Tips om je te helpen

Dit is een veel voorkomende vraag en ook een hele goede. Er zijn veel manieren waarop we effectiever kunnen werken met elke vorm van op energie gebaseerde genezing of meditatie en hier zijn een tips die zullen helpen om je beoefening te verbeteren:


Overgave: Door open te staan ​​om de energieën met liefde en dankbaarheid te ontvangen, helpen we de goddelijke frequenties om effectiever samen te smelten met ons bewustzijn. Overgave is een van de krachtigste middelen die een op energie gebaseerde genezer in zijn gereedschapskist heeft.


Geloof: Naarmate je beoefening vordert, kun je meer en meer vrede, innerlijke stilte en liefdevolle vibraties voelen. Als dit gebeurt, zal je geloof, door je eigen meditatieve en helende ervaringen, ook op natuurlijke wijze toenemen. Geloof hebben is een ander heel belangrijk onderdeel van elke op energie gebaseerde genezingspraktijk. Hoe sterker ons geloof, hoe meer licht we ontvangen.


Liefde: Veel Reiki-genezers zullen vaak zeggen dat wanneer ze een hands-on healingsessie doen, ze er altijd voor zorgen dat ze het licht vanuit hun heilige hartruimte sturen. Meer liefde staat gelijk aan meer verzonden licht. Er zijn veel manieren om met liefde te werken in onze praktijken. Onze leringen lijken zich te concentreren op het cultiveren van denkwijzen tijdens de op energie gebaseerde genezingspraktijken die dit concept van liefde naar buiten uitbreiden, zodat ons genezende licht voor alle wezens kan schijnen. Dit type liefdesvibratie creëert een zeer zuivere intentie, iets dat wordt beloond doordat het universum ons een veel sterkere intensiteit van energie stuurt.


Dankbaarheid: De gevoelens van dankbaarheid zijn ook enorm belangrijk. Meestal is bij het afsluiten van een sessie de ‘houding van dankbaarheid’ essentieel, maar we kunnen ook experimenteren met dankbaarheid tijdens onze meditatie en voor een aantal zeer interessante trillingsresultaten.


Affirmaties: Een van de beste manieren om onze drukke geest te beheersen wanneer we met goddelijk geleide energieën werken, is door middel van affirmaties. Als ze correct zijn ontworpen, zijn ze in staat om onze meditatieve of helende intentie stevig te planten, zodat onze vibratie dienovereenkomstig kan worden verhoogd. Affirmaties helpen ons ook om de onderbewuste ‘mind-tapes’ opnieuw te trainen, waardoor we onszelf kunnen bevrijden van beperkende overtuigingen en oude geconditioneerde patronen.


Visualisatie: Een ander geweldig hulpmiddel voor elke genezing en meditatie bij het werken met op energie gebaseerde genezing is het werken met visualisatie. Dit kan ons op veel verschillende manieren helpen om het genezende licht echt te versterken en onze geest te verruimen. Visualisaties kunnen een heel leuke oefening zijn, omdat ze werken met het creatieve aspect van onze geest. Ze zijn ook erg krachtig in combinatie met sterke affirmaties.


Altruïstische mentaliteit: Altruïsme is het handelen in het belang van anderen, waarbij het welzijn van anderen voorop staat en de eigen belangen buiten beschouwing worden gelaten. Om het duidelijker te maken; het is geven om het welzijn van anderen en handelen om hen te helpen, daarmee is het de tegenpool van egoïsme.

Wanneer we ons bijvoorbeeld verbinden met enige vorm van helende energieën van het Hoger Bewustzijn, kunnen we liefdevol de intentie hebben dat de energieën naar buiten stralen, zodat alle wezens ervan kunnen profiteren en heel vaak kunnen we meer en meer gaan voelen van onze beoefening.

error: No No !!