helende energieën van het Hoger Bewustzijn kunnen helpen om te reinigen, aan te vullen, te zuiveren of opnieuw in evenwicht te brengen wat nodig is op een bepaald moment, ongeacht de fysieke locatie of tijd.

Wanneer we beginnen te leren over healing op afstand, wordt ons vaak geleerd dat ‘toestemming’ altijd van de ontvanger moet worden verkregen voordat de helende energieën van het Hoger Bewustzijn worden verzonden. De reden waarom dit gewoonlijk wordt onderwezen, is omdat lichtwerkers het principe van ‘vrije wil’ eren, wat betekent dat we altijd de ‘keuze’ van andere levende wezens respecteren over het al dan niet ontvangen van wat wij aanbieden. Dit is dus een zeer belangrijke lering die het concept van afstandshealing vergezelt en het is zeer belangrijk dat elke beoefenaar deze lering verwerkt wanneer ze kennismaken met afstandsgenezing.

Naarmate jij als beoefenaar wat meer ervaring begint te krijgen in het healingsswerk, begint het concept van het verkrijgen van toestemming enigszins te evolueren, aangezien jij normaal gesproken wordt geconfronteerd met bepaalde situaties waarin het verkrijgen van toestemming misschien niet zo eenvoudig is als eerst werd gedacht. Als we bijvoorbeeld helende energieën willen sturen naar een ongeboren baby of naar een persoon in coma of naar een dier of plant, kan het verkrijgen van toestemming een beetje lastig zijn. In deze gevallen is ‘toestemming verkrijgen’ in de traditionele zin niet echt mogelijk en dus zijn er vaak meer verduidelijking en/of technieken nodig voor dit soort situaties. Ook als we helende energieën naar een specifieke locatie of naar de aarde (en/of alle levende bewoners) willen sturen, dan zijn dit soort situaties ook goede voorbeelden waarin het verkrijgen van toestemming misschien niet mogelijk is met behulp van traditionele methoden.

Dus hoewel het verkrijgen van toestemming inderdaad een heel belangrijk principe is dat de basis vormt van ons genezingswerk op afstand, is het ook waar om te zeggen dat naarmate we vorderen op onze reis, we vaak situaties tegenkomen waarin er enkele uitzonderingen kunnen zijn op het concept van het verkrijgen van toestemming. Met dit in gedachten willen we nu enkele mogelijke technieken aanbieden die kunnen worden gebruikt voor dit soort genezingssituaties. Door deze hier in deze FAQ met je te delen, is het mijn doel om het idee te promoten om toestemming te krijgen voor allerlei soorten genezing op afstand, in de hoop dat je kunt beginnen met het implementeren van deze inzichten en technieken in je oefeningen en straks in de praktijk om ervoor te zorgen dat je altijd healing op afstand stuurt voor het hoogst mogelijke welzijn van alle wezens.

Dus voordat ik de eigenlijke technieken ga delen, willen we graag een woord van waarschuwing delen over het verzenden van healing op afstand zonder toestemming. Er kunnen bijvoorbeeld momenten zijn waarop jij een healing wilt sturen naar een ander levend wezen en ze zijn doorgegaan en hebben hen om toestemming gevraagd. De potentiële ontvanger vertelt hen dat ze geen helende energieën wilt ontvangen, maar dat jij als behandelaar hen toch een healing wilt sturen. In dit soort situaties vraag ik je liefdevol om je intenties te controleren en bij jezelf na te gaan, terwijl je afvraagt ​​waarom je genezing wilt sturen naar iemand die niet wenst te ontvangen.

Met andere woorden, we stellen liefdevol voor dat je dubbel controleert of je intenties afkomstig zijn van een oprecht gevoel van ‘maitri bhav’ (een diep liefdevolle en welwillende ruimte die dit levende wezen wil dienen en helpen) en niet afkomstig zijn van een plaats van egoïstische bevrediging of enige vorm van egoïstische motieven. Dit soort egoïstische bevredigingsmotieven kunnen vaak voor onszelf verborgen blijven en zijn vaak vrij moeilijk te zien, dus het is met veel liefde dat ik deze informatie met je hier deelt, zodat je je helende intenties beter kunt begrijpen voordat je genezing op afstand verstuurt zonder toestemming.

Over het algemeen ben ik echter van mening dat alle op liefde gebaseerde intenties heilzaam zijn, zowel voor jezelf en voor als andere levende wezens (als een manier om hun energieveld te helpen, te genezen en te voeden). IK zal hier verderop wat meer over vertellen, maar laten we voor nu de bovengenoemde technieken delen, zodat je genezing op afstand kunt sturen waar het traditioneel niet mogelijk is om toestemming te krijgen.

