Wat kan ik voelen tijdens oefeningen?

Het lijkt erop dat er zeker enige interesse is op dit gebied, vooral voor mensen die beginnen met een energetische healingsspad. Vaak horen mensen graag wat je kunt ‘voelen’ of ‘zien’ tijdens healingsoefeningen.

Over het algemeen kunnen mensen vrijwel meteen iets voelen van hun beoefening.’ Dit kan iets kleins zijn om mee te beginnen, maar naarmate we verder komen op dit pad, groeit het gevoelsaspect van onze beoefening en groeit het uit tot iets heel magisch. Maar iedereen is heel anders en het hangt echt van de persoon af wat ze zien, voelen of ervaren tijdens hun oefeningen.

Een goede illustratie hiervan zien we vaak tijdens het afstemmingsproces. Als ik drie mensen dezelfde afstemming geef, hebben ze vaak drie totaal verschillende ervaringen. Voor sommige mensen is de afstemming echt iets magisch, het brengt hen allerlei visioenen, kleuren of gevoelens die hen naar een andere wereld brengen. Dan hebben we anderen die zich diep ontspannen en vredig voelen. Ze voelen wat energie bewegen, misschien wat tintelingen als er wat energie vrijkomt en ze kunnen ook veel warmte voelen tijdens de afstemming. Dan voelt een ander bijna niets. Ze voelen zich misschien ontspannen en voelen misschien een kleine hoeveelheid warmte tijdens de afstemming, maar afgezien daarvan – niet zo veel. Het afstemmingsproces is hetzelfde geweest, de soorten energieën die worden overgedragen zijn ook hetzelfde geweest; maar ieder mens heeft de afstemming op heel verschillende manieren beleefd.

Hetzelfde geldt voor elk type persoonlijke sessies. Ik hou er altijd van om mensen aan te moedigen en ze gerust te stellen dat wat je ook wel of niet kunt voelen, er bijna altijd veel goddelijke liefde, licht en helende energie door je wordt ontvangen tijdens elk type healing- of meditatiesessie.

error: No No !!