Negatieve tekens dat je vooruitgang boekt

Voor velen van ons die dit helende pad naar het licht bewandelen, hoewel het vanuit de ene hoek krachtig en mooi is, kan het vanuit een andere hoek ook erg moeilijk en uitdagend zijn, omdat we steeds meer donkere delen van onszelf beginnen tegen te komen. We merken hier op dat deze meer negatieve gedachtevormen of duistere energieën uit ons bewustzijn moeten worden losgelaten, zodat echte genezing kan plaatsvinden. Als we onze duisternis loslaten, geven we meer ruimte om liefde, groei en begrip te ontvangen.

Dit is over het algemeen de genezingscyclus die zich zo vaak herhaalt. Terwijl we van cyclus naar cyclus gaan, merken we vaak dat onze genezing op een dieper niveau plaatsvindt, iets dat zowel erg goed als soms niet zo fijn is. Over het algemeen zien we eerst de trillingsverhoging door de afstemmings- en genezingspraktijken.

Dan, als de trilling verder stijgt, beroert, verschuift of verheldert het onze energie met als resultaat dat oude ongewenste energieën uit ons energieveld worden losgelaten. En aangezien we bezig zijn deze los te laten, is het normaal gesproken vereist dat we een onbalans voelen wanneer ze naar buiten komen. Soms kunnen dit fysieke gevoelens zijn, misschien oude symptomen of het kunnen mentale of emotionele gevoelens zijn die we zullen voelen als de energieën worden vrijgegeven.

Hierdoor kunnen we vaak het gevoel hebben dat we achteruit gaan op ons spirituele pad wanneer we sterke of voortdurende genezingsoefeningen doen, vooral in deze tijd van wereldwijde zuivering. Het is bijna alsof we keer op keer van het ene genezende probleem naar het andere gaan en op deze manier kunnen we het gevoel krijgen dat er niets anders dan voortdurend lijden op ons afkomt. Zouden we niet dichter bij het licht moeten komen?

Het is op deze momenten dat het helpt om onszelf eraan te herinneren dat deze zuivering van binnenuit precies is wat we nodig hebben om naar hogere en meer harmonieuze trillingen te gaan en dit zal vooral het geval zijn voor degenen onder jullie die diep genezend werk doen. Om over te gaan naar deze nieuwe vibratie van liefde moeten we letterlijk al onze energie opnieuw bedraden; herstellen wie we werkelijk zijn terwijl we op weg zijn naar een nieuw verenigd perspectief van ons wezen.

En om dit nieuwe begrip te bereiken, is het bijna zeker dat je door veel van je eigen duisternis heen moet en deze onder ogen moet zien. Het spijt ons zeer, maar er lijkt geen andere manier te zijn om naar het licht te gaan dan veel van jullie oudere en duistere energieën van binnenuit te zuiveren.


Dus met dit in gedachten, wees gerustgesteld dat het gevoel alsof je achteruit gaat volkomen normaal is als je vooruit gaat.

En zelfs na jaren van mijn eigen healing, word ik nu nog steeds geconfronteerd met gevoelens van twijfel, angst en een gebrek aan liefde wanneer we worden geconfronteerd met moeilijke omstandigheden zoals fysieke pijn, emotionele uitbarstingen en dergelijke. Dus laat ik dit hier met jullie delen dat dit allemaal deel uitmaakt van het overgangsproces van het oude naar het nieuwe, iets waarvan we ontdekken dat het zowel tijd, moeite als in veel gevallen emotioneel en fysiek lijden kost.

Hier zijn enkele niet zo mooie indicatoren die u vertellen dat u goede vooruitgang boekt:

1) Je kunt veel meer van je duisternis voelen (zowel in meditatie als in je dagelijkse leven).

2) Er kan zich een genezingscrisis voordoen – hoe hoger je naar het licht gaat, hoe intenser je zuivering zal zijn. Deze zuivering kan zich op allerlei manieren vermommen. Raadpleeg onze veelgestelde vragen over genezingscrisissen voor meer informatie hierover.

3) De genezingscrisis kan intenser worden naarmate je hoger in trilling komt, d.w.z. letterlijk de duisternis van binnenuit ‘uitklinken’.
Dit wordt vaak gecombineerd met een verhoogd bewustzijn hiervan naarmate we dichter bij het licht komen.

4) Je bent je meer bewust van je negatieve acties, wat soms kan resulteren in een oordeel over onszelf.
Het beste beleid hier is liefde en geduld terwijl we leren, groeien en transformeren.

error: No No !!