Wat gebeurt er tijdens een afstemming?

Afstemmingen zijn normaal gesproken een zeer bevredigende en zeer vredige ervaring waarin de ontvanger zich openstelt om liefde en goddelijk licht te ontvangen. De energieën worden dan ontvangen in je energie en er zullen in de dagen erna enkele noodzakelijke aanpassingen aan je energiesysteem plaatsvinden. Je mag rechtop zitten of liggen, zoals je wilt, waarbij het belangrijk is dat je jezelf altijd openstelt om de helende en afstemmende energieën met liefde en dankbaarheid te ontvangen.

Dit wordt normaal gesproken ervaren als een zeer vredige, ontspannende en liefdevolle ervaring als je de helende energieën over je heen laat spoelen en een plek van stilte van binnenuit creëert. Het enige dat nodig is, is dat je je intentie gebruikt om de afstemming te accepteren en dan gewoon te rusten, te ontspannen en te genieten van de goddelijk geleide energieën terwijl ze in je bewustzijn worden gebracht voor je eigen hoogste en goddelijke doel.

Met de meeste afstemmingen zul je dan in staat zijn om toegang te krijgen tot de goddelijke energetische genezingsfrequenties in je eigen zelfhelende of meditatieve praktijken en je kunt dan ook met anderen oefenen met deze energieën. De kennismaking met dit soort op energie gebaseerde genezingspraktijken, vooral voor mensen die deze voor het eerst leren, kan een heel speciale en krachtige ervaring zijn, omdat de genezende energieën nu direct door henzelf kunnen worden opgeroepen voor wie ze maar willen.

error: No No !!