Wat gebeurt er na een afstemming?

In de meeste gevallen kun je, nadat je een afstemming hebt ontvangen, beginnen met het aanroepen van de goddelijk geleide helende frequenties van de op energie gebaseerde geneeswijze die je aan het leren bent. En hier begint al het plezier!

Terwijl we versmelten met de liefdevolle en zuiverende energieën van deze prachtige genezingssystemen, kunnen we opnieuw leren wie we werkelijk zijn, waar we werkelijk uit bestaan. En door te oefenen, staan ​​we onszelf toe meer gezuiverd, meer gereinigd en evenwichtiger te worden – zo genezen, groeien en voeden we.

Met elke afstemming die we ontvangen, worden we ‘genezen’ op een diepere laag. Terwijl we elke afstemming ontvangen, wordt van ons vaak gevraagd om veel van onze oude, ongewenste of stagnerende energieën van binnenuit los te laten of los te laten. En dit kan soms een uitdagend proces zijn! Misschien voel je wat lichte griepsymptomen, hoofdpijn, misschien voel je dat wat emotioneel puin wordt opgeruimd – woede, verdriet of een soort trauma. Dit zijn allemaal het resultaat van ervaringen uit het verleden die nu naar de oppervlakte worden gebracht voor genezing. Het is normaal gesproken nodig om deze gevoelens of kwalen opnieuw te ervaren wanneer ze eindelijk uit ons energiesysteem worden losgelaten. Dit is het proces van elke vorm van op energie gebaseerde genezing.

Dus in de dagen na de afstemming kan er enige opruiming en genezing plaatsvinden gedurende de dagen of weken erna. En nogmaals, dit is een geweldig teken dat de afstemming veel genezing van binnenuit teweegbrengt! Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar als u zich moe of uitgeput voelt, misschien meer dan normaal naar het toilet gaat; als je rare pijnen, kwaaltjes of andere fysieke/emotionele kwalen voelt, is dit een heel goed teken dat je op de goede weg bent!

Elk type symptomen duurt waarschijnlijk maar een paar dagen en moet worden gezien als onderdeel van het energetische genezingsproces. Het is ook een teken dat je energieveld is verhoogd naar een nieuwe, hogere vibratie dan die je eerder had. Je lichaam moet zich aanpassen aan de nieuwe vibratie en zal daarom de oude moeten opruimen – dit wordt vaak een healingscrisis genoemd, dus raadpleeg onze veel gestelde vragen over de healingscrisis voor meer informatie. Als de symptomen aanhouden, dient u natuurlijk de juiste medische hulp in te roepen.

error: No No !!