Techniek 1 – Toestemming krijgen ‘door intuïtie’

Oké, dus als we worden geconfronteerd met een situatie waarin we op een traditionele manier geen toestemming kunnen krijgen, is er een eenvoudige techniek die we kunnen gebruiken voor het verzenden van healing op afstand. Hier zullen we ‘intuïtief’ toestemming krijgen, d.w.z. we zullen onszelf toestaan ​​om te ‘voelen’ of we toestemming krijgen om ons healingswerk te doen, voordat we de healing op afstand sturen. Er wordt bijvoorbeeld een veelgebruikte techniek gebruikt in Usui Reiki waarmee een Reiki-beoefenaar intuïtief om toestemming kan vragen aan het hogere zelf van de ontvanger of aan zijn spirituele gidsen. Jij als beoefenaar gaat in een meditatieve staat en neemt even de tijd om verbinding te maken. Zodra je voelt dat jullie er klaar voor zijn, stel je de ontvanger voor die voor je zit en vraag aan het hogere zelf van de ontvanger of hun spirituele gidsen of het ok is om op dit moment healing op afstand te sturen. Zodra je deze vraag intuïtief hebt gesteld, zou je even de tijd moeten nemen om eventuele ‘ja of nee’-achtige antwoorden te voelen die uit deze vraag komen en door dit te doen, ‘vragen ze in feite om toestemming’ door middel van intuïtieve communicatie. Als je eenmaal het gevoel hebt dat toestemming is verleend, begin je met je healing op afstand.

Een andere techniek die kan worden gebruikt om ‘intuïtief’ toestemming te krijgen, is jezelf in een meditatieve of verbonden staat te laten zitten en vervolgens je eigen hogere zelf te vragen om je een duidelijk signaal te sturen of het oké is om healing op afstand naar de ontvanger te sturen. Wanneer je deze vraag aan je eigen hogere zelf stelt, kun je vragen dat er onmiddellijk een heel duidelijk signaal naar je wordt gestuurd, of in de komende dagen, en dan kun je gewoon doorgaan met je normale dagelijkse routines totdat je een soort innerlijk gevoel of teken krijgt dat een ja of nee aangeeft om de healing op afstand te sturen.

Houd er rekening mee dat wanneer we het woord ‘signaal’ of ‘teken’ zeggen, dit vaak kan komen in de vorm van een heel subtiel innerlijk gevoel, maar het kan ook komen in de vorm van een heel duidelijk fysiek teken, d.w.z. iets dat je aan het lezen of kijken bent, kan plotseling in je opkomen als het betrekking heeft op de genezingssituatie waar je naar vraagt, of een idee kan zomaar in je opkomen of in sommige gevallen kan de persoon met wie je van plan was te werken gewoon in je gedachten opkomen. Bij het toepassen van deze techniek blijft het belangrijk dat je vertrouwt op je goddelijke leiding en op je eigen goddelijke intuïtie. Dit soort signalen zijn normaal gesproken niet ‘concreet’, maar eerder vloeiender, omdat je wordt geleid naar een dieper begrip over het al dan niet gepast zijn om op dat moment healing op afstand te sturen.

Oké, dus dit zijn twee van de meest gebruikelijke manieren om ‘intuïtief’ toestemming te krijgen en we hopen dat deze je kunnen helpen in situaties waarin het verkrijgen van toestemming van de ontvanger niet mogelijk is via traditionele manieren. Er zijn natuurlijk een paar andere manieren waarop u het concept van het verkrijgen van toestemming intuïtief kunt benaderen en we zouden graag willen voorstellen dat u gewoon een techniek toepast die voor u werkt. Houd er ook rekening mee dat als je niet in staat bent om fysiek te controleren op toestemming van een ontvanger en je een van de bovenstaande technieken gebruikt, het nuttig kan zijn om te onthouden dat je ook de mogelijkheid hebt om toestemming te ‘dubbelchecken’ wanneer je daadwerkelijk begint met het verzenden van de energieën.

