Hoe een ​​afstemming succesvol ontvangen?

Wanneer iemand op een Kundalini Reike online cursus volgt via Spiritstyle, is het ontvangen van een afstemming een super belangrijk onderdeel van je algehele leerervaring. De instructies voor elke afstemming altijd worden beschreven in het online cursus waaruit je leert, wil ik je een meer algemeen overzicht geven van hoe een succesvol afstemmingsproces er in het algemeen uit zou kunnen zien.

De stappen die hieronder worden weergegeven, bieden je daarom een ​​stapsgewijze handleiding voor het ontvangen van een afstemming en kunnen nuttig zijn voor degenen die geïnteresseerd zijn om te leren hoe ze succesvol een afstemming kunnen ontvangen en voor degenen die misschien enige twijfel hebben of hun afstemming werd met succes ontvangen.

Simpel gezegd, als je de onderstaande stappen hebt gevolgd, is je afstemming succesvol geweest. Natuurlijk moet de onderstaande informatie altijd worden gelezen en geïnterpreteerd in overeenstemming met je goddelijke intuïtie en goddelijke leiding. Ik hoop dat deze informatie je kan helpen op je reis en dat elke afstemming die je ontvangt je mag helpen om je een prachtig nieuw gevoel van liefde, licht en eenheid te bezorgen.

Kundalini Reiki online cursus: Alle cursussen van Spiritstyle worden met liefde online aangeboden in de vorm van een online cursus. Daarom is de eerste stap om een ​​afstemming succesvol te ontvangen, het beginnen met Kundalini Reiki Master training.

Controleer de vereisten: de tweede stap is om ervoor te zorgen dat u de noodzakelijke vereisten voor de cursus hebt voltooid. De vereisten voor de online cursus staan ​​aan het begin. Lees ‘Voordat je begint…’.

Door de vereisten voor elk cursus voor te schrijven, wil Hoger Bewustzijn ervoor zorgen dat elke ontvanger klaar zal zijn om de energieën van die cursus te ontvangen door ervoor te zorgen dat ze een noodzakelijk niveau van energetische vibratie hebben bereikt. Met andere woorden, de voorwaarden helpen ervoor te zorgen dat je klaar bent om de energieën van het online cursus te ontvangen en daarom zullen de voorwaarden er ook voor zorgen dat je het meeste haalt uit de energieën die je in de cursus ontvangt.

Als iemand ervoor kiest om aan een cursus deel te nemen zonder aan de voorwaarden te voldoen, is hij waarschijnlijk niet ‘energetisch klaar’ om de energieën van deze cursus te ontvangen. In dit scenario zullen de energieën/afstemmingen ofwel niet of slechts gedeeltelijk geactiveerd worden, wat betekent dat deze persoon het maximale energetische voordeel misloopt dat hem door de cursus wordt aangeboden. Op deze manier helpen de goddelijk ontworpen vereisten om elke ontvanger liefdevol door de cursus te leiden, zodat zij (en alle wezens) er op de hoogst mogelijke manier van kunnen profiteren. Ik raad daarom liefdevol aan dat elke persoon de vereiste vereisten voltooit voordat hij aan een cursus/ebook begint.

Merk op dat het gebruikelijk is onder reikidocenten om te vragen dat hun studenten specifieke instructies volgen in de dagen voorafgaand aan een inwijding, bijvoorbeeld afzien van sigaretten, alcohol, vlees enz. En/of niet eten of spreken voor de inwijding. Als dit iets is dat je aanspreekt, dan ben je van harte welkom om deze te ondernemen vóór je afstemming.

Vertrouw altijd op je intuïtie!

Weet echter dat alle lessen van Spiritstyle zijn gekanaliseerd en rechtstreeks zijn ontvangen vanuit het Hoger Bewustzijn. Tijdens elke stap van de weg heeft Hoger Bewustzijn zeer specifieke en zeer unieke informatie / processen gegeven over het ontvangen van elke afstemming.

Als een afstemmingsproces suggereert om af te zien van vlees of bijvoorbeeld vasten, en je bent hier niet toe in staat, dan is dat absoluut oké. Luister alsjeblieft altijd naar je lichaam, je hart en vertrouw op je intuïtie.

Plan de afstemming: Spreek een datum en tijd af waarop je de afstemming gaat ontvangen en zorg ervoor dat je de nodige rustperiodes of oefeningen van de vorige afstemming of het vorige niveau hebt voltooid. Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je energetisch en vibrerend klaar bent om de volgende energielaag te ontvangen.

