Is mijn zelfactivering met succes voltooid?

In elk van de Spiritstyle’s Kundalini Reiki master online cursus zul je merken dat er in het begin een heel eenvoudig activerings-/ontgrendelingsproces van 5 minuten is dat je door de ‘activering’ van alle energieën naar binnenin leidt. We noemen dit een ‘zelfactivering’ of ‘ontgrendeling’ van de energieën en het is een zeer belangrijke eerste stap voor iedereen die een cursus Kundalini Reiki master wil volgen.

In wezen, wat er hier in het zelfactivatieproces gebeurt, is dat je het Hoger Bewustzijn vraagt ​​om alle energieën in cursus te activeren. De activering is een heel eenvoudig proces, door jezelf gedaan, met behulp van een speciaal chi-ball, zodat dit allemaal moeiteloos kan gebeuren met de goddelijke zegeningen van Hoger Bewustzijn. Nogmaals, het zelfactivatieproces is een zeer belangrijke eerste stap die in de cursus moet worden gezet.

Voor de meeste mensen zullen ze, wanneer ze door het zelfactivatieproces gaan, heel weinig voelen; misschien een gevoel van milde vrede of ontspanning. Daarom is het heel natuurlijk om jezelf af te vragen “heeft het zelfactivatieproces echt gewerkt?”. Om deze vraag te helpen beantwoorden, laten ik zeggen dat ervan uitgaande dat je alle noodzakelijke vereisten voor de cursus hebt voltooid en dat je de het zelfactivatieproces met de intentie de energieën hebt geactiveerd, dit zal met succes de energieën activeren.

Het kan helpen om te weten dat alle zelfactiveringen samen met alle noodzakelijke zegeningen en goedkeuringen voor het zelfactivatieproces rechtstreeks van het Hoger Bewustzijn zijn ontvangen, wat betekent dat dit eenvoudige proces in hun goddelijke handen is, handelend voor het grootste en hoogste belang van alle wezens.

Als u echter enige ‘twijfel’ voelt of het proces voor u heeft gewerkt, bent u van harte welkom om de zelfactivering opnieuw uit te voeren als dat voelt goed voor jou op dat moment. Over het algemeen is het echter het beste om er gewoon op te vertrouwen dat het zelfactivatieproces met succes heeft gewerkt en dan verder te gaan met de cursus.

Houd er rekening mee dat het zelfactivatieproces het eerste stap is, voordat je een met afstemmingen begint, zodat de energieën van het Hogere Bewustzijn je leren kunnen bekrachtigen en alle afstemmingen en energieën in cursus kunnen activeren. Als je eenmaal het eenvoudige zelfactivatieproces hebt gevolgd, heb je ALLE energieën en afstemmingen in de cursus ontgrendeld/geactiveerd en ben je klaar om verder te gaan met de cursus zelf.

En tot slot zal het zelfactivatieproces niet vervallen. Als je bijvoorbeeld halverwege de cursus een lange of langere pauze wilt nemen, dan zijn de energieën nog steeds geactiveerd wanneer je terugkeert naar de cursus. Je hoeft de zelfactivering niet opnieuw uit te voeren). Als de zelfactivering eenmaal is voltooid, worden de energieën geactiveerd en wachten ze op je, klaar wanneer je bent. Vertrouw echter, zoals altijd, op je intuïtie en als u voelt dat u de zelfactivering opnieuw wilt doen, dan is dit ook absoluut prima! Het reactiveren van de energieën kan helpen om je wat meer vertrouwen te geven in de afstemmingen die je gaat ontvangen nadat je bent teruggekeerd van een lange pauze. Nogmaals, het is niet nodig om de energieën te reactiveren, maar het kan geen kwaad om de energieën meerdere keren te reactiveren, mocht je dat willen.
Vertrouw vooral op je intuïtie en doe wat voor jou goed voelt.

error: No No !!