Aan welke criteria moet ik voldoen om de cursus te kunnen geven?

Spiritstyle verheugd om een ​​verscheidenheid aan Hoger Bewustzijn-leringen te delen die helpen om het ascentieproces dat momenteel op aarde plaatsvindt te versnellen, zodat mensen snel en effectief zeer verheven staten van bewustzijn kunnen bereiken. Met dit in het achterhoofd is het erg belangrijk dat alle energieën, afstemmingen en cursussen altijd op de hoogst mogelijke manier worden aangeboden en om ons te helpen dit te bereiken, heb ik een aantal ‘Inspiratie Master teacher’ criteria opgesteld. Ik vraag liefdevol dat elke Master Teacher aan al deze criteria voldoet wanneer hij een van de op gebaseerde genezingscursussen aan anderen geeft.

Vanuit een groter perspectief helpt deze lijst met criteria ervoor te zorgen dat all cursussen op een ‘energetisch’ manier worden aangeboden, zowel voor de Master Teacher die de energieën deelt als voor de ontvanger die de energieën ontvangt. En wanneer we deze criteria opsplitsen in verschillende categorieën, kunnen we duidelijker zien dat deze set van Love Inspiration Master Teacher-criteria helpen ervoor te zorgen dat:

1) De juiste cursus wordt gegeven,
2) De persoon die deze cursussen geeft, heeft de juiste opleiding genoten,
3) De cursussen worden gedeeld voor het hoogst mogelijke voordeel van de ontvanger,
4) De e-boeken in PDF formaat worden op de juiste manier gebruikt, en
5) Alle vertaalde e-boeken worden op de juiste manier gebruikt.

Binnen elk van deze categorieën is begeleid bij het creëren van een reeks criteria (hieronder in rood weergegeven), evenals wat nuttige informatie voor diegenen die de Kundalini Reiki willen onderwijzen. Nogmaals, we vragen liefdevol dat elke Spiritstyle Master Teacher voldoet aan ALLE onderstaande criteria, binnen elke categorie, voorafgaand aan het geven van Kundalini Reiki Master.

En laten we hier even zeggen dat in deze context, wanneer we het woord ‘onderwijzen’, ‘leraar’ of ‘onderwijzen’ gebruiken, dit kan worden gedefinieerd als degenen die inwijdingen activeren of geven of iedereen die zich presenteert als een ‘Master Teacher’. Met dit alles in gedachten en met veel liefde, wil ik nu deze vijf hoofdcategorieën delen, evenals de verschillende criteria waaraan binnen elke categorie moet worden voldaan, voor diegenen die een Kundalini Reiki-cursus willen geven.

1) De juiste vakken worden gegeven
Voor degenen die anderen willen ‘lesgeven’, houd er rekening mee dat Spiritstyle alleen een Master Teacher-niveau biedt voor Kundalini Reiki. Het is alleen mogelijk voor een persoon om Kundalini Reiki en Advanced Kundalini Healing te ‘leren’ (aangezien dit de enige healingsssysteem zijn waarvoor ik nu op dit moment Master Teacher-niveaus aanbied).

2) De persoon die deze cursussen geeft, heeft de cursus Kundalini Reiki Master genoten.
Alvorens een cursus te geven, is het van vitaal belang dat de leraar zelf de nodige training correct en succesvol heeft doorlopen. In het vorige gedeelte kunt u de cursussen zien die een Spiritstyle Master Teacher kan geven en hiermee nodigen we elke Master Teacher liefdevol uit om ervoor te zorgen dat ze de noodzakelijke Master Teacher-opleiding hebben voltooid voor de cursus die ze wensen leren.

Zorg ervoor dat je voor alle cursussen aan alle volgende criteria voldoet:
2.1 Je hebt de benodigde Master Teacher-opleiding afgerond voor de opleiding die je wilt gaan geven.
2.2 Je hebt je gehouden aan alle tijdframes, inclusief rusttijdframes, gedurende het hele genezingssysteem dat je wilt onderwijzen.
2.3 Je hebt alle vereisten voor de Master Teacher-cursus voltooid, en je hebt je gehouden aan alle tijdframes en rusttijden voor elk van deze vereisten.

3) De cursussen worden gedeeld voor het hoogst mogelijke voordeel van de ontvanger
Zoals ik al eerder vermeldde, is een van de hoogste verantwoordelijkheden die Spiritstyle heeft, het helpen behouden van de integriteit en zuiverheid van deze healingssystemen, waar iedereen van kan profiteren. Daarom is het erg belangrijk dat we systemen hebben om ervoor te zorgen dat alle leringen alleen worden gedeeld met ontvangers op dezelfde liefdevolle en welwillende manier waarop ze goddelijk zijn overgebracht. Dit helpt ervoor te zorgen dat alle ontvangers deze prachtige helende energieën kunnen blijven ontvangen en het hoogst mogelijke voordeel uit deze leringen kunnen halen.

