Wat moet ik doen als ik in slaap val tijdens mijn afstemming?

Wanneer je enige vorm van helende energie ontvangt, is het heel gewoon om overal een diepe ontspanning en rust te voelen. Het komt ook vrij vaak voor om tijdens een op energie gebaseerde healingsessie of tijdens een afstemming zelfs in slaap te vallen of wat weg te dommelen. Een veel voorkomende vraag hieruit is dus: werkt een afstemming nog als je in slaap valt?

Laten we om te beginnen hier nogmaals uitleggen dat het eigenlijk heel gewoon is dat mensen in slaap vallen of in slaap vallen wanneer ze afstemmingen op afstand ontvangen en vooral voor degenen die ervoor kiezen om ‘s avonds voor het slapen gaan te gaan liggen of hun afstemming te ontvangen.

Alle afstemmingen worden ontvangen in overeenstemming met jouw intentie. Voor alle afstemmingen die ik aanbiedt, raad ik altijd aan om je intentie stevig vast te zetten in de voorbereidende stappen van het afstemmingsproces. Als je eenmaal deze intentie hebt ingesteld om je te openen en ‘Kundalini Reiki -afstemming’ te ontvangen, zo zal het zijn. Op deze manier, als je halverwege je afstemming in slaap valt of in slaap valt, zullen de energieën nog steeds effectief worden ontvangen, zelfs in je slaaptoestand, d.w.z. in overeenstemming met je oorspronkelijke intentie die je aan het begin van de afstemming hebt gesteld.

Hoewel het de voorkeur heeft om in een wakende staat van bewustzijn te zijn en actief je afstemming met liefde en dankbaarheid te ‘ontvangen’, zullen de afstemmingsenergieën nog steeds effectief worden ontvangen, zelfs als je slaapt tijdens een deel van de afstemming.

Dit gezegd hebbende, wil ik je hier aanraden om altijd naar je eigen innerlijke stem te luisteren en te vertrouwen op je eigen goddelijke intuïtie. Het kan bijvoorbeeld nooit kwaad om twee keer een afstemming te ontvangen, dus als je het gevoel hebt dat je om welke reden dan ook je afstemming niet effectief hebt ontvangen en je jezelf opnieuw wilt afstemmen op de helende energieën, eer dan alsjeblieft dit gevoel en neem de afstemming weer.

Als je besluit om dit te doen, weet dan ook dat het niet nodig is om een ​​heractivering van deze energieën aan te vragen. De oorspronkelijke activering zal voldoende zijn om je opnieuw af te stemmen op deze energieën in overeenstemming met je intentie en door de instructies in het relevante PDF te volgen.

error: No No !!