Kan ik jouw materiaal gebruiken voor lesgeven?

Kan ik jouw materiaal, PDF gebruiken voor lesgeven?
Ja – op voorwaarde dat je ze volledig en in hun originele formaat deelt.

Het is mijn bedoeling om deze prachtige helende energieën en cursussen op de best mogelijke manier te delen, zodat iedereen er baat bij kan hebben. En natuurlijk, de eerste manier waarop we dit bereiken is door de Spiritstyle’s leringen vrij en met liefde te delen op onze website, zodat iedereen die deze prachtige energieën wenst te ontvangen hiervan kan profiteren.

Voor degenen die het Master Teacher-niveau hebben bereikt, begrijp ik dat je deze cursussen misschien aan anderen wilt aanbieden, wat geweldig is. Hier nodigen we je liefdevol uit om de PDF (volledig en in hun originele formaat) te gebruiken, zodat je alle noodzakelijke leringen kunt delen met degenen aan wie je lesgeeft, inclusief alle informatie, de afstemmingsinstructies, de zelfhealingspefeningen, evenals andere relevante leringen en inzichten in deze cursus.

Terwijl je zelf door de cursus van Spiritstyle bent gegaan, zul je je ongetwijfeld hebben gerealiseerd dat de leringen, afstemmingsinstructies en informatie over zelfhealingsoefeningen van vitaal belang zijn voor het algehele leerproces. En natuurlijk worden er andere ‘aanvullende inzichten’ en ‘theoretische informatie’ gedeeld die ook gunstig kunnen zijn voor iemand die geïnteresseerd is om zich voor het eerst met de energieën te verbinden. Daarom voelen ik mij als Master Teacher dat het essentieel is om al deze leringen te delen, zodat de leerervaring van elke persoon zo volledig, compleet en verheffend mogelijk kan zijn. Met dit in gedachten heb ik liefdevol een reeks Spiritstyle Master Teacher Criteria gecreëerd en ik vraag liefdevol dat elke Spiritstyle’s Master Teacher ervoor zorgt dat aan al deze criteria wordt voldaan, voorafgaand aan het geven van enige vorm van Spiritstyle’s cursus.

Laten we, als iemand die misschien leringen wil aanbieden, je eerst uitnodigen om diep na te denken over je intenties om deze energieën te delen. Wil je oprecht en oprecht deze leringen met anderen delen, vanuit je hart, zodat je mensen kunt helpen meer liefde en licht in hun leven te voelen? Als je naar binnen bent gegaan om over deze vraag na te denken en je voelt vanuit je hart dat je anderen wilt dienen, dan voelen je dat je een geweldige leraar zult zijn.

Nu, als nieuwe Master Teacher, wil je misschien ‘het woord verspreiden’ in je lokale gemeenschap, zodat iedereen weet dat je openstaat om dit soort healingsscursussen te delen, zeg maar op een zeer flexibele en persoonlijke manier. Wanneer nieuwe mensen contact met je opnemen, wil je misschien met hen gaan zitten voor een inleidend gesprek waarin u kunt bespreken wat zij uit hun leerervaring willen halen en zodat jij je stijl van lesgeven kunt aanpassen aan hun individuele behoeften. Dit is ook een leuke manier om het lerarentraject te beginnen, aangezien je lesgeeft in een één-op-één-setting die vaak meer ontspannen en informeel is (in tegenstelling tot een groeps- of klasindeling).

Wanneer je een student ontmoet die bijzonder ijverig en/of zeer gemotiveerd is, heb je misschien het gevoel dat ze heel gemakkelijk en gelukkig door de zelflerende stijl van Spiritstyle-cursus zouden gaan. In dit geval wil je ze misschien gewoon informatie geven over waar ze hun cursus kunnen volgen en hen er dan liefdevol aan herinneren dat je er voor ze bent en meer dan blij bent om te helpen met alles wat ze nodig hebben op hun reis.

Op andere momenten kunt je een persoon tegenkomen waarvan je denkt dat deze baat zou hebben bij een meer praktische benadering, in welk geval u zich misschien begeleid voelt om hen door het zelfactivatieproces te helpen, evenals hun eerste paar afstemmingen en zelfhealingsoefeningen. Persoonlijk, voordat ze worden uitgenodigd om verder te gaan met online cursus. Misschien wil je een paar afspraken maken en dan gewoon de cursussen met hen doornemen, waarbij je het PDF gebruikt als referentie voor je onderwijs, en dan kijken hoe het met je gaat. Op deze manier zou je kunnen merken dat mensen de neiging hebben om aan het begin van hun reis naar je toe te komen en je vervolgens als een vriendelijke en behulpzame gids te gebruiken naarmate de zaken vorderen.

Voor degenen die hun eigen healingscursussen willen creëren, vraag ik liefdevol om aan alle Spiritstyle’s Master Teacher Criteria te voldoen voordat je je cursussen aanbiedt.

Ik sta bijvoorbeeld niet toe dat mensen ‘een deel’ van mijn cursus, PDF e-boek kopiëren om je eigen e-boeken of cursussen te maken. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is om ervoor te zorgen dat de leringen, cursussen en e-boeken van SpiritStyle in hun geheel worden bewaard en om ervoor te zorgen dat elke ontvanger (ongeacht van wie ze leren) er het maximale eruit haalt.

Bovenal heeft Spiritstyle een zeer belangrijke verantwoordelijkheid naar alle toekomstige ontvangers. Het is erg belangrijk dat elke ontvanger het maximale voordeel kan halen uit elke cursus die ze volgen en daarom heb ik een Master Teacher Criteria opgesteld om ervoor te zorgen dat deze leringen altijd zo volledig worden gedeeld (zodat elke ontvanger zijn of haar hoogst mogelijke healingsspotentieel kan bereiken).

Als iemand die op zijn Master Teacher-reis stapt, zijn we erg blij om u onze e-boeken in PDF formaat in hun geheel aan te bieden om je te helpen aan je reis te beginnen. Ik begrijp dat je geïnteresseerd bent in het delen van deze energieën en afstemmingen met anderen en we vertrouwen erop dat je deze leringen zult delen op een manier die anderen helpt om naar steeds hogere frequenties van liefde, licht en zuiverheid te gaan.

error: No No !!