Is het belangrijk om de rustdagen tussen de oefeningen te nemen?

Ja. Absoluut! Wanneer we nieuwe energieën ontvangen, hetzij door afstemmingen of door zelfgenezingsoefeningen, wordt ons normaal gesproken gevraagd om een ​​voorgeschreven periode van rust of ‘rust en vertering’ te doorlopen. Deze rustperiodes zijn heel, heel belangrijk, omdat ze ons helpen om diepere lagen van onzuiverheid op te ruimen, los te laten en over te geven die mogelijk zijn opgewekt door de nieuwe energieën, oefeningen of afstemmingen. Als zodanig is de rustperiode van vitaal belang om je te helpen de nieuwe energieën te assimileren en te genezen wat nodig is, zodat je met succes kunt opstijgen naar hogere en hogere vibraties.

Het is belangrijk om te weten dat alle rustperiodes, samen met de voorgeschreven instructies, oefeningen en vereisten in elk online cursus rechtstreeks uit het Hoger Bewustzijn komen en zeer zeker moeten worden gevolgd, voor je eigen goddelijke voordeel – en dat van alles. De energetische frequenties in elk online cursus bouwen op elkaar voort en daarom is het van belang dat je de instructies opvolgt, wat inhoudt dat je ervoor moet zorgen dat je alle noodzakelijke tijdframes aanhoud, inclusief de rustperiodes, aangezien dit de basis zal zijn voor de volgende reeks energieën om op te bouwen.

Ik begrijp dat er een verleiding kan zijn om door de leringen te haasten, vooral tijdens de rustperiodes, waar je het gevoel hebt dat je niets ‘doet’. Maar nogmaals, de rustperiodes zijn een heel belangrijk onderdeel van de reis en we vragen je liefdevol om je niet door deze tijdsperioden te haasten, zelfs als je niet ‘voelt’ dat er iets gebeurt.

Wanneer iemand toegang probeert te krijgen tot energieën waar hij energetisch nog niet klaar voor is (d.w.z. door een voorgeschreven tijdsbestek te haasten), dit behoorlijk schadelijk kan zijn voor hun reis voorwaarts.

“Toegang krijgen tot energieën op een hoger niveau voordat je rijp bent om ze te ontvangen, kan achterwaartse effecten veroorzaken, niet alleen voor jezelf, maar voor de en het collectieve bewustzijn als geheel. Uw voortijdige acceleratie wordt onder geen enkele omstandigheid aanbevolen.

error: No No !!