Moet ik de aanbevolen termijnen volgen?

Ja absoluut!

Alle tijdschema’s in elk online cursus (zowel oefenen als rusten) zijn goddelijk door het Hoger Bewustzijn gebracht en zijn ‘voorgeschreven’ zodat elke ontvanger het maximale voordeel kan halen uit de energieën die worden geïntroduceerd. De tijdschema’s zijn een zeer belangrijk onderdeel van de reis voorwaarts en ze helpen je om het meeste voordeel en potentieel voor de energieën zelf te behalen.

Als we naar de termijnen zelf kijken, is het belangrijk om te begrijpen dat dit minimale termijnen zijn. Dus als je meer tijd tussen de niveaus wilt doorbrengen of extra rustdagen ertussen wilt nemen (dan wat is voorgeschreven), dan is dat helemaal prima.

We horen bijvoorbeeld vaak van mensen die een lange pauze hebben genomen van hun leren, om er vervolgens achter te komen dat ze hun weg terug naar deze energieën hebben gevonden. Volg gewoon je goddelijke intuïtie en weet dat je goddelijk perfect wordt geleid door deze leringen, in overeenstemming met je hoogst mogelijke goed.

Maar het allerbelangrijkste is dat we je liefdevol vragen om de oefeningen niet sneller te doen dan is voorgeschreven. De tijdschema’s die in de online cursus worden voorgeschreven, zijn allemaal 100% goddelijk ontworpen.

Evenzo zijn de rustperiodes die worden voorgeschreven tussen elk van de oefeningen ook 100% goddelijk ontworpen en zoals we het begrijpen, zijn ze vaak zelfs belangrijker dan de oefeningen zelf, d.w.z. het is belangrijk om je energiesysteem de tijd te geven om de nieuwe energieën die worden ontvangen te verteren en te assimileren, bij elke stap van de weg.

Met andere woorden, de ‘rustende’ tijdframes zullen je helpen om diepere lagen van onzuiverheid op te ruimen, los te laten en op te geven die mogelijk zijn aangewakkerd door de nieuwe energieën, praktijken of afstemmingen. Als zodanig is de rustperiode van vitaal belang om je te helpen de nieuwe energieën te assimileren en te genezen wat nodig is, zodat u met succes kunt opstijgen naar een hogere vibratie voor het welzijn van iedereen.

IK begrijp dat er een verleiding kan zijn om door de leringen te haasten, vooral tijdens de rustperiodes waarin je het gevoel hebt dat je niets ‘doet’. Maar nogmaals, de rustperiodes zijn een heel belangrijk onderdeel van de reis en we vragen je liefdevol om je niet door deze tijdsperioden te haasten, zelfs als je niet ‘voelt’ dat er iets gebeurt.

error: No No !!