Kan ik een afstemming herhalen?

Ja absoluut. Maar normaal gesproken, als je een afstemming met succes hebt ontvangen, is het niet nodig om jezelf opnieuw af te stemmen op dezelfde energieën. In plaats daarvan is het beter om vooruit te blijven gaan naar hogere niveaus, zodat je afgestemd kunt worden op steeds meer frequenties die je genezingskanaal zullen verbreden en je in staat zullen stellen om naar steeds hogere vibraties van liefde en licht te gaan. Dit concept geldt, waar elke afstemming je helpt om energetische upgrades, diepe genezing en vele verrukkelijke, vreugdevolle en liefdevolle energieën te ontvangen die je voorwaarts zullen stuwen in deze nieuwe en opwindende vibratie van ‘Nieuw Bewustzijn’.

Dit gezegd hebbende, kunnen er momenten zijn dat je het gevoel hebt dat je een afstemming wilt herhalen en dat is helemaal prima. Bijvoorbeeld als je niet helemaal tevreden was met hoe je afstemming verliep (misschien viel je in slaap, werd je onderbroken of was je in je eigen gedachten verzonken en niet helemaal aanwezig). In elk van deze gevallen kan het herhalen van een afstemming je helpen om meer gerustgesteld te zijn dat je het meeste uit de afstemmingservaring hebt gehaald. Bovenal raden we je liefdevol aan om je eigen intuïtie te volgen en dit pad te bewandelen op een manier die voor jou goed voelt.

Een ander voorbeeld waarbij je je misschien meer op je gemak voelt bij het opnieuw afstemmen van jezelf, is wanneer je een langere pauze hebt genomen van je oefeningen. Als je bijvoorbeeld een aantal maanden geleden een Master Level inwijding hebt ontvangen, maar je hebt niet echt de kans gekregen om het hele cursus of de oefeningen die daarin werden beschreven af ​​te maken, dan is het heel normaal dat je misschien opnieuw wilt afstemmen. Begin waar je gebleven was.

Als algemene vuistregel wil ik je er echter liefdevol op willen wijzen dat één keer een afstemming voldoende is, zelfs als het al enige tijd geleden is dat je met de energieën hebt gewerkt. Na het ontvangen van de oorspronkelijke afstemming, op voorwaarde dat je de instructies zorgvuldig hebt gevolgd, zullen deze energieën nog steeds voor je toegankelijk zijn en zult je nog steeds in staat zijn om succesvol met hen te verbinden door middel van de oefeningen. Maar nogmaals, voor degenen die zichzelf opnieuw willen afstemmen, is dit absoluut prima.

Zelfs als er enkele maanden of zelfs jaren zijn verstreken, blijft de originele afstemming die je hebt ontvangen altijd bij je en is het niet nodig of verplicht om een ​​van de afstemmingen te herhalen als je ze eenmaal hebt ontvangen. Maar om mensen te helpen zich zelfverzekerder of prettiger te voelen, kan het nooit kwaad als je meer dan eens een afstemming krijgt.

Voor degenen die misschien een afstemming hebben ontvangen van ergens buiten Spiritstyle en dezelfde afstemming van Spiritstyle willen ontvangen (Kundalini Reiki Level 1, 2 of 3) dan ben je ook van harte welkom om dit te doen (Het is geen noodzaak).

Als je jezelf op deze manier opnieuw wilt afstemmen, download dan gewoon het relevante PDF die ontvangt na afloop van de cursus, activeer zelf de energieën en lees dan het toepasselijke materiaal door voordat je de afstemming doet. Vertrouw in dit geval op uw intuïtie over het al dan niet opnieuw doen van de zelfhealingsoefeningen en de bijbehorende tijdsbestekken binnen die cursus. Jij als gekwalificeerde persoon, zijn geen van beide verplicht voor jou, maar ik begrijp dat sommige mensen de cursus in zijn geheel opnieuw willen doen, wat ook prima is.

Vertrouw op je intuïtie en doe wat voor jou goed voelt!

We hopen dat dit je heeft geholpen om meer duidelijkheid te krijgen over het idee om jezelf opnieuw af te stemmen en bovenal, dat je door kunt gaan naar steeds hogere niveaus, zodat je een dieper gevoel van liefde, licht en eenheid in jezelf kunt voelen. jouw leven.

error: No No !!