Moeten mijn studenten de vereisten ook volgen?

Ja. En als Master Teacher is dit een zeer belangrijke verantwoordelijkheid!

​Naarmate je verder bent gekomen in de Kundalini Reiki cursus, zal het je zijn opgevallen dat er vaak een aantal zeer belangrijke voorwaarden zijn waaraan moet worden voldaan voordat aan elke cursus kan worden begonnen. Het is belangrijk dat de vereisten voor het met succes worden voltooid, zodat deze ‘Kundalini Reiki’ leringen op de meest effectieve manier kunnen worden ontvangen. .

Met dit in gedachten is het als Master Teacher cursus van cruciaal belang dat je ook het belang benadrukt van het voltooien van de vereisten in je eigen lessen, zodat je studenten het maximale voordeel uit de lessen kunnen halen.

Zoals je misschien al weet, zijn de vereisten om ons te helpen op de snelste en meest effectieve manier op te stijgen naar energieën van Hoger Bewustzijn. Daarom is het zo belangrijk dat elke ‘leraar’ er ook voor zorgt dat aan alle voorwaarden wordt voldaan door elk van hun studenten, voordat ze verder gaan naar de hogere niveaus (raadpleeg hier de volledige Master Teacher-criteria).

voor meer informatie over het belang van vereisten – zie deze FAQ

error: No No !!