Hier kun je gewoon voelen hoe de energieën stromen terwijl je de healing stuurt. Als de ontvanger bijvoorbeeld de energieën niet wenst te ontvangen, kan het zijn dat je het gevoel hebt dat de energieën gewoon niet willen stromen of dat ze bij je terugkomen. Misschien voel je een soort weerstand of heb je misschien het gevoel dat dit niet het juiste moment is. Of misschien kan je intentie spontaan veranderen naar een bredere ‘groep’ van ontvangers (je gaat bijvoorbeeld kankergenezende energie naar Maria sturen en dan verandert je intentie plotseling om kankergenezende energie te sturen naar alle wezens die aan kanker lijden). Volg de borden en vertrouw zoals altijd op je intuïtie en doe wat op dat moment goed voelt in je hart.

Techniek 2 – Helende energieën op afstand ‘de ether in sturen’


Naast het intuïtief verkrijgen van toestemming, is er nog een andere techniek die we hier willen delen en die geweldig is voor degenen die voelen dat hun intuïtie zich nog aan het ontwikkelen is of voor degenen die net aan hun reis beginnen. Deze techniek kan worden gebruikt om healing op afstand te sturen naar elk levend wezen, elke situatie en/of elk ander healingsprobleem dat je kunt tegenkomen in je healingssessies op afstand. Het is een geweldige techniek om in je goddelijke gereedschapskist te hebben en het werkt op het idee dat de ontvanger eenvoudig kan putten uit de energieën die je stuurt, als ze die nodig hebben of als ze dat willen, op elk moment.

Het basisidee hier voor deze techniek is dat we de helende energieën op afstand ‘de ether in’ zullen sturen en we zullen onze intentie stellen dat deze helende energieën worden verzonden naar xxx persoon of xxx levend wezen om er vervolgens intuïtief uit te putten, als ze dat willen. Er zijn een paar verschillende manieren waarop je dit type techniek kunt benaderen, maar ik ga nu een eenvoudige manier schetsen om je te helpen met je oefeningen een vliegende start te geven. Deze techniek kan worden gebruikt zonder dat er iets vooraf hoeft te worden georganiseerd en zonder dat de ontvanger actief iets hoeft te doen. Stuur gewoon de genezende energieën omhoog de ether in en dan zal de ontvanger deze heel natuurlijk naar beneden trekken, als hij dat wil, zonder bewuste denkprocessen toe te passen op het ontvangen van de energieën. Dit is de schoonheid van goddelijke leiding in actie!

Om deze techniek te gebruiken, zou je eerst moeten beginnen met je voor te bereiden (goed geaard) op je healingsessie op afstand op een manier die goed voor je voelt. Als je klaar bent om te beginnen, zorg er dan voor dat je je intentie instelt zoals je normaal zou doen, maar je wilt de intentie toevoegen dat deze genezingsenergieën op afstand de ether in worden gestuurd en beschikbaar zullen worden gemaakt voor xxx ontvanger voor hun hoogst mogelijke goed en voor het hoogst mogelijke goed van alle wezens. Nu, terwijl je de helende energieën op afstand stuurt, ga je visualiseren dat je de helende energieën omhoog stuurt in een witte bal van licht. Je visualiseert dat je alle helende energieën die je maar wilt in deze bal van wit licht stuurt en dat het vult, vult en vult totdat het straalt van liefde en licht. Terwijl je doorgaat met het sturen van deze helende energieën in deze witte bal van licht, ga je opnieuw je helende intentie versterken dat deze helende energieën bedoeld zijn voor xxx ontvanger om er vervolgens uit te putten, zoals zij dat graag willen, voor hun hoogst mogelijke goed. Je kunt je healingsessie op afstand na 10 – 15 minuten voltooien of u kunt wachten tot de energieën vanzelf wegzakken.

Door deze eenvoudige techniek te gebruiken, kun je healing op afstand sturen naar elke persoon, levend wezen of situatie op een manier die het principe van vrije wil behoudt en eert. Natuurlijk raad ik je aan om waar mogelijk fysieke toestemming te krijgen, maar deze eenvoudige techniek kan ook worden gebruikt als een manier om helende energieën op afstand te sturen naar die situaties waar het verkrijgen van toestemming niet mogelijk is met traditionele middelen.

Als uitbreiding op deze techniek kun je ook proberen om helende energieën naar de witte bal van licht te sturen, zodat alle levende wezens op aarde deze helende energieën kunnen gebruiken. Je zou bijv. helende energieën op afstand kunnen sturen voor iedereen die op dit moment aan kanker lijdt of voor iedereen die lijdt aan mentale aandoeningen (of enige vorm van onbalans). Of misschien wil je deze helende energieën aan de aarde wijden, zodat ze weer in balans kan worden gebracht, gevoed en aangevuld waar nodig. Op deze manier kun je binnen deze ene techniek helende energieën sturen met een breed scala aan altruïstische intenties ten behoeve van anderen. Naarmate je nog verder komt, word je misschien zelfs deze witte bal van licht, terwijl je stralend en liefdevol straalt waar iedereen op kan tekenen, als dat nodig is. En zo blijft de evolutie van je healingpraktijken op afstand zich ontwikkelen en ontvouwen, met veel liefde.