Goed voorbereid te zijn: Het is belangrijk om voldoende tijd beschikbaar te hebben (bijvoorbeeld niet vlak voor dat je de deur uit moet rennen), omdat de afstemming soms langer kan duren dan verwacht, of soms wil je gewoon in de energieën van de afstemming zitten. Het is ook goed voor je ontspanning als je niet nadenkt over de tijd – of dat je je moet haasten om de kinderen van school te halen! Geef jezelf dus voldoende tijd zodat je volledig ontspannen, klaar en open kunt zijn om de energieën te ontvangen.

Daarnaast zou je vlak voor de afstemming wat tijd kunnen vrijmaken om te ontspannen en mentaal voor te bereiden. Je kunt ook een bodyscan uitproberen en van hieruit kun je doorgaan in een meditatie, visualisatie, ontspanningsoefening of focussen dat is met je aandacht naar binnen gaan en je gevoelens onderzoeken en ruimte geven. Een wandeling maken, yoga, de instructies voor de afstemming opnieuw lezen en/of gewoon een tijdje in stille meditatie zitten.

Als je ontspannen, gecentreerd en vredig bent, zullen de energieën gemakkelijker stromen. Dit is ook een goed moment om na te denken over je intentie voor de afstemming & opkomende energieën.​​ Ook belangrijk is om ervoor te zorgen dat je in een ruimte bent waar je niet gestoord wordt gedurende de gehele duur van de afstemming. Misschien wil je sfeer creëren voor je afstemming door een kaars of wierook aan te steken, de lichten te dimmen of een mooie boom in het bos te zoeken om onder te zitten. Maak de ruimte zo vredig en ontspannend mogelijk!

Ontvang de afstemming: Het afstemmingsproces is een zeer heilige en goddelijk verrijkende ervaring en wat hier in wezen gebeurt, is dat je een prachtige reeks hogere bewustzijnsenergieën in je bewustzijn ontvangt op een manier die zowel ontspannend, vredig als opbeurend is. Deze afstemmingsenergieën zullen je helpen om te genezen en te transformeren en in de meeste gevallen zorgt de afstemming ervoor dat je je kunt verbinden met de prachtige Hogere Bewustzijnsenergieën door middel van zelfhealingsoefeningen. ​​Het afstemmingsproces is in wezen als een sleutel die een deur opent, waardoor veel nieuwe energieën kunnen stromen. Daarom is het nuttig om ontspannen en open te zijn om de afstemming te laten plaatsvinden.

Bij afstemmingen worden intenties / affirmaties gebruikt om je helpen te concentreren, overgave en ontvangen voor het welzijn van iedereen. Enkele affirmaties die kunnen helpen zijn:​ ​

“Ik stel mezelf open voor liefde en licht.”
“Ik stel me open om te ontvangen.”
“Ik stel me open voor universele liefde.”
“Ik stel me open om de XXX afstemming te ontvangen.”
“Ik stel me open voor goddelijke liefde en licht.”
Of je herhaalt simpelweg je intentie keer op keer.

Over het algemeen, denk er tijdens je afstemming aan om te allen tijde je intuïtie te volgen. Als je voelt dat je tussen de stappen door moet pauzeren om een ​​paar minuten stil te zitten, of om een ​​kaars aan te steken, of om te gaan liggen, of als je het gevoel hebt dat het nu niet helemaal het juiste moment is om de afstemming te ontvangen, luister dan en volg je hart. De verstrekte instructies zijn een basisrichtlijn voor het ontvangen van de energieën, maar aangezien iedereen uniek is, geldt dat ook voor het afstemmingsproces en dus als je iets voelt, vertrouw dan op je intuïtie!

Mocht je tijdens je afstemming in slaap vallen, zie dan de aparte FAQ – ‘Wat moet ik doen als ik in slaap val tijdens mijn afstemming?‘. Dit komt zeer vaak voor en is helemaal geen probleem.

Een andere veel voorkomende ervaring waar sommige mensen zich zorgen over maken bij het ontvangen van een afstemming, is dat ze niet het gevoel hadden dat ze niet echt ‘in het moment’ waren, omdat hun geest tijdens het afstemmingsproces misschien overdreven bezig was met iets anders en ze het gevoel hadden dat ze ‘in het moment’ waren. t erg ‘aanwezig’ tijdens een afstemming. Laten we hier gewoon zeggen dat zelfs als je geest niet overdreven aanwezig was tijdens een afstemming, het proces nog steeds correct zal werken. Nogmaals, als je de instructies in de bovenstaande stappen en in de cursus hebt gevolgd, zul je altijd deze afstemmende energieën van Hoger Bewustzijn ontvangen, veel liefde, licht en goddelijke genade.