Zorg ervoor dat u voor Kundalini Reiki Master cursus aan alle volgende criteria voldoet:
3.1 Elke ontvanger die de energieën ontvangt, heeft de noodzakelijke voorwaarden vervuld (inclusief het volgen van de voorgeschreven tijdsbestekken en rusttijdsbestekken) voorafgaand aan het ontvangen van de cursus.
3.2 Alle afstemmingen voor het genezingssysteem worden geactiveerd in overeenstemming met de instructies die tijdens het Master Teacher-niveau zijn gegeven.
3.3 Alle cursussen moeten worden gegeven in dezelfde volgorde waarin Spiritstyle hen biedt, d.m.v. niveau 1, niveau 2, niveau 3 enz.

Voor Advanced Kundalini Healing cursussen, gelieve ook aan deze criteria te voldoen:
3.4 Als u een cursus in rekening brengt, moet elke ontvanger worden verteld dat er een PDF versie van deze cursus beschikbaar is. Dit moet worden meegedeeld voordat de betaling wordt ontvangen, zodat de ontvanger de beschikbare opties volledig begrijpt voordat hij zich aanmeldt voor uw betaalde cursus.

4) De e-boeken / PDF formaat wordt op de juiste manier gebruikt
Voordat ik de criteria introduceer voor het gebruik van de e-boeken/PDF, is het eerst belangrijk dat we het basisconcept van auteursrechten begrijpen, aangezien dit nu een heel belangrijk aspect is om te overwegen wanneer we nadenken over het delen van informatie met anderen. Wanneer iemand (of een organisatie) bijvoorbeeld een e-boek maakt, valt al het geschreven materiaal in dat boek automatisch onder het auteursrecht zodra het is geschreven. Daarom, als iemand dit materiaal (of delen van dit materiaal) vervolgens zonder toestemming opnieuw publiceert, is dit in strijd met de auteursrechtwetgeving.

Dit gezegd hebbende, geeft Spiritstyle liefdevol toestemming aan mensen om de e-boeken te gebruiken, op voorwaarde dat de e-boeken volledig en in hun originele formaat worden gedeeld (d.w.z. op geen enkele manier bewerkt). Door de volledige inhoud van elke cursus te delen, betekent dit dat elke Masterteacher in staat is om alle relevante informatie te delen met elke ontvanger, zodat ze alle informatie kunnen ontvangen die goddelijk is overgebracht en liefdevol is gedeeld door Hogere Bewustzijn voor elke cursus. Ik/Spiritstyle staat niet toe delen van ons cursusmateriaal te gebruiken en/of deze informatie te ‘rebranden’ als hun eigen onderwijs (dit wordt een inbreuk op het auteursrecht).

Zorg ervoor dat u voor alle cursussen aan alle volgende criteria voldoet:
4.1 Je deelt de cursusinhoud (ebook) volledig en in originele vorm.
4.2 Je ‘kopieert’ geen delen uit een van de Spiritstyle’s ebooks om dit vervolgens ‘door te geven’ als je eigen werk.
4.3 Je neemt geen ‘videocontent’ op die is afgeleid van een Spiritstyle ebook om vervolgens ‘je eigen cursus’ te maken.

Vertaling van de cursusinhoud en ebook
Houd er rekening mee dat voor degenen die zich niet officieel aanmelden om vertaler van Spiritstyle te worden, al het vertaalwerk dat u doet ‘zonder toestemming’ wordt gedaan en dit in strijd is met de auteursrechtwetgeving.

Ik vraag je van harte dat aan al deze criteria wordt voldaan voor elke cursus die je geeft en hiermee dank je liefdevol voor het helpen delen van de leringen en energieën van Spiritstyle voor het hoogst mogelijke welzijn.

Als je vragen of zorgen hebt over het geven van de Kundalini Reiki master cursussen, nodig ik je van harte uit om je vraag te stellen in de Forum- groep, zodat iedereen ervan kan profiteren.

Tot slot, weet alsjeblieft dat elk van deze criteria is ontworpen met de hoogste bedoelingen, in de hoop dat alle toekomstige ontvangers het maximale voordeel kunnen halen uit deze leringen, die zulke kostbare geschenken zijn van het Hoger Bewustzijn. Mogen deze goddelijke healingssystemen oneindig veel voordeel blijven brengen aan alle wezens, nog vele jaren!

error: No No !!