Ons perspectief van genezing op afstand uitbreiden


Wanneer je een meer gevorderd niveau van leren bereikt, is het heel natuurlijk dat we steeds dichter bij het begrip komen dat healing op afstand eigenlijk erg lijkt op het eenvoudig delen van liefde, omdat we deze prachtige vibraties uitstralen waar iedereen uit kan putten, mocht ze dat willen. En terwijl we doorgaan met onze healingssessies op afstand, kunnen we onze healingsspraktijken voor het Hoger Bewustzijn ook samenvoegen met andere spirituele praktijken, zoals goede wensen, gebeden of mantra’s. Al deze kunnen worden gecombineerd met je op symbolen gebaseerde praktijken, zodat je werkt met een prachtig scala aan positieve en welwillende intenties terwijl je bezig bent met je healing op afstand. Er kunnen ook andere momenten zijn waarop je in meditatie bent en je plotseling de drang voelt om wat op liefde gebaseerde helende energieën naar een ander levend wezen te sturen en dat zou natuurlijk geweldig zijn.

Je kunt bijvoorbeeld in meditatie kunnen zijn en je zou kunnen voelen dat je iemand in je gedachten alle liefde van de wereld zou willen wensen voor hun reis, d.w.z. vanuit deze verbonden ruimte van liefde. In veel gevallen zal dit vaak een goddelijk geleid fenomeen zijn en het sluit ook aan bij het concept van intuïtieve toestemming. Een ander voorbeeld: je zou kunnen merken en dat er plotseling een gedachte opkomt over iemand die op dit moment lijdt en je voelt dat het gepast is om even de tijd te nemen om te wensen dat deze persoon verlost wordt van dit lijden en/of wat helende energieën naar die persoon te sturen. Natuurlijk wordt dit gedaan met een diep liefdevol hart en met een welwillende / altruïstische mentaliteit en dit is altijd iets heel moois. Moge elk levend wezen genieten van geluk, vrede en vreugde!

Wanneer we dit soort oefeningen doen, zullen ze meestal gebaseerd zijn op het idee om onze intuïtie te gebruiken en gewoon te doen wat op een bepaald moment goed voelt. Op deze manier kunnen we zien dat dit soort geavanceerde healings op afstand zullen aansluiten bij de concepten van goddelijke leiding en intuïtie, twee zeer belangrijke principes bij op energie gebaseerde genezing. Met andere woorden, als je helende energieën vanuit je hart stuurt, met een positieve/welwillende intentie en in overeenstemming met je intuïtieve begeleidingssysteem, kan het niet fout gaan!

In al deze bovenstaande voorbeelden, afhankelijk van hoe breed of smal je het concept van genezing op afstand definieert, is het redelijk om te zeggen dat het idee van het verkrijgen van toestemming een zeer ‘vloeiend’ principe is dat evolueert naarmate elke beoefenaar zelf evolueert. Bovenal beveel ik liefdevol en nederig aan om waar mogelijk genezing op afstand te sturen met toestemming van de ontvanger, maar zoals u nu weet, kan dit natuurlijk op een aantal verschillende manieren liefdevol worden gedaan. Ik nodig je nu uit om je healing op afstand uit te oefenen, terwijl je er zeker van bent dat je je eigen innerlijke gevoelens, je hart en je goddelijke intuïtie volgt terwijl je verder gaat.

Ik moedig alle beoefenaars ook liefdevol aan om deze helende energieën van het Hoger Bewustzijn te delen met een hart dat doordrenkt is van liefde, vriendelijkheid, mededogen en eenheid en om expansieve en welwillende intenties te gebruiken voor het hoogst mogelijke welzijn van alle wezens waar je maar kunt.

Ik beb verheugd om de bovenstaande technieken hier met jete delen en ik hoop dat ze je van dienst kunnen zijn terwijl je verder gaat op deze weg. Moge je geleid worden om je helende energieën op afstand vrij, liefdevol en gelukkig te delen, een gevoel van vrede, vertrouwen en vertrouwen te voelen dat je deze prachtige helende energieën stuurt voor het hoogst mogelijke welzijn van alle wezens.

Het boek ‘I AM’ van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

error: No No !!