Bezoek voor meer informatie over het afstemmingsproces de FAQ over “Het afstemmingsproces” met specifieke vragen over het afstemmingsproces en wat je kunt verwachten.​​

Neem na de afstemming de tijd om de energieën op te nemen: Nadat je je afstemming hebt ontvangen, wil je misschien wat tijd nemen om gewoon rustig te gaan zitten, te bedanken voor wat je hebt ontvangen, of een rustige wandeling te maken, of een kaars of wat wierook aan te steken. Of op andere momenten kan het prima voelen om gewoon de afstemming te beëindigen en verder te gaan met je dag. Vaak zullen de energieën na de afstemming nog steeds in je in beweging zijn, dus vergeet niet zacht en liefdevol voor jezelf te zijn.

Afstemming herhalen: Als je een afstemming wilt herhalen, zie dan de FAQ “Kan ik een afstemming herhalen?

Over het algemeen bieden de bovenstaande stappen een algemeen overzicht voor het succesvol ontvangen van je afstemming en als je deze stappen volgt en de stappen die specifiek worden uitgelegd in elk afstemmingsproces in elke cursus, zal je afstemming succesvol zijn!

Onthoud dat als je eenmaal je intentie hebt bepaald om een ​​afstemming te ontvangen, het Hoger Bewustzijn op deze intentie zal reageren en je zal vullen met de afstemmingsenergieën, liefdevol en voor je hoogst mogelijke goed (en voor het hoogst mogelijke goed van alle wezens). En dit is een van de belangrijkste redenen waarom we mensen normaal gesproken vertellen dat hun afstemming altijd succesvol zal zijn als ze gewoon volgen met de instructies in de cursus.

Op een liefdevolle wijze doet het Hoger Bewustzijn al het ‘zware werk’ tijdens de afstemming en zij zullen altijd reageren op de afstemmingsinstructies die in elk van Spiritstyle’s cursus worden beschreven. Natuurlijk kan de ontvanger altijd helpen of bijstaan ​​in dit afstemmingsproces door zo open mogelijk te zijn om te ontvangen wat wordt aangeboden, met liefde & dankbaarheid. Dit helpt ons vaak om tijdens het proces meer te voelen, maar nogmaals, zelfs als we niet aanwezig zijn of ons bewust openstellen voor de afstemmingsenergieën, zal de afstemming zelf nog steeds succesvol zijn.

Het is ook nuttig om te onthouden dat elk afstemmingsproces een beetje anders is, afhankelijk van de soorten energieën die worden ontvangen en als zodanig zal elke persoon normaal gesproken zijn afstemmingen op verschillende manieren voelen. Over het algemeen is het eerlijk om te zeggen dat als je doorgaat verder gaat op je reis, zul je zeer waarschijnlijk heel veel verschillende afstemmingservaringen ontvangen, als je je open stelt voor het ontvangen van de afstemmingen.

Dit gezegd hebbende, is het ook heel goed mogelijk en zelfs heel normaal om van een afstemming helemaal niets te voelen. Ik heb al veel afstemmingen ontvangen waarbij ik helemaal niets voelde en een paar dagen later had ik een intense hoeveelheid healing ervaren. Met dit voorbeeld wil ik dan even benadrukken dat als je helemaal niets voelt van je afstemming, het helemaal oké is en je afstemming toch geslaagd is, mits je de instructies in de bovenstaande stappen en de stappen in de specifiek afstemmingsproces in de cursus.

Ik hoop dat deze informatie je helpt om meer vertrouwen te krijgen in de afstemmingsprocessen die worden aangeboden door mij (Spiritstyle). Als je ooit twijfelt of je afstemming succesvol is geweest, raden we je liefdevol aan om jezelf te herinneren aan het prachtige concept van goddelijke leiding en/of na te denken over de diepgaande/goddelijke vermogens van Hoger Bewustzijn.

Ik raad je ook liefdevol aan om je best te doen om te vertrouwen op het algehele proces en gewoon te weten dat je een goddelijk kostbaar geschenk ontvangt van Hoger Bewustzijn, door deze afstemmingen, die je zullen helpen om voorwaarts te gaan naar meer liefde, licht en eenheid in jouw leven.


error: No No !!