Ehwaaz Rune

Betekenis van Ehwaaz

Dit symbool Ehwaaz vertegenwoordigt verschillende soorten lichamen als medium voor reis en vooruitgang.

Lookalike symboliseert de heilige bruiloft van intern en extern of brein en lichaam. Het ruiter-paard-symbool is de beste manier om de symbiotische relatie te laten zien.

Het laat ook de relatie met de dieren zien. Iedereen die ook maar het minste contact heeft met de relatie tussen een paard en een groep of individu, kan de esoterische code begrijpen die verborgen is in het symbool van Ehwaaz.

Het symbool Ehwaaz gaat niet over druk, maar over invloed, teamwerk en samenwerking. Het gaat om het ontwikkelen van een goede verstandhouding binnen teamleden of groepsleden. Het symboliseert ook soepelheid, kneedbaarheid en bruikbaarheid. Het is ook rationele analyse en redenering. De beste uitdrukking om het uit te leggen zou dus spirituele verbinding zijn. Dit heeft ook veel te maken met de logica van ANSUZ of MANNAZ. Dit geldt ook voor de authentieke verstandhouding die wordt gedeeld omwille van de eigen verstandhouding. Dit gaat ook over de mix van aangrijpende energie met elk soort schittering van de wetenschap, zodat het partnerschap de gedeelde verstandhouding op een andere manier laat zien.

Ehwaaz laat ook de relatie zien van een man en vrouw die niet alleen maar delen is, maar ook een natuurlijke band die een sterke energieband is. Het is de rune van psycho-vrome bouw – apporteren. De apportatie van iemand is het tegenovergestelde van het geslacht. Een wederzijdse aantrekkingskracht die uiteindelijk opbouwt, dit is de reden dat er op een echte manier een goede verstandhouding is. Een Dagaz-rune heeft geen omgekeerde, maar wel tegengestelde elementen. Op deze manier vertegenwoordigt het finaliteit, barrières, verlies van gezichtsvermogen en wanhoop.

Dit zijn de negatieve delen van de rune waar men voorzichtig moet lopen, want vele verleidingen en gevaren kunnen in zijn of haar voetsporen treden. Ehwaaz is ook bekend als Ehol, Eoh of Eykur. Het betekent vertrouwen en loyaliteit in het algemeen.

Sleutelconcepten 

Eerlijk, betrouwbaar, loyaal, snel, enthousiasme voor teamwerk, betrouwbaar, toegewijd, betrouwbaar, snel, fel.
 

Psi 

Vertrouwen, trouw, seksualiteit, begrip, samenwerking, openhartig.
 

Energie

Apporteren, vertrouwen, teamwerk, ambitieus.
 

Werelds 

Gezelschap, samenwerking, dieren.
 

Waarzeggerij 

Bruiloft, Trouw, Een metgezel, Harmonie, Replica, Dissonantie, Wantrouwen, Ontrouw, Nachtmerries, Aarzeling, Een tegenstander, Geloof, Samenwerking.
 

Reglement

  • De innerlijke energie verhogen om het doel te bereiken.
  • Vermogen om oneerlijkheid op te sporen en er verre van te zijn.
  • Nieuwe patronen starten en delicate lijnen blootleggen.
  • Faciliteren van snelheid op alle mogelijke manieren.
  • Een goede verstandhouding met dieren opbouwen (dat wil zeggen paardenfluisteren).
  • Een groep maken om opgehaald te worden.
  • Belang hechten aan loyaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: